Psk. Aydan Akbel

Psikoloji · Daha fazla

Ankara 1 adres

Almanya Düsseldorf şehrinde doğdum. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini Almanya’da tamamladım. Yurtdışındaki yaşamım boyunca dört farklı dil öğrendim (Türkçe, Almanca, İngilizce ve İspanyolca). Abitur diplomasını, Pedagoji ve Psikoloji ağırlıklı olarak almaya hak kazandıktan sonra lisans eğitimi için Ankara’ya geldim ve Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Psikoloji bölümünden ‘Onur Derecesiyle’ mezun oldum. Yüksek lisans eğitimini Ankara Üniversitesi Aile Danışmanlığı Anabilim dalında ‘Yüksek Onur Derecesiyle’ tamamladım. Almanya’da anaokul ve ilkokul’da, Ankara’da ise Ankara Şehir Hastanesinde staj deneyimlerim bulunmaktadır. Cemre Psikoloji Merkezi ve Yeşil Elma Sincan ile Yenimahalle Anaokullar'ında danışmanlık hizmeti veriyorum. Cemre Psikoloji’de Çocuk ve Ergen Psikoloğu olarak çalışıyorum. Uzmanlık alanlarım oyun terapisi, kum tepsisi terapisi, masal terapisi, bilişsel davranışçı terapi, kısa süreli çözüm odaklı terapi ile özgül öğrenme güçlüğü alanlarımdır. Ayrıca çocuk değerlendirme testleri, resim analizi ve yazı analizi de uyguluyorum.

Çocuk

Emrah Mahallesi, Gen. Dr. Tevfik Sağlam Caddesi, Köşk Apartmanı, No:70 K:3 D:11, Ankara

Cemre Psikoloji

Emrah Mahallesi, Gen. Dr. Tevfik Sağlam Caddesi, Köşk Apartmanı, No:70 K:3 D:11, Keçiören, Ankara 06010

• Sigortası olan hastalar

• Sigortası olan hastalar

Görüşler yakında geliyor

İlk görüşü yazın

Psk. Aydan Akbel adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.

Görüş ekle