Dr. Öğr. Üyesi Ayhan Önal Muayenehanesi
Meşrutiyet mahallesi Rumeli caddesi no:22 Rumeli Plaza kat :4 daire: 4 Nişantaşı/Şişli/İstanbul, Şişli, İstanbul

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk
Nakit, Kredi kartı

Göz Muayenesi

Dr. Öğr. Üyesi Ayhan Önal Muayenehanesi
Tahtakale Mah. Güldefne Sokak İnnovia Ispartakule SitesiNo:2/I Ispartakule Bahçeşehir, Avcılar, İstanbul

Ofiste alınan güvenlik önlemleri

Katarakt Ameliyatı

Lazer Ameliyatı

Multifokal Göz İçi Lensleri

Göz Hastalıkları Randevusu

Meşrutiyet mahallesi Rumeli caddesi no:22 Rumeli Plaza kat :4 daire: 4 Nişantaşı/Şişli/İstanbul, İstanbul

Dr. Öğr. Üyesi Ayhan Önal Muayenehanesi

Tahtakale Mah. Güldefne Sokak İnnovia Ispartakule SitesiNo:2/I Ispartakule Bahçeşehir, İstanbul

MEDICAL INTERESTS AND ACTIVITIES:

1-TURKISH OPHTHALMOLOGY SOCIETY,

2-AMERICAN ACADEMY OF OPHTHALMOLOGY

3- EUROPEAN SOCIETY OF OPHTHALMOLOGY

EDUCATION:
SINCE 2015: PhD: ASSISTANT PROFESSOR, AT THE YENIYUZYIL UNIVERSITY, ISTANBUL-TURKEY.
2007-2010: OPHTHALMOLOGY SECOND SPECIALIZATION: THE TRAINING
AND RESEARCH HOSPITAL( Numune EAH), ANKARA- TURKEY.
2003-2007: OPHTHALMOLOGY FIRST SPECIALIZATION: SCHOOL OF MEDICINE AT THE BOGOMOLETS MEDICAL UNIVERSITY, KIEV-UKRAINE.
2002-2003: PREPARATORY SCHOOL: RUSSIAN LANGUAGE, KIEV- UKRAINE.
2001-2002: CERTIFICATE: HEALTHCARE MANAGEMENT TRAINING, THE HADASSAH UNIVERSITY- ISRAEL.
1990-1997: GRADUATE: SCHOOL OF MEDICINE AT THE ERCIYES UNIVERSITY, KAYSERI-TURKEY.
1989-1990: PREPARATORY SCHOOL: ENGLISH LANGUAGE, KAYSERI-TURKEY.

WORK EXPERIENCE:
SINCE 04.02.2016: HIS OWN OPHTHALMOLOGY CLINIC, ISTANBUL.
2016: SURGEON, PRIVATE “THE BIRINCI GOZ HOSPITAL”, RETINA AND GLAUCOMA DEPARTMENT, ISTANBUL.
2015: SURGEON, PRIVATE “THE AVCILAR HOSPITAL”, ISTANBUL.
SINCE 02.15.2015: UNIVERSITY LECTURER, “THE YENIYUZYIL UNIVERSITY”, ISTANBUL
2014: SURGEON, PRIVATE “THE MIMAROBA SURGICAL CENTER”, ISTANBUL.
.2013: SURGEON, PRIVATE “THE MEDICAL PARK HOSPITAL”, ISTANBUL.
2013: SURGEON, PRIVATE “THE TEM HOSPITAL”, ISTANBUL.
.2012: SURGEON-OPHTHALMOLOGIST, THE CENTRAL STATE HOSPITAL, HAKKARI.
2007-2010: SECOND SPECIALIZATION IN OPHTHALMOLOGY, “THE TRAINING AND RESEARCH HOSPITAL”, ANKARA- TURKEY.
2003-2007: FIRST SPECIALIZATION IN OPHTHALMOLOGY, SCHOOL OF MEDICINE AT “THE BOGOMOLETS MEDICAL UNIVERSITY”, KIEV-UKRAINE.
2002-2003: PREPARATORY SCHOOL OF RUSSIAN LANGUAGE, AT “THE BOGOMOLETS MEDICAL UNIVERSITY”, KIEV-UKRAINE.
2002: GENERAL PRACTITIONER, THE HEAD OF MEDICAL BOARD, BATMAN- TURKEY
.2001: GENERAL PRACTITIONER, THE HEAD OF MEDICAL BOARD, HAKKARI.
1999: GENERAL PRACTITIONER, STATE FIRST MEDICAL CENTER, HAKKARI.
1997: GENERAL PRACTITIONER, THE MEDICAL CENTER OF STATE SOCIAL INSURANCE AGENCY, YOZGAT- TURKEY.

Konum: Dr. Öğr. Üyesi Ayhan Önal Muayenehanesi Göz Hastalıkları Randevusu

Göz kontrolüm için gittim.cok ilgili bir doktor.her şeyi en ince ayrıntısına kadar anlatıp bilgi verdi.cok memnun kaldım herkese tavsiye ederim .

Konum: Dr. Öğr. Üyesi Ayhan Önal Muayenehanesi Göz Hastalıkları Randevusu

Genel göz muayenesi için gitmiştim hocamıza. Ayhan Hoca'mız güleryüzüyle beni karşıladı ve sorduğum tüm sorulara net bir şekilde cevap verdi, aklımda soru işareti kalmadı. Çok ilgili ve donanımlı bir hekim.

Konum: Dr. Öğr. Üyesi Ayhan Önal Muayenehanesi Göz Hastalıkları Randevusu

Astigmat için gittim ve çok memnun kaldım gördüğüm en iyi doktorlardan bir tanesi ilgi ve alaka ile ilgilenmesi benim çok hoşuma gitti , bir hasta olarak herkese tavsiye ederim

Konum: Dr. Öğr. Üyesi Ayhan Önal Muayenehanesi Göz Hastalıkları Randevusu

Ayhan hoca çok ilgili çok detaylı bilgi veriyor randevu saati hemen bizimle ilgilendiler hiç beklemedik. Muayenesi tertemiz oldukça hijyenik. Lens yüzünden oluşan bütün göz iltihabımı tedavi etti. Düşünmeden tercih edilecek çok bilgili bir doktor kendisi.

Konum: Dr. Öğr. Üyesi Ayhan Önal Muayenehanesi Göz Hastalıkları Randevusu

Kuzenimin şaşılık problemi için Ayhan hocaya gittik daha önce yapılmayan tetkikleri yapıp nokta atışı bir tedavi uyguladı çok memnun kaldık

Konum: Dr. Öğr. Üyesi Ayhan Önal Muayenehanesi Göz Hastalıkları Randevusu

İşinde çok başarılı ve çok ilgili bir doktor.Miyop hastalığımın tedavisini sayın Ayhan hocam çok başarılı bir şekilde çözdü.Herkese tavsiye ediyorum.

Konum: Dr. Öğr. Üyesi Ayhan Önal Muayenehanesi Göz Hastalıkları Randevusu

miyopi için gittim ve çok memnun kaldım gördüğüm en iyi doktorlardan bir tanesi ilgi ve alaka ile ilgilenmesi açıklayıcı şekilde bilgilendirmeleri, bir hasta olarak herkese tavsiye ederim.

V
Konum: Dr. Öğr. Üyesi Ayhan Önal Muayenehanesi Göz Hastalıkları Randevusu

Gözumde sarı nokta hastalığı olduğunu Ayhan hocadan ogrendim.bu zamana kadar bikac Dr gezdim ama sorunumu cozen Ayhan hoca oldu.Tum ayrıntılarıyla bana bu hastalığı anlatti.Çok ilgili ve bilgili bir hekim.Gozle ilgili her konuya hakim bir doktor kesinlikle tavsiye ediyorum

Z
Konum: Dr. Öğr. Üyesi Ayhan Önal Muayenehanesi Göz Hastalıkları Randevusu

Daha önce dedemi götürmüştüm çok memnun kaldığı için bizde ailecek göz muayenesi için Ayhan Bey'e gitmeye başladık. Çok iyi göz doktoru

T
Konum: Dr. Öğr. Üyesi Ayhan Önal Muayenehanesi Göz Hastalıkları Randevusu

Gözlerimdeki alerjiden dolayı muayene oldum. Göz hastalıkları konusundan bilgili ve uzan bir doktor. Hastalarına karşı çok ilgili.