Sigortası olan hastalar ve sigortasız hastalar
Sigortası olan hastalar ve sigortasız hastalar
- Birey, çift ve ailelerle çalışmalarına Online olarak devam etmektedir.
- Lisans eğitimi süreci içerisinde farklı dönemlerde:
*Bakırköy Tıp Merkezinde,
*Eğitim ve Davranış Bilimleri Merkezi ve
*İstanbul Bahçelievler Aydın Doğan Lisesinde stajlarını sürdürmüştür.
- Uygulayıcısı Olduğu Testler:
GESSEL GELİŞİM FİGÜRLERİ TESTİ
GOODENOUG HARRİS İNSAN ÇİZME TESTİ
CATTELL 2A ZEKA TESTİ
CATTELL 3A ZEKA TESTİ
BENTON GÖRSEL BELLEK TESTİ
BENDER GESTALT GÖRSEL-MOTOR ALGILAMA TESTİ
FROSTİG GELİŞİMSEL ALGI TESTİ
AGTE (ANKARA GELİŞİM TESTİ ENVANTERİ)
PEABODY RESİM-KELİME GELİŞTİRME TESTİ
PORTEUS LABİRENTLERİ ZEKA TESTİ
(Uygulayıcı Sertifika)
d ...b
Çok ilgili, cok empatik ve destekleyici bir süreçti benim için, herkese tavsiye ediyorum.. Sorunlarımda ciddi azalma gerceklesti. Devam etmeyi düşünüyorum..
çok kötü başlamıştım nefes daralmalarım çok fazlaydı ders hocamız sayesinde bunlar azalmaya ve güzel etkiler oluşturmaya başladı hala terapimiz devam etmekte işinin ehli ve çok ilgilenen bir hocamız herkese şiddetle tavsiye edebileceğim mükemmel bi insan
Aydan Koçak isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Aydan Koçak, Psikoloji. Size Aydan Koçak tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Online Danışmanlık, Online Terapi.
Aydan Koçak adresi nerede?Aydan Koçak şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Nevşehir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Aydan Koçak isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Aydan Koçak online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Aydan Koçak isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Aydan Koçak bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Aydan Koçak ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Aydan Koçak hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Aydan Koçak hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Aydan Koçak hangi sigortaları kabul ediyor?Aydan Koçak, sigortanın mevcut olup olmadığını belirtmedi. Sigortanızı kapsayıp kapsamadığını veya yalnızca sigortasız hastaları kabul edip etmediğini öğrenmek için önce Aydan Koçak ile iletişime geçmenizi öneririz.
Nevşehir Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
Nevşehir Yaygın Anksiyete Bozukluğu
Nevşehir Aile İçi İletişim Sorunları