ofisimde Beslenme ve Wellness life uygulamalarıyla hizmet vermekteyim.
Eğitim hayatım sadece psikoloji ile sınırlı kalmadı. Kendimi daha da geliştirmek adına, Sindirim
Sistemi Hastalıklarında Beslenme Eğitimi, Çocuk Beslenmesinde Çözüm Odaklı Yaklaşımlar ,
Fitoterapi, Sporcu Sağlığı ve Performansından Fitoterapötik Yaklaşım ve Biorezonans olmak üzere
birçok eğitime ve kurs programına katıldım.
Üniversite eğitimi süresince, İstanbul Tıp Fakültesi’nde endokrinoloji, onkoloji, yetişkin ve çocuk
poliklinik ve dahiliye bölümlerinde zorunlu ve gönüllü olarak stajlarını başarıyla tamamladım.
Beslenmeyi, Beden ve Ruhun, Zihin ve Duyguların bir bütünü olarak bakmaktayım ve danışanlarıma
bu yönde hizmet vermektedir.
Kayabaşı Mah. Evliya Çelebi Caddesi Başakşehir Evleri 1.Etap 3.kısım A1 Blok D:2, Başakşehir, İstanbul
Anoreksiya ve Bulimia Hastalarında Beslenme
Aralıklı Oruç Diyeti
Bariatri Diyetisyenliği
Tümünü gösterHizmetler
Diyetisyen Randevusu
Kayabaşı Mah. Evliya Çelebi Caddesi Başakşehir Evleri 1.Etap 3.kısım A1 Blok D:2, İstanbul
Online Diyet
Zayıflama Diyetleri
Çölyak Hastalığında Beslenme
İrritabl Bağırsak Sendromu (İBS) Diyeti
a....ç
Bir dönem ben kendisiyle kilo vermek için görüştüm, gittiğimde bana karşı çok ilgiliydi, her aşamayı anlatarak ilerledi, aynı zamanda beni çok güzel dinledi, sorduğum her soruya cevap vermedi, aklımda hiç bir şekilde soru işareti bırakmadı, gayet memnun kaldım, çevremde de kendisini bir çok kişiye öneriyorum, gayet memnunum, ben kendisinden yaklaşık 3 seans aldım, bilinçaltı temizleme üzerine seanslarımız oldu, faydasını da gördüm, süreçte 4-5 kilo verdim.
n....c
Ayfer hanımdan bir dönem kilo vermek üzerine seans aldım, süreç gayet iyi ilerledi, kendisi çok pozitif ve sakin bir insan, o dönem benim için çok güzel geçti, süreç boyunca 8 kilo verdim, hedeflediğim kiloya da ulaştım, bu süreçte kendisinin listelerine de kolaylıkla uyum sağlayabildim, zaten çok kolay uygulanabilir listeler veriyor.
Bir haftadır gidiyorum çok güzel sonuçlar aldım emzirmeme ragmen sütüm kesilmeden çok güzel ilerliyoruz.Çok tatlı bi hoca hedef kiloya kadar devam
a....̇
Ayfer Hanım'dan sağlıklı yaşam için destek almıştım, ben çok abur cubur tüketen biriydim ve öğünlerimi daha sağlıklı hale getirebilmek için kendisine başvurdum, kendisinden çok memnun kaldım. Takibi çok iyiydi, her aradığımda ulaşılabiliyordum ve gerekli yönlendirmeleri her zaman yapıyordu, kendisi hem doğru yönlendirmeleriyle hem anlattıklarıyla bende bir farkındalık oluşturdu diyebilirim, çikolatasız kahvesiz duramayan ben, paketli gıdaları minimuma indirdim, süreçte kendisinin anlattıklarını etrafımdaki insanlarla da paylaştım, çok memnun kalmıştım.
c....y
Ben daha önce bebek sahibi olmak için Ayfer Hanım'dan danışmanlık almıştım, benim sağlık sorunlarım nedeniyle çok yardımcı oldu, seans aldığım süre içerisinde çok güzel kilo verdim ve önemlisi kilomu sağlıklı ve kalıcı bir şekilde verebildim. Şu an 35 haftalık gebeyim, önceden sürekli düşüklerim oluyordu, kendisi süreçte kimyasal hiçbir şey önermiyordu hep organik öneriyordu, doğal alternatifler şeylere yönlendirdi, bana aynı zamanda bir doktor oldu diyebilirim, yaptırdığı sadece diyet değildi, kendisi yaşam tarzımı da değiştirdi, hala sürdürmeye devam ediyorum.
n....b
Kilo vermek amaçlı kendisinden destek alıyorum, gayet memnunum, kendisiyle çok iyi yol aldığımı düşünüyorum, bana çok iyi moral, motivasyon sağladı, sayesinde 8 kilo verdim, istediğim kiloya ulaştım. Standart kilomun dışındaydı. Kendisi sürekli aynı listeler vermek yerine, her şeyi yiyebileceğimi ama akşam saatlerinde yağa dönüşebileceğini belirtmişti, bu noktada akşam daha az yiyebilmemi sağladı, kendisinden çok memnunum, devam ediyorum.
y....
Ben kendisinden kilo vermek ve sağlık yaşam adına destek alıyorum, gayet memnunum, hala da devam ediyorum, hedeflediğim kiloya ulaşmama çok az bir kilo kaldı, kendisi süreçte her yönüyle gayet ılımlı, danışanı ile konuşması çok güzel, kendisini gayet başarılı buluyorum, gayet iyi gidiyor, memnunum.
m....m
Çok iyi bir süreç geçiriyoruz, sağ olsun çok güzel ilgileniyor, ilk gittiğimde 95 kiloydum, 1 ayda yaklaşık 8 kilo verdim, sadece bana verdiği diyet listesini uyguladım, süreçte iştahım kesildi, gayet güzel ilerliyor ve ilgili davranıyor, seanslarımız hala devam ediyor, her yönden memnunum.
s....k
Kendisine kilo vermek amaçlı başvurdum, süreçte bana çok güzel yaklaştı ve bir diyetisyen olarak çok başarılı olduğunu düşünüyorum. Bu hafta ya da gelecek hafta tekrar bir seansımız olacak, hedeflediğim kiloya ulaşmama yaklaşık 3 kilo kaldı, bana özel verdiği diyet listeleriyle gayet kolay sürece uyum sağlayabildim, kendisinden memnunum.
g....g
Benim boyun bölgemde ve çevresinde ağrılarım vardı, bu ağrılarımdan dolayı doktora gittim, stres kaynaklı olduğunu söylendi, aynı zamanda sabahları çok halsiz ve yorgun uyanıyordum. Ayfer Hanım'dan destek aldım, 3-4 seans yaptık baş ağrım geçti, yorgunluğum geçti. Süreçte bana karşı çok ilgiliydi, olabilecek ihtimalleri saydı, sürecin çok iyi olacağına dair beni inandırdı, güven verdi. Şu an seanslarımız devam etmiyor, memnun kaldım.
Ayfer Kayhan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ayfer Kayhan, Diyetisyen. Size Ayfer Kayhan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Alkali Diyet, Diyabet Diyeti, Kişiye Özel Diyetler, Hastalıklarda Beslenme, Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme, Yeni Doğan Metabolik Hastalık, Kilo Alma Diyetleri, Zayıflama Diyetleri, Yaşam Koçluğu, Metabolik Hastalıklarda Beslenme.
Ayfer Kayhan adresi nerede?Ayfer Kayhan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kayabaşı Mah. Evliya Çelebi Caddesi Başakşehir Evleri 1.Etap 3.kısım A1 Blok D:2 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ayfer Kayhan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ayfer Kayhan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ayfer Kayhan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ayfer Kayhan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Ayfer Kayhan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ayfer Kayhan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ayfer Kayhan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ayfer Kayhan hakkında ne düşünüyor?Toplam 11 hasta / danışan, Ayfer Kayhan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ayfer Kayhan hangi sigortaları kabul ediyor?Ayfer Kayhan tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diyetisyenler
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diyetisyenler