İstanbul Hamidiye Şişli Etfal Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Halaskargazi Cad., Etfal Sk. Şişli İstanbul, Şişli
Herhangi bir hizmet eklenmemiş
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
sü...n
Telefon numarası doğrulandı
ayhan beye sonsuz teşekkür ederim.artık hasta bezleri kullanmıyorum.özel hastane kurbanıydım.sayın doktorum cok bilgili ve şefkat dolu bir insan kendisine ve ekip arkadaşlarına cook teşekkür ederim.saglıgıma kavuşturdu.allah ondan razı olsun...
al...n
ayhan bey bana göre çok bilgili branşında teçrubeli hastalarıyla iyi iletişim kurup canla başla muçadele eden biri ben kendisine çok müteşekirim böbreğimde ve ıdrar yolarımdaki sorunuma iyi bir tedavi uyguladı babamıda aynı şekilde iyi bir tedavi uyguladı şükran borçluyum
Ayhan Dalkılıç isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ayhan Dalkılıç, Üroloji.
Ayhan Dalkılıç adresi nerede?Ayhan Dalkılıç şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Halaskargazi Cad., Etfal Sk. Şişli İstanbul Şişli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ayhan Dalkılıç isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ayhan Dalkılıç online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ayhan Dalkılıç isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ayhan Dalkılıç, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Ayhan Dalkılıç isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ayhan Dalkılıç bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ayhan Dalkılıç ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ayhan Dalkılıç hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Ayhan Dalkılıç hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Şişli civarındaki ilçelerden bazıları