Diş Hekimi Randevusu
Muhittin Mahallesi Salih Omurtak Caddesi Tütün Sokak No:19-21 Kılıçoğlu Danış İş Merkezi D:5, Tekirdağ
20'lik Diş Çekimi
Apikal Rezeksiyon
Özel Çorlu Dent Art Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Bilgisayar Destekli Diş Tasarımı
Gülüş Tasarımı
Hassas Bağlantılı Protezler
Horlama Apareyi
Özel Çorlu Dent Art Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Inlay - Onlay (Porselen Dolgu)
Kemik Grefti
Çocuklarda Yer Tutucular
Çıtçıtlı Protezler
İmplant
Özel Çorlu Dent Art Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Şeffaf Plak Tedavisi (Telsiz Tedavi)
Özel Çorlu Dent Art Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Protetik diş tedavilerinin yanı sıra "gülüş tasarımı" ile de uzun yıllar ilgilenerek estetik diş hekimliği alanında da kendisini geliştirmiştir. Özel olarak diş sıkma ya da farklı etkenlerle ortaya çıkan çene eklemi rahatsızlıklarıyla da ilgilenmektedir. Gülüş tasarımı ve mesleki gelişimine olumlu etkisi nedeniyle "dental fotoğrafçılık"la da ilgilenmektedir.
Uzmanlığı ve özel ilgi alanları dışında kurucusu olduğu "Özel Çorlu Dent Art Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği"nde genel diş hekimliği hizmetleri de vermektedir.
yu...ı
Doktor Ayfer Hanım’ı tavsiye üzerine kanal tedavim için ziyaret ettim korktuğum bir süreçti fakat hiç ağrı ve sızı olmadan bitti çok memnunum. Çok temiz ve steril bir kliniği var.
ok...
Ayfer doktoruma diş ağrısı şikayeti ile gittim bu gün benim gibi dişçiden korkanlar için on numara doktor her yaptığı işlemi tane tane anlatıp acı çekmemem için elinden geleni yapıyor bide acırsa eğer özür diliyor hemen acımaması için başka işlemler yapıyor ben böyle doktor görmedim herkeze tesviye ediyorum
ah...
20 lik dış için randevu aldım. Temiz hijyen bir yer Ayfer Hanım ve çalışanlar çok ilgili ve işinin ehli . Detaylı bilgi aldım . Tedavi sürecine basliycaz. Herkese tavsiye ediyorum
g....k
Muhteşem bir doktor. Protez diş için gittim. Her şeyden memnun kaldım. Hiçbir sorun yaşamadım. Herkese kendisini öneriyorum. Önerdiğim kişiler gitti. İlgili, alakalı, temiz ve titiz çalışan bir hekim.
i̇...y
Genel kontrol amaçlı başvurdum. Dolgu yapıldı. Şu an diş teli tedavisine geçtik. Sürekli kendisine gidiyorum. Tedavim güzel geçiyor, memnunum. Arkadaşıma da önerdim, o da gitti ve memnun. Her zaman kendisine ulaşabiliyorum. Ayfer Hanım en ince detayına kadar her şeyi anlatıp bilgilendiriyor. Aklımda soru işareti kalmıyor. Son derece kendisinden memnunum.
Ayfer Hanıma diş ağrısı ile gittim. Dişimin çürük olduğunu dolgu yapılması gerektiğini ve diş taşı temizliğine ihtiyacım olduğunu söyledi.Tedavi sürecimde hiç ağrı hissetmedim.Kısa sürede tedavimi bitirdik.Yapılan tedavilerimden çok memnun kaldım. Ayrıca kliniğin temiz ve ferah oluşu da çok hoşuma gitti. Yakın zaman da düğünüm var beyazlatma içinde kendisini tercih edeceğim.Ekip arkadaşlarına ve kendisine gülen yüzü ve tedavimdeki yardımları için çok minnettarım
e,...k
Ayfer hanımın güleryüzü, ilgisi, deneyiminden çok memnun kaldım. 8 implant ve tüm dişlerimi yaptırdım. Uzun bir süreç olmasına rağmen, doktorunun desteği ve motivasyonu ile süreç çok güzel geçti. Estetik bir gülüşe sahip oldum. Diş sıkmalarim oldugu icin tedavi sonunda gece takmam icin bir plakta yapıldı. Önün sayesinde de ağrılarımda ciddi azalmalar oldu. Ayfer hanim başta olmak üzere tüm ekip cok ilgili.Kesinlikle herkese tavsiye edebileceğim bir doktorum oldu
Ayfer Hanım oldukça ilgili ve işini iyi bilen bir hekim. Ben rastlantısal olarak bu siteden kendisine ulaştım ama gerçekten iyi bir hekime denk geldiğim için çok memnunum. Diş çekimi 2 adet, birkaç tane kanal tedavisi, yine birkaç dolgu; tüm dişlerim için alt üst her iki damak için dış protez yapıldı. Yani tüm dişlerim yenilendi. En son ölçü alındı, diş sıkmam nedeniyle plaka yapacak. Her randevumdan kendimi çok iyi hissederek ayrıldım. Muayenehane ortamı oldukça iyi, ferah ve temiz. Neredeyse tüm dişlerim sorunlu, hatta bir kısmı eksikti; sağolsun Ayfer Hanım sayesinde güzel ve daha sağlıklı dişlere kavuştum.
ç....ç
Dolgu ve kanallarımı titizlikle tedavi etti çok memnun kaldım
a....d
Ayfer Atamer'i internet üzerinde bulmuşum, özellikle çocuklar için doktor arıyordum. Ayfer Hanım mükemmel bir doktor işini çok iyi biliyor, 6. yaşındaki oğlumun korkusu vardı, dişçiye gitmek istemiyordu ama Ayfer Hanım'la tanıştıktan sonra korkusu geçti. Dolgu işlemi yaptırdık. Severek gidiyor bundan sonra. Doktor Hanım çok güzel iletişim kuruyor çocuklarla. Emeğiniz için çok teşekkür ederiz.
Ayfer Atamer isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ayfer Atamer, Diş Hekimi, Protetik Diş Tedavisi. Size Ayfer Atamer tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Diş Hekimi Randevusu, Normal Randevu, X-Ray, Lokal Anestezi, Botoks, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Diş Dolgusu, 20'lik Diş Çekimi, Kök Kanal Tedavisi.
Ayfer Atamer adresi nerede?Ayfer Atamer şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Muhittin Mahallesi Salih Omurtak Caddesi Tütün Sokak No:19-21 Kılıçoğlu Danış İş Merkezi D:5 Tekirdağ
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ayfer Atamer isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ayfer Atamer online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ayfer Atamer isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ayfer Atamer, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Ayfer Atamer hangi dilleri konuşuyor?Ayfer Atamer ile İngilizce, Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Ayfer Atamer isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ayfer Atamer tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Ayfer Atamer hakkında ne düşünüyor?Toplam 55 hasta / danışan, Ayfer Atamer hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ayfer Atamer hangi sigortaları kabul ediyor?Ayfer Atamer tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Tekirdağ bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diş Hekimleri
Tekirdağ bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Diş Hekimleri