Mansuroğlu Mahallesi 1593/1 Sokak No:6 Lider Centrio C Blok Kat:4 Daire:36, İzmir
Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu
Çocuk Hastalıkları
Çocuk Immünizasyonu(Aşılanması)
Çocukta gelişimi izleme
c....h
Aydın hocaya bir arkadaşımın tavsiyesi ile gittim kızım prematüre doğdu ve alerjik astımı var bunu Aydın hocam buldu. 1.5 senedir 2 ayda 1 antibiyotik kullanan biz Aydın hoca sayesinde artık kullanmıyoruz işini bu kadar seven birini daha görmedim geç bulduk ama bırakmaya niyetimiz yok işinizin ehlisiniz iyikiiii siz hocam iyikiiiii
ha...y
Yeni doğam bebeğimizi götürüyoruz.Emzirme danışmanlığı da alıyoruz aynı zamanda.Sizi ve bebeğinizi,en az sizin kadar düşünüyor.Çok iyi bir doktor ve insan.Çok memnunuz ve bebegimiz de onu çok seviyor.Çalışanları da.çok iyi ve alakadar.
em...e
İyiki tanıştık Aydın hocam ile sayesinde mama ile bağımızı kopardık çok kısa surede her Kontrol de detaylı incelemesi her sorduğumuz soruya cevap vermesi ebeveyn olarak bizi çok rahatlatıyor ayrica muayene günü hariç ne zaman bir sorum olsa rahatlıkta ulaşabiliyoruz.
Aydın Hocamız ile Bebeğimiz 10 günlükken yollarımız kesişti ki en büyük üzüntümüz doğum öncesinde veya doğumun hemen ertesinde tanışmamış olmamız.İkinci muayene döneminde bebeğimiz sarılık oldu. Evde hocamızın yönlendirmesi ile fototerapi uygulayıp önce bu sıkıntımızdan kurtulduk. Bu kovid döneminde hastaneye yatmadan güvenle evimizde tedaviyi uygulayabildik. Ayrıca Bebeğimize mama takviyesi vermeye başlamıştık ta ki Aydın Hocamızla tanışana dek.Hocamızın Profesyonel yönlendirmeleri sayesinde 33.günümüzde hayatımız tamamen normale döndü.'Her annenin sütü bebeğine yeter ' sloganıyla çıktığımız yolu biz başarıyla tamamladık çok şükür. Şu anda bebeğim sadece anne sütü alarak (sadece emzirme) çok sağlıklı büyüme kaydediyor. Gerçekten de her annenin sütü bebeğine yetiyormuş. Yeter ki Aydın ERDEMİR hocam gibi profesyonel bir hekimden destek alın. Her anne adayının ya da yeni doğum yapmış annenin vakit kaybetmeden Aydın ERDEMİR hocamı görmesini bu süreci deneyimlemiş bir anne olarak şiddetle tavsiye ederim. İyi ki varsınız Aydın Hocam :)
i̇....
Rutin kontroller için de, herhangi bir hastalık durumunda da başvurduğumuz doktorumuz. Test yapmadan antibiyotik kararı vermediği, emzirmeyi %100 desteklediği, kafama takılan ufacık bir soruda kısa sürede yanıt alabildiğim için kendisi bizim için vazgeçilmez. Teşekkür ederiz.
f.....
Kendisine bebeğimi 4 aylıktan itibaren rutin kontrolleri için götürüyorum.Her zaman ilgili, sorularıma detaylı cevaplar veriyor, bilgili ve bebeğe çok sevecen yaklaşıyor. Farklı zamanlarda bebeğimin rahatsızlığı olduğunda da herzaman telefon ile ulaşılabilir olduğunu deneyimledim.
h....f
Doktorumuzun detayli anlatımı, ayrıntılı muayenesi ve bakış açısı çok güzeldi. Gönül rahatlığıyla çocuğumuzu doktorumuza takip ettireceğiz.
Biz 3 yıldır Aydın Bey'den başka doktora gidemiyoruz. Düşme sonucu yüzümüzdeki morluklar şişlikler ve göz rahatsızlıkları ile gittik. Gerekli gözlem ve incelemeler sonucunda bizi bilgilendirdi. Daha önceleri rutin büyüme kontrolü için giderdik. Bilgilerini anlatarak bizi yönlendirirdi. Hatta geçirdiğimiz kurup rahatsızlıginda acildeki muameleden sonra bize uyguladığı tedavi 3 yaşındaki kızımı bile mutlu etti ve hızlıca iyileştirdi. Gerekmedikçe ilaç kullanımı tavsiye etmemesi de çok güzel bir şey aslında. Çocuklarla iletişimi, sabrı, anne babaya yaklaşımı çok iyidir.
ze...n
1 bebeğimi 6 aylıkken 2. Bebeğimi ilk doğduğu andan beri kontrollerini yapmakta her zaman ulaşılabilir ve temkin ediyor olması ilaç kullanımına karşı anne sütüne önem veriyor olması bizi çok memnun etmektedir doktorumuzdan çok memnunuz
h ...k
Dr Aydın bey,
Bebeğimin yenidoğan sürecinde bize çok destek olmuştur. Yüzde yüz anne sütünü desteklemesi ve bize bu konuda destek olması
Bu süreci kolaylıkla atlatmamızı sağlamıstır. Her zaman her koşulda bebeğimi anne sütüyle beslememin mümkün olduğuna bizi inandırmıstır. Bebeğime ve bize olan tavrı sayesinde emzirme dönemimizi kolaylıkla ve başarıyla atlattık. Bebeğimi sadece anne sütüyle besliyorum bunun bir anne için önemini asla tahmin edemezsiniz. Her koşulda bilgi ve birikimine güvenebileceğiniz bir doktor. Kesinlikle Danısın derim.
Aydın Erdemir isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Aydın Erdemir, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları, Neonatoloji. Size Aydın Erdemir tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Yenidoğan Takibi, Çocuk Immünizasyonu(Aşılanması), Enjeksiyon Im, Yenidoğan Işitme Taraması, Fototerapi, Enjeksiyon Iv, Normal Randevu, Çocuk Hastalıkları, Hasta çocuk muayenesi, Bebek Takibi ve Aşılar.
Aydın Erdemir adresi nerede?Aydın Erdemir şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Mansuroğlu Mahallesi 1593/1 Sokak No:6 Lider Centrio C Blok Kat:4 Daire:36 İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Aydın Erdemir isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Aydın Erdemir online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Aydın Erdemir isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Aydın Erdemir, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Aydın Erdemir hangi dilleri konuşuyor?Aydın Erdemir ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Aydın Erdemir isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Aydın Erdemir bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Aydın Erdemir ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Aydın Erdemir hakkında ne düşünüyor?Toplam 122 hasta / danışan, Aydın Erdemir hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmir bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmir bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmir bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmir bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmir bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmir bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmir bölgesinde SGK kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmir bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmir bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmir bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmir bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmir bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmir bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmir bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmir bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmir bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmir bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmir bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla