Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu
Pelvik Taban Fizyoterapisi
Pelvik Taban Rehabilitasyonu
Pilates
me...t
Ön çapraz bağımda oluşan yaralanma için Aydan hanım'dan destek aldım bu süreçte uygulamış olduğu rehabilitasyon sayesinde ağrı ve şişlikten kurtuldum günlük hayatıma çok daha rahat bir şekilde devam edebiliyorum teşekkür ederim kendisine.
i.....
Aydan hanıma tavsiyeler üzerine gitmiştim. Gerçekten çok güleryüzlü ve samimi bir şekilde beni karşıladı. Skolyoz hastasıyım ağrılarım çoktu. Aydan hanımın uyguladığı tedavilerle ağrılarım azaldı. Reformer ile devam edeceğiz bundan sonra. Çok memnunum. Çok teşekkürler Aydan hanım
Bel fıtığım sebebiyle kendisiyle iletişime geçtim.Önce manuel çalıştık şimdi reformerla devam ediyoruz.Ağrılarım azaldı, duruşum düzeldi. Artık rahatça hareket edebildiğim için hocama çok teşekkür ederim.
öz...y
Merhaba ! Aydan hanıma daha önce gebelik pilatesi için gitmiştim 6 ay boyunca bu süreçte her aya özel egzersiz programıyla bana çok yardımcı oldu . Şuan da doğumdan sonra ki toparlanma sürecinde yardımcı oluyor , doğumla birlikte gevşeyen kasları toparlıyoruz bir de doğumdan sonra sırt boyun ağrılarım çok arttı ayrıca onu da egzersiz programına ekledik . Hem çok sıcakkanlı hem çok ilgili bu süreçte yanımda olduğu için Teşekkürler iyi ki var
Aydan Turan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Aydan Turan, Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon. Size Aydan Turan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu, Fizik Tedavi, Manuel Terapi, Pelvik Taban Rehabilitasyonu, Pelvik Taban Fizyoterapisi, Hamile Pilatesi, Klinik Pilates, Pilates, Ortopedik Rehabilitasyon.
Aydan Turan adresi nerede?Aydan Turan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Konak Mahallesi 1. Badem Sokak No: 26 Bursa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Aydan Turan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Aydan Turan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Aydan Turan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Aydan Turan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Aydan Turan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Aydan Turan hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Aydan Turan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Bursa bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Fizyoterapistler
Bursa bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Fizyoterapistler
Bursa bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Fizyoterapistler
Bursa bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Fizyoterapistler
Bursa bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Fizyoterapistler
Bursa bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Fizyoterapistler