Tıp Fakültesi Caddesi Abidinpaşa Mamak, Ankara
ca...n
Aydın doktorumdan Allah razı olsun Akciğer hastalığından ölüm uçurumundan düşmeye ramar kala beni 12 gün gibi zaman içinde kurtardı. Sözde doktor değil özde bir doktor. Kibarlığıyla, hastasıyla her gün yakınen ilgisiyle, kendinden emin davranışıyla ve bilgisiyle hayatımda ilk defa böyle bir doktora raslamam benim için bir şanstı Kendisi ve ekibine saygılarımı sunuyorum. Hepsinden Allah razı olsun. Göğüs hastalığından şikayeti olanlara göysümü gere gere tavsiye ediyoum. Göreceksiniz bana ha vereceksiniz. Kendisi ve ekibi can kurtarandır.
gü...r
Esim kuah ve akciger ca Aydin hocam cok ilgili hastasına çok deger verir.her zaman uladabilirsiniz.Biz Aydin hocam sayesinde erken evre akciger kanseri ni öğrendik.sabirli bir sekilde biximle ilgilendi.TEŞEKKURLER
i̇....
Aydın Hoca'ya annemin oksuruk ve nefes darligi sikayetleri icin basvurduk. Hekimliğine söyleyenecek hiçbirşey yok zaten tescilli ancak hastane içinde ve dışında gerektiğinde telefonla hastasını takip etmesi takdire şayan bir hareket. Sorumlulugu dahilinde olmasa bile baska hastaneye gitmemize ragmen arayip durumumuzu sordu. Mesleğini hakkı ile yapan nadir doktorlardan. Hastasını dinleyen, sabirli, nezaketli ve beyefendi bir kisilik. Sizin gibi doktorların çogalmasi dilegiyle, cok tesekkurler hocam.
mi...r
Kendisini tebrik ediyorum insani tavırları ilgi ve alakasından dolayı.Karakteri çok iyi bir hekim kibirli değil hastalar ile çok iyi iletişim kuruyor.
fa...r
Aydın hocam Allah sizden binlerce kez razı olsun bir insan bu kadar mı cana yakın insan canlısı iyimser olur bize hastamıza o kadar iyi davrandınız ki hiç kırmdınız çok iyi hekimlere yönlendirdiniz hekimliğiniz ve insanlığınız mikkemel herşey için çok teşekkür ederiz.
me...k
17 aralık 2013 göğüs hastanenizde 15 gün koa tedavisi gördüm candan yaklaşımınız sabırlı ve mütevazi davranışınız beni ve yakınlarımı çok mutlu etti sizi ve ekibinizi candan kutluyor saygılar sunuyorum.saygılarımla
Aydın Çiledağ isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Aydın Çiledağ, Göğüs Hastalıkları.
Aydın Çiledağ adresi nerede?Aydın Çiledağ şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Tıp Fakültesi Caddesi Abidinpaşa Mamak Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Aydın Çiledağ isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Aydın Çiledağ online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Aydın Çiledağ isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Aydın Çiledağ bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Aydın Çiledağ ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Aydın Çiledağ hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Aydın Çiledağ hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
Ankara bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
Ankara bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
Ankara bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
Ankara bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
Ankara bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
Ankara bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
Ankara bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
Ankara bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
Ankara bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları