Aygün Hanım'a panik bozukluk hastalığım sebebiyle gittim. Daha önce gittiğim özel klinikte malesef 10.dk'da önüme reçete yazılıp yollandım. Buradaki hasta yorumlarını okuyarak gitmiştim halbuki. Tam bir hayal kırıklığı oldu. Aygün Hanım hastalığımı tüm detaylarıyla dinledi. İnanılmaz mütevazi, sabırlı ve güleryüzlü biri. Daha önceki doktorun verdiği (zaten kullanmayacaktım) reçeteyi de değiştirdi. Burada kendisi hakkında yorum olmamasına da çok şaşırdım. Gözünüz kapalı güveneceğiniz bir doktor. Kendisine çok teşekkür ederim. Etrafımdaki ihtiyacı olan herkese de kendisini tavsiye edeceğim. Şu anda ilacı kullanalı 1 ay oluyor. İnanılmaz derecede iyi hissediyorum. Gece gündüz atak geçiriyor ve nefes yetmezliği çekiyordum. Aygün Hanım vesilesiyle bu hastalıktan tamamen kurtulacağım inşallah. Sevgiler kendisine.
Aygün Ertuğrul isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Aygün Ertuğrul, Psikiyatri.
Aygün Ertuğrul adresi nerede?Aygün Ertuğrul şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Samanpazarı Mah. Altındağ
Adresine gitmek zorunda kalmadan Aygün Ertuğrul isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Aygün Ertuğrul online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Aygün Ertuğrul isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Aygün Ertuğrul bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Aygün Ertuğrul ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Aygün Ertuğrul hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Aygün Ertuğrul hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.