Genel Cerrahi Randevusu

Laserasyon Onarımı

Genel Cerrahi Randevusu

Y
Konum: Kartal Dr. Lütfi Kırdar Şehir Hastanesi Kronik pankraitit

Allah Ayhan Hocam dan bin kere razı olsun o kadar doktor dolaştım ki pankreasla ilgili ama hiç kimse Ayhan Bey gibi tanı koyamadı ve sürekli atak geçiriyordum Ayhan beyle tanışana kadar. Bu hastalıkla yaşamayı öğrenmeniz gerekiyor yediğiniz yemekten içtiğiniz ilaca kadar bana her şeyi tatlı dille açık açık anlattı gereken tüm müdahaleleri yaptı ve ataklarım durdu çok şükür Allah başımızdan eksik etmesin.

Ayhan hocama sonsuz teşekkür ediyorum 2012 aralık ayında annemin kolon kanseri olduğunu öğrendiğimizde çok üzülmüştük taki ayhan hocamla karşılaşana kadar annem 3. Evrede yakalandığı kansere ayhan hocamın doğru tespitleriyle ve cerrahi operasyonuyla sağlığına kavuştu.şimdi annem gayet iyi sadece arada kontrollere gidiyor ama hiç bir sorunu yok.ayhan hocamın cana yakınlığı hiç aklımdan çıkmıyor ameliyata girerken beni yanına çağırıp hiç üzülme annen sağlığına kavuşacak demesi ve elini omuzuma o samimiyetiyle koyuşunu hiç unutamam.ayhan hocam gibi doktorlara çk ihtiyacımız var.onu tanıdığım için çok şanslıyımmm.

Bana yapmış olduğu pilonodal sinus ameliyatndan sonra şikayetlerim hiç geçmedi. Sonra hasatlığım tekrarladı. Kendisi bana yeterince açıklama yapmadı. İyi biri anacak hasatlarıyla yeterince ilgilenmiyor. Yine de hocama selamlar.