Herhangi bir hizmet eklenmemiş
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
do...a
samimi bir doktor.isini iyi yapıyor.gercekten bukonuda basarılı.ben de cok memnun kaldım tavsiye ederim
ha...m
Telefon numarası doğrulandı
ben hamiyet sağlam.dıktor bey ne zaman gitsem çok kibar beyefendi,işinin ehli,yanındaki bayanlarda çok güleryüzlü.ben 3 çocuk annesiyim.ses kısıklığım vardı.nodül olabilir diye çok ilgilendi.ıspartaya sevketti.açıklamalarda bulundu.çok memnun kaldım.çok teşekkürler. başarılarının devamını dilerim.
Aydın Tunç Uzel isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Aydın Tunç Uzel, Kulak Burun Boğaz.
Aydın Tunç Uzel adresi nerede?Aydın Tunç Uzel şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yeni, Eski Antalya Cd. No:6 Burdur
Adresine gitmek zorunda kalmadan Aydın Tunç Uzel isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Aydın Tunç Uzel online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Aydın Tunç Uzel isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Aydın Tunç Uzel bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Aydın Tunç Uzel ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Aydın Tunç Uzel hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Aydın Tunç Uzel hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Burdur civarındaki ilçelerden bazıları