Ağız Diş Ve Çene Cerrahisi Randevusu
Çene Eklemleri Tedavisi
Çene Implantasyonu
İmplant
ö.....
20'lik diş çekimim için gittim Aydın Bey'e. İşlem hakkında detaylı bilgi verdi. Bu endişemi biraz daha azalttı. Gerçekten hasta yaklaşımı çok iyi. Hiçbir sorun yaşamadım. Rahat bir tedavi süreci oldu. Seve seve tavsiye edebileceğim bir hekim.
ç.....
Kaplamam vardı ve düşmüştü. Aydın Bey'e ulaştım. Diş taşı temizleme, dolgu ve kaplama yapıldı. Çok rahat geçti. Şu an çok rahat kullanıyorum. Çok memnun kaldım. Aydın Bey çok ilgili bir doktor. Hastasına karşı yaklaşımı çok güzeldi. Hiçbir sorun yaşamadım. Tavsiye edebileceğim bir doktor.
c.....
Kök dişim çok ağrıyordu. Araştırarak Aydın Bey'e gittim. Gittiğimde bu konuda hassas olduğumu, diş hekimi fobim olduğunu söylemiştim. Çok hassas ve ilgili yaklaştı. Kanal tedavisi yaptı ve çok başarılı geçti. İşlem öncesinde de, işlem anındada benimle detaylı bilgi paylaştı. Tavrı ve duruşu mesleğinde başarılı olduğun gösteriyordu. Bu anlamda çok güven verdi. Çevremde de tavsiye ettiğim başarılı bir hekim. Çok teşekkür ediyorum kendisine.
t.....
20'lik diş çekimim için gittim Aydın Bey'e. Hiçbir şey anlamadım. Çok hızlı ve rahat geçti. Sonrasında da ağrı yaşamadım, hızlı bir iyileşme sürecim oldu. Aydın Bey'in hastasına karşı yaklaşımı çok güzel. İlgili bir doktor. Sanki ailesinden biri gibi hassas yaklaşıyor. Hastaya karşı tavrından ve yaklaşımından çok memnun kaldım.
ö.....
20'lik dişimde ağrı ve enfeksiyon vardı. Araştırarak Aydın Bey'e ulaştım. Öncelikle antibiyotik tedavisi uyguladı. Sonrasında diş çekimimi yaptı. Çok rahat geçti. Aydın Bey hastaya karşı çok kibar bir doktor. Süreç ve işlem anında benimle detaylı bilgi paylaştı. Çok memnun kaldım.
Aydın Gümüşdal isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Aydın Gümüşdal, Ağız Diş Ve Çene Cerrahisi, Diş Hekimi. Size Aydın Gümüşdal tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Ağız Diş Ve Çene Cerrahisi Randevusu, 20'lik Diş Çekimi, İmplant, Çene Implantasyonu, Çene Eklemleri Tedavisi, Gülüş Tasarımı, Kemik Grefti, Diş Estetiği, Cerrahi Çene Eklemi Tedavisi, Çene Darlıkları Tedavisi.
Aydın Gümüşdal adresi nerede?Aydın Gümüşdal şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Cumhuriyet Mahallesi Nazım Hikmet Bulvarı 1997. Sokak No:181/2 Esenyurt
Adresine gitmek zorunda kalmadan Aydın Gümüşdal isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Aydın Gümüşdal online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Aydın Gümüşdal isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Aydın Gümüşdal, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Aydın Gümüşdal hangi dilleri konuşuyor?Aydın Gümüşdal ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Aydın Gümüşdal isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Aydın Gümüşdal bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Aydın Gümüşdal ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Aydın Gümüşdal hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Aydın Gümüşdal hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Aydın Gümüşdal hangi sigortaları kabul ediyor?Aydın Gümüşdal tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul Ağız Diş Ve Çene Cerrahları
Kadıköy Ağız Diş Ve Çene Cerrahları