Asit Tedavisi
Bilgisayarlı Tomografi Kolonografisi
Bilgisayarlı Tomografi Taraması(Bt)
Tümünü gösterBu adreste kabul edilen sigortalar
Gastroenteroloji Randevusu
Hemaferez
Hepatobilier Görüntüleme
Kan Elektrolit Testi
Medical Park İzmir Hastanesi
Karaciğer hasarının ultrasonografik değerlendirilmesi (Real-time elastografi)
Karaciğer Kan Testleri
Kolon Hidroterapi
Kolon Kanseri Görüntüleme
Kolonoskopi
M2 Antijeni(Antimitokondriyal Antikor(Ama))
Mide Botoksu
Doktor Muayehanesi
Perkütan Endoskopik Gastrostomi (Peg)
Perkütan Iğne Aspirasyonu
Polipektomi
Probiyotik Kullanımı
Rektosigmoidoskopi
Sigmoidoskopi
Sindirim Sisteminde Botoks Uygulamaları
Medical Park İzmir Hastanesi
Tümör Nekrozu Faktörü (Tnf)
Yutulabilir Mide Balonu
Özofagogastroduodenoskopi
Özofagoskopi
Üst Gastrointestinal Endoskopi
Üst Sindirim Sistemi Endoskopisi
Medical Park İzmir Hastanesi
İç Hastalıkları Uzmanı oldu. Zorunlu hizmette Bitlis Devlet Hastanesi ve Samsun Kavak İlçe Devlet Hastanesinde görev yaptı. 2014 yılında Tıpta Yandal Uzmanlık sınavında Dokuz Eylül Üniversitesi Gastroenteroloji bölümünü kazanarak , yan dal uzmanlık eğitimine başladı. 3 yıl süren yan dal uzmanlık eğitimini 2017 yılında tamamlayarak , Gastroentroloji uzmanı olarak , Balıkesir Atatürk Şehir Hastanesinde görev yaptı. 2019 yılında Bursa Medicana Hastanesinde çalıştıktan sonra, 2021 yılında Çiğli Eğitim Araştırma Hastanesine ataması yapıldı ve
2023 yılına kadar bu hastanede görev yaptı. 2023 yılından itibaren İzmir’de Özel Su Hospital Hastanesinde çalışmaktadır.
me...
Kendisi kişiliği ve sakinliği ile bana güven verdi. Endoskobi ve Kolonoskobi işleminde ki yaklaşımından, süreci etraflıca ve anlaşılır bir dille açıklamasından memnun kaldım.
se...
Ayhan bey ile arkadaşımızın babasının tavsiyesi üzerine tanıştık. Doktor bey çok ilgili ve bilgisi ile bizleri rahatlattı. Endozkopi işlemi çok rahat ve ortamı, ekibi mükemmeldi. Ayhan bey hastalarına çok güven veren bir doktor. İyiki Ayhan beyi tanıdık. Gastroenteroloji ile ilgili sağlık sorunu olan herkese gönül rahatlığı ile tavsiye ediyorum.
m ...u
Kolonoskopi taraması amacıyla başvuruda bulundum. Kendisini daha önce tanımıyordum. Karşımda hastasına güven veren doktor buldum. Kolonoskopi ortamı ve ekibi de mükemmeldi. Hekimin sonuç açıklamaları beklentilerimi karşıladı.
fi...
Çok korkarak ve stres altında gitmiştim. Çünkü endoskopi ve kolonoskopi yapılacaktı. Operasyon öncesi bilgilendirmeleri ve motivasyonu ile beni ikna etti. Operasyon sonrası uyandığım andan itibaren hiçbir rahatsızlık hissetmedim, sosyal hayatıma devam ettim. Artık bu branşta tercih edeceğim tek doktorum kendileri olacak.
ö.....
Doktor bey çok ilgiliydi,hemşirelerde aynen,damar yolu açılmasından çok korkuyodum ve söyledim anlayışla karşılayıp bebekler için olan şırıngayı taktılar,endezkopim sorunsuz tamamlandı hastaneden ve doktor beyden çok memnun kaldım,bakalım verdiği ilaçlar iyi gelir inşlh biran önce iyileşirim.
y...
Daha önce gittiğim hastaneden memnun kalmıştım,bir uzman hekime görünmem gerektiği için yine aynı hastaneden bir hekim tercih ettim. Mide bulantısı kusma mide ağrısı şikayetiyle başvurdum
Doktorum gerçekten çok ilgili idi Endoskopi yapılması gerekiyordu bu konu ile ilgili ayrıntılı bilgi verdi endişelerimi giderdi Doktorun güleryüzlü ve sakin olması ve tüm olasılıkları bana ayrıntılarıyla anlatması kendimi iyi hissetmemi sağladı. Endoskopi sonrası da kendisi yine tüm sakinliğiyle sürecin nasıl devam edeceğini bana anlattı.
Ayhan beyi kesinlikle çevreme tavsiye ederim kendisi çok net bir hekim kafanızda hiç soru işareti kalmadan rahatlıkla tedavi olabilirsiniz.
h...
Doktorumuza hastaneden ulaştık. Mide iltihabı bağırsaklarda ki polip nedeni ile tedavimiz gerçekleşti. Doktorumuzdan çok memnun kaldık, İlgi alaka güzeldi. Güler yüzüyle hekimliğiyle önerilebilecek bir doktor. Kesinlikle tavsiye ederiz.
m...
Ayhan hoca hastaneden ulaştım. Şişkinlik kabızlık şikayeti ile doktora başvurdum.Dr.bey tüm şikayetlerimi ilgili şekilde dinledi daha sonra daha net teşhis koymak adına oda bana rahatsızlıkla alakalı sorular yöneltti.Bunun sonucunda çeşitli tahliller ve endoskopi ve kolonoskopi işlemi yaptırdım.Bu işlemlerde son derece sıkıntısız ve sorunsuz geçti. Sonuçlar çıktıktan sonra Dr.bey herşeyi neden sonuç ilişkisine dayandırarak tek tek anlattı ve sorularımı dinleyip birçok öneride bulundu verdiği ilaçlar ilk haftadan etkisini göstermeye başladı umarım şikayetlerim azalmaya devam eder. Ayrıca ekibinde bulunan hemşire arkadaşlarda çok ilgiliydi. Kesinlikle tavsiye ederim.
k...
Ayhan beye doktor referansı ile ulaştım. Sürekli tuvalete gitme isteği ve her tuvalette kanama şikayetiyle başvurdum. ilk muayene sonrasında kolonoskopi yapıldı ve ülseratif kolit teşhisi konuldu. Sonrasında doktorum Ayhan Avcu tedavi için gerekli bilgileri teker teker tane tane anlatıp sorularımı sabırla dinleyip her birine cevap verdi ve oldukça ilgiliydi gerek tıbbi gerek moral olarak gerçekten yardımcı olduğunu düşünüyorum ve çevremede tavsiye edeceğim.
Ayhan Bey'e daha önce babam tedavi olmuştu. Şiddetli mide ağrısı şikayetim vardı sindirim sistemim çok sıkıntılıydı gastrit şüphesi ile gittik. Doktor gerçekten çok ilgiliydi , doktor kaprisi hiç yoktu. Tüm şikayetlerimi dinledi ve gayet güzel ilgilendi. Tedavi sürecinde asla mağduriyet yaşamadık. Hastalığımı çok güzel ve detaylı şekilde açıkladı yapmam gerekenleri doğru bir dille aktardı. Kesinlikle doktorumu çevreme tavsiye ederim.
Ayhan Avcu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ayhan Avcu, Gastroenteroloji. Size Ayhan Avcu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Abdominal Ultrasonografi, Bilgisayarlı Tomografi Taraması(Bt), Endoskopi, Esd (Sedimantasyon), Hemaferez, Perkütan Iğne Aspirasyonu, Tümör Nekrozu Faktörü (Tnf), Randevu, Normal Randevu, Gastroenteroloji Randevusu.
Ayhan Avcu adresi nerede?Ayhan Avcu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Bursa
- Kahramanlar Mahallesi 1397. Sokak No:1 Konak
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ayhan Avcu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ayhan Avcu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ayhan Avcu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ayhan Avcu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Ayhan Avcu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ayhan Avcu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ayhan Avcu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ayhan Avcu hakkında ne düşünüyor?Toplam 13 hasta / danışan, Ayhan Avcu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ayhan Avcu hangi sigortaları kabul ediyor?Ayhan Avcu tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade), Allianz Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Bursa bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Gastroenterologlar
Bursa bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Gastroenterologlar
Bursa bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Gastroenterologlar
Bursa bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Gastroenterologlar
Bursa bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Gastroenterologlar
Bursa bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Gastroenterologlar