Pınartepe Mahallesi Yavuz Sultan Selim Bulvarı No:8, Beylikdüzü
t.....
Ayfer hanıma iki yıl önce annemi götürdük.Kendisi çok ilgili ve profesyonel karşıladı.Tedavi süresince sadece verdiği ilaçlar değil terapi yapması da anneme çok iyi geldi.İki yıl önceki haliyle şimdiki hali,hayata bakışı değişti resmen.Ayfer hanım hem anneme hem ailemize dokundu gerçekten.Kendisine minnettarız.Poliklinik ortamında o kadar yoğunlukta her hastasına özen göstermesi bence bunda en önemli rolü oynuyor.Çünkü en hassas noktası içerde hasta varken randevusuz ve çatkapı giren hastalara müsade etmemesi.O da içerdeki hastanın hakkını korumak için.Zaten bizde tavsiye üzerine gitmiştik,iyi ki de gitmişiz bende herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum.İşini ciddiyetle ve severek yapan doktorları bu zamanda kolay bulmuyor insan.
m....ö
Uzun yillar madde bagimlisi bir birey olarak yardım aldım gerçekten hayata bakış açımı bile degiştirmemde bana çok yardımcı oldu hakkını asla ödeyemem .
gi...ş
Ayfer Hanım, gördüğüm en olumsuz doktordur. Geçen sene panik atak nedeniyle, kendisine başvurma gafletinde bulundum. Bir tanıdığımın bu hastalığın tedavisinde kullandığı bir ilaçtan oldukça memnun kaldığını duyduğumda, Ayfer Hanım'a da danışmak istedim. İlk defa ilaç kullanacaktım ve çok tedirgindim,alacağım her yardıma ihtiyacım vardı. Sorduğum an, bana uzun bir süre boyunca bağırmaya devam etti. Gürültüyü duyup, kapıyı açan arkadaşıma da uygun olmayacak sözler söyleyip, bizi kovduracağını söyledi. Zaten bozuk olan psikolojim, çok daha kötü oldu. Olumlu olarak söyleyebileceğim tek şey, yazdığı ilacın işe yaramasıdır.
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
Ayfer Şirin isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ayfer Şirin, Psikiyatri.
Ayfer Şirin adresi nerede?Ayfer Şirin şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Pınartepe Mahallesi Yavuz Sultan Selim Bulvarı No:8 Beylikdüzü
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ayfer Şirin isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ayfer Şirin online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ayfer Şirin isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ayfer Şirin bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ayfer Şirin ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ayfer Şirin hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Ayfer Şirin hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 4 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Beylikdüzü bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikiyatristler
Beylikdüzü bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Psikiyatristler
Beylikdüzü bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Psikiyatristler
Beylikdüzü bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Psikiyatristler
Beylikdüzü bölgesinde SGK kabul eden Psikiyatristler
Beylikdüzü bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Psikiyatristler
Beylikdüzü bölgesinde Doğa Sigorta Kooperatifi kabul eden Psikiyatristler
Beylikdüzü bölgesinde Ethica Sigorta kabul eden Psikiyatristler