hiç memnun değilim sağ kulağım kapalıydı muayne süresi 30 saniye sürdü hiç bir şey yok dedi kalk dedi halen kulağım kapalı şimdi başka doktor araştırıyorum
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
a ...h
Yıllardır burnum tıkalıydı gittiğim doktorlar ameliyat gerek dedi ameliyattan çok korkuyordum yaşım ilerledi yakınımı ameliyat etmiş gittim sağolsun beni ikna etti ameliyat oldum kemik eğriliği varmış çok rahat nefes alıyom şimdi Allah razı olsun keşke yıllar önce karşıma çıksaydı
ş....s
5 yıl önce burun ameliyatı olmuştum çekirge devlet hastanesinde sonra burun tıkanıklığım geçmedi kendsisi ameliyat risklerini bana anlattı ameliyat olmaya karar verdim ameliyatımı gerçekleştirdi. çok menmun kaldım allah razı olsun herkese tavsiye ederim
i̇...g
Sağ kulağım su altındaymış gibi tıkandığı için gittim. Bir gargara yazdı. 5 gün kullandım ama geçmedi. Kontrole gittim çok ama çok kısa süren muayenesi sonucunda hiç bişey yok gayet sağlıklı dedi. Sakız çiğnememi önerdi. 1 gündür sakız çiğniyorum. Ama kulağımda o hissiyat devam ediyor. Şahsen kimseye tavsiye etmem. Yarın başka bir doktora görüneceğim.
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
ra...n
SEVGİLİ DOKTORUM, AYDIN BEY; BURSA'YA GİTTİĞİNİZE ÇOK SEVİNDİM, BENDE ŞU AN DENİZLİ'DEYİM. SAYENİZDE KULAĞIMIN DURUMU OLDUKÇA İYİ. YENİ YERİNİZDE NİCE SAĞLIKLI TEDAVİLERE İMZA ATMANIZ DİLEĞİ İLE SAYGILAR SUNUYORUM.
Aydın Ceyhan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Aydın Ceyhan, Kulak Burun Boğaz.
Aydın Ceyhan adresi nerede?Aydın Ceyhan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Emek Zekai Gümüşdiş, Sanayi caddesi. No:614, 16150 Osmangazi/Bursa Bursa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Aydın Ceyhan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Aydın Ceyhan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Aydın Ceyhan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Aydın Ceyhan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Aydın Ceyhan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Aydın Ceyhan hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Aydın Ceyhan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 3.5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Bursa bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Bursa bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Bursa bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Bursa bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Bursa bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Bursa bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları