Öğrenci olduğu yıllarda çeşitli kurum ve organizasyonlarda gönüllü faaliyetlerde bulundu. Nöropsikoloji, klinik psikoloji ve endüstri ve örgüt psikolojisi gibi farklı alanlarda staj deneyimi elde etti. NP Feneryolu Kliniği'nde asistan psikolog olarak 2 yıl çalıştı ve süpervizyon kapsamında 400 saati aşkın klinik tecrübe edindi. Bilişsel Davranışçı ve Radikal Davranışçı alanlarda özellikle Obsesif Kompulsif Bozukluk, Anksiyete Bozuklukları, Panik Atak ve Fobiler üzerine çalıştı. Sistemik-Dinamik yönelimli Avrupa Akredite Aile ve Çift Terapisti olabilmek adına eğitimlerine devam ediyor.
Şu anda AçıkBeyin Eğitim ve Danışmanlık'ta Zihinsel Performans Geliştirme ve Uygulama Merkezi'nin başında Psikolog ve Neurofeedback (Sinirsel Geriblidirim) Uzmanı olarak görev alıyor.
ADHD (Dikkat Eksikliği - Hiperaktivite Bozukluğu) Testi
Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri
Tümünü gösterBu adreste kabul edilen sigortalar
Fenerbahçe Mah. Kalamış Fener Cad. Oğultürk Apt. A Blok No:8 Giriş kat D:1, İstanbul
ADHD (Dikkat Eksikliği - Hiperaktivite Bozukluğu) Testi
Çözüm Odaklı Terapi
Ön Görüşme
İlişki Terapisi
g ...h
Kürşad Beyle yaptığımız seanslardan sonra hayata daha çok bağlanmaya başladım. Tedirgin başladığım terapimde kaygılarımdan arınıp sakin birine dönüşmem çok güzel. Tavsiye ediyorum
Kürşad Beye doktortakvimi sayesinde eriştim.
İçerisinde bulunduğum bir karar verme sürecinde desteğe ihtiyaç duyduğumu hissettim.
Yüzleştiğim, desteklendiğim, cesaret ettiğim ve tatmin olduğum bir süreç yaşadım. Tam olarak buna ihtiyacım vardı.En beğendiğim özelliği şu oldu: Yüzleşmek hem beni heyecanlandıran hem de tedirgin eden bir konu. Bu yüzden yaklaşım, benim için yüzleştirmede çok kritik bir nokta. Profesyonelliğini hissettiğim her detayı çok beğensem de bazen sessizlikle bazen kelimelerle cevap veriyor olması en en beğendiğim özelliği diyebilirim. Çevremdeki herkese memnuniyetle ve mutlulukla tavsiye ederim ve ediyorum
Hasta
Kürşad Bey alanında bilgili ve iyi bir terapist. Benim için çok iyi bir seçim oldu. Kendisi oldukça güvenilirdir. OKB seansları sonrasında çok daha iyi hissediyorum. Kendimi daha rahat ifade etmemi sağlayan bir ortam yarattı bu da terapi süreçlerimi benim için daha kolay hale getirdi.
se...
Kürşat beyle, panik atak teşhisi konulduğu süreçte tanıştım. Kendisi bana çok yardımcı oldu. Hastalık ile nasıl başa çıkabilirim. Neler yapmam gerekiyor. Hepsini detaylı anlayıp, o süreci rahat bir şekilde atlattım.
Ayhan Kürşad İnanç isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ayhan Kürşad İnanç, Psikoloji. Size Ayhan Kürşad İnanç tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, Psikoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Cinsel Terapi, Çift Terapisi, Aile Terapisi, Bireysel Terapi, Aile Danışmanlığı, Durumluk Anksiyete Ölçeği.
Ayhan Kürşad İnanç adresi nerede?Ayhan Kürşad İnanç şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Fenerbahçe Mah. Kalamış Fener Cad. Oğultürk Apt. A Blok No:8 Giriş kat D:1 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ayhan Kürşad İnanç isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ayhan Kürşad İnanç online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ayhan Kürşad İnanç isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ayhan Kürşad İnanç, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Ayhan Kürşad İnanç isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ayhan Kürşad İnanç bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ayhan Kürşad İnanç ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ayhan Kürşad İnanç hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Ayhan Kürşad İnanç hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ayhan Kürşad İnanç hangi sigortaları kabul ediyor?Ayhan Kürşad İnanç tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
İstanbul Aile İçi İletişim Sorunları
İstanbul Yaygın Anksiyete Bozukluğu