ye...z
Doktor bey hem insaniyeti hem mesleki başarısı hem de ilgisiyle beni inanılmaz derecede mutlu etti. Başka bir ilde safra kesesi ameliyatı olmuştum kontrol için Ayhan beye gittim sabırla şikayetimi dinleyip açıklayıcı bir şekilde durumumu izah etti yapmam gerekenleri en basit dille anlattı içim rahat gayet.Her türlü tavsiye ederim Türkiye'ye böyle insanlar lazım.
fa...n
Allah razı olsun eşimi ve beni ameliyat yaptı ve bizimle çok ilgilendi yalnız bizimle değil hastalarınlan hep öyle telefon bile açsak rahatlıkla sıkıntılarımızı konuşuyoruz o an telofonu açmasa bile sonra dönüyor kendisi arıyor işinede iyi ahlakıda süper rahatız yanında doktorumuzu çok seviyoruz:)
al...i
harika bir doktor işinde bir numara bölgemiz insanınna çok faydalı bir doktor kendisine yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkurlerimi sunuyorum kendisini çok seviyoruz başarılar dileriz
Ayhan Çağılcı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ayhan Çağılcı, Genel Cerrahi.
Ayhan Çağılcı adresi nerede?Ayhan Çağılcı adresini belirtmedi. Ayhan Çağılcı yalnızca online danışmanlık hizmeti veriyor (internet üzerinden, uzaktan) veya Ayhan Çağılcı adresinin tam olarak nerede olduğunu söylememeyi tercih etmiş olabilir.
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ayhan Çağılcı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ayhan Çağılcı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ayhan Çağılcı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ayhan Çağılcı bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ayhan Çağılcı ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ayhan Çağılcı hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Ayhan Çağılcı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 4 yıldız (5 üzerinden) verdi.