ya...y
Aygün Hanıma yenidoğan bebeğimin kontrolleri için gitmiştik. Kendisi ilgili ancak alternatif önermeden hemen mama öneren biri.Bizi ısrarla mamaya başlattı. bebeğim gereksiz yere kilo aldı.Bebeğimizi başka bir doktora götürdüğümüzde mamaya hiç gerek olmadığını söyleyip kurtardı bizi mamadan. Biraz kolaycı bir doktor. Hastayı yönlendirme ve bilgilendirme konusunda çok yetersiz.
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
ak...r
Kızımı doğduğundan beri ( 3 yıldır) Aygün Hanım'a götürüyorum, kendisi güleryüzü ile cocukları ürkütmeden tatlı tatlı muayene eden bir doktordur. Gerekmedikçe ilaç vermez, acil durumlarda kendisi arayıp takip eder, kızım büyüdükçe daha da çok seviyor kendisini.
Çok teşekkür ederiz.
to....
Aygün hanım ile yaklaşık 7 yıl once kızımı bir rahatsızlığı için çalıştığı hastanede muayeneye götürdüğümüzde tanıştık ve o gün bu gündür kızımız hep Aygün doktoruna gitmek ister, başka doktorlara gitmeyi kabul etmez. Aygün hanım mesleğini severek yapan, son derece bilgili, insana güven veren, çocuklara güler yüz ve bir anne sevgisi ile yaklaşan harika bir insan. iyi ki varsınız Aygün hanım.
Aygün Atacanlı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Aygün Atacanlı, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları.
Aygün Atacanlı adresi nerede?Aygün Atacanlı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yaşam Caddesi No:5 Söğütözü Yenimahalle
Adresine gitmek zorunda kalmadan Aygün Atacanlı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Aygün Atacanlı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Aygün Atacanlı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Aygün Atacanlı bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Aygün Atacanlı ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Aygün Atacanlı hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Aygün Atacanlı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 4 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ankara Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Erzurum Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Bursa Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Edirne Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Osmangazi Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Daha fazla (9)Yenimahalle bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Yenimahalle bölgesinde SGK kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Yenimahalle bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Yenimahalle bölgesinde Ankara Sanayi Odası kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla