Dermatoloji Randevusu
Dermatoloji Randevusu
Kızılırmak Mahallesi M. Fethi Akyüz Caddesi No:8, Sivas
Medicana Sivas Hastanesi
cu...1
benim kardeşimin gözünün önünde ve göz kapağında sivilce çıktı diğer doktorlara götürdük bir sonuç alamadık kardeşimin gözü dahada kötü oldu kapanma noktasına geldi yaptığı tedavi güzel sonuç verdi çok çok teşekkürler ediyorum
.....
Annem kendisine belirli aralıklarla iki ay önce muayene oldu, her iki muayenede de farklı teşhis koydu. annem için vakit kaybı oldu. Şu anda ameliyat olacak. kendisini tavsiye etmiyorum.
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
Aydın Kelkit isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Aydın Kelkit, Dermatoloji. Size Aydın Kelkit tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Dermatoloji Randevusu.
Aydın Kelkit adresi nerede?Aydın Kelkit şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kızılırmak Mahallesi M. Fethi Akyüz Caddesi No:8 Sivas
Adresine gitmek zorunda kalmadan Aydın Kelkit isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Aydın Kelkit online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Aydın Kelkit isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Aydın Kelkit, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Aydın Kelkit isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Aydın Kelkit bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Aydın Kelkit ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Aydın Kelkit hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Aydın Kelkit hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 3 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Aydın Kelkit hangi sigortaları kabul ediyor?Aydın Kelkit tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Güneş Sigorta, Demir Hayat Sigorta, AIG Sigorta, Generali Sigorta, Eureko Sigorta, Axa Sigorta, Halk Sigorta, HDI Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Sivas bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Dermatologlar
Sivas bölgesinde Inter Partner Assistance kabul eden Dermatologlar
Sivas bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Dermatologlar
Sivas bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Dermatologlar
Sivas bölgesinde Ace European Sigorta kabul eden Dermatologlar
Sivas bölgesinde Compugroup Medical Bilgi Sistemleri A.Ş. (CGM ) kabul eden Dermatologlar
Sivas bölgesinde Doğa Sigorta Kooperatifi kabul eden Dermatologlar