İç Hastalıkları Randevusu
Subkütan Enjeksiyon
Tam Kan Sayımı-Hemogram
Çocuk Immünizasyonu(Aşılanması)
Mehmet Toprak Hospital
1974 Hatay doğumluyum. İlk ,orta ve lise eğitimimi Hatay'da tamamladıktan sonra Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde eğitim gördüm. 2001 yılından itibaren ülkemin değişik sağlık birimlerinde acil polikliniklerinde ve aile hekimliği kliniklerinde çalıştım. İç hastalıkları ihtisasımı 2014 yılında Selçuk Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi'nden aldım. Mecburi hizmetimi dahiliye uzmanı olarak Baykan Devlet Hastanesi ve Derince Eğitim ve Araştırma hastanesinde tamamladım. Kamudan istifa ederek son üç yılda Kocaeli ve İstanbul'da çok kıymetli özel hastanelerde iç hastalıkları uzmanı olarak çalıştım. Son iki yıldır iç hastalıklarının yanında tamamen kök hücre konusuna yöneldim. Yurt dışında kök hücrenin duvayene olan hocalarla embiryonik ve fetal kök hücre tedavilerini yaptım. Özellikle ALS gibi nörodejenaratif hastalıklarda embiryonik kök hücre uygulamalarını yurt dışında türk hastalara ilk ben uyguladım. Yurt içinde son iki yıldır bakanlık etik ve resmi onayıyla kök hücre denemeleri ve uygulamaları yaptım. Ağırlıklı olarak kök hücre uygulamaları yaptığımız hastalıklar: Tip 1 diyabet, Haşimato hastalığı, Otoimmün hepatit, Crohon hastalığı, Ülseratif kolit, Multpl skleroz, Ankilozan spondilit, Romatoit artrit gibi otoimmün hastalıklar, ALS parkinson, Alzheimer, Demans, huntington,friderich ve cerebellar ataksia gibi nörodejaneratif hastalıklar, tip2 diyabet , kalp yetmezliği, karaciğer yetmezliği, kronik böbrek yetmezliği gibi metobolik hastalıklar, bütün romotolojik hastalıklar ve buna benzer 100'e yakın hastalıktır. Bu hastalıklarda kök hücre uygulamalarının bir kısmını türkiyede bir kısmını yurt dışında yapmaktayız. Çalışmalarınız etik izinli ve lagaldir. Ülkemizde yaptığımız lokal kök hücre uygulamalarının başlıcaları: Kireçlenmelerde eklem içi svf uygulaması, epikondilit, tendilit, fasiyet, diyabetik ayak, venöz ülselerde kök hücre uygulaması. Aseptik nekroz, impotans, güzellik aşısı, saç aşısı uygulamaları ve her türlü lokal uygulamalardır. Son 2 yıldır tamamen kök hücre konusuna yöneldim. Tv programlarında konuyu anlattım. Yaptığım bir çok yurt içi ve yurt dışı vaka olup çalışmalarım devam etmektedir.
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Uzm. Dr. Ayhan Bekmez adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
Ayhan Bekmez isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ayhan Bekmez, İç Hastalıkları. Size Ayhan Bekmez tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Hemoglobin A1c(Hba1c), Diabetes Mellitusta Insülin Tedavisi, Subkütan Enjeksiyon, Tam Kan Sayımı-Hemogram, Enjeksiyon Iv, Enjeksiyon Im, Çocuk Immünizasyonu(Aşılanması), Esd (Sedimantasyon), Hemaferez, Elisa.
Ayhan Bekmez adresi nerede?Ayhan Bekmez şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Cevizli Mahallesi Bağdat Caddesi No:547 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ayhan Bekmez isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ayhan Bekmez online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ayhan Bekmez isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ayhan Bekmez, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Ayhan Bekmez hangi dilleri konuşuyor?Ayhan Bekmez ile Arapça, İngilizce, Türkçe, Kürtçe dilinde konuşabilirsiniz.
Ayhan Bekmez isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ayhan Bekmez bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ayhan Bekmez ile iletişime geçmenizi öneririz.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları