ah...n
Ayhan Hocamıza çok Teşekkürler Annemizin bel ameliyatını başarı ile gerçekleştirdi bu kadar büyük bir ameliyatın bu kadar kısa sürede annemin ayaklanması şaşırttı bizi o kadar yoğun çalışma mesaisinde bizlere açıklamalar yaparak bilgilendirdi Zonguldak hastanemizde bu kadar değerli hocamizin olması çok büyük bir ayrıcalıktır değerli hocama teşekkürler
um...9
Ben umutcan çınar şifa hastanesinde on yaşındayken benim hayatımı kurtardı allah yolunu açık etsin ayhan abicim ömür boyu dualarim seninle sevgilerle...
z....r
ANNEMİN OMİRİLİK EĞRİLİĞİ AMELİYATINI BAŞARILI BİR ŞEKİLDE GERÇEKLEŞTİRDİ.MEVLA YOLUNU AÇIK EYLESİN.AYNI ZMANDA ÇOK KİBAR BİR İNSAN.ALLAH SAYILARINI ARTTIRSIN.NE MUTLU ONA ANNELERİMİZİN DUALARI NASİP OLUYOR.
mi...r
Allah yolunu daima açık etsin.Çok başarılı çok iyi dalında bir numara uzman doktorneden dersniz annemin imkansız denilen rahatsızlığında önce yüce mevlamın sonra Ayhan hocamızın çok büyük yardımı oldu hocamıza sonsuz teşekürler iyiki varsınız hocam.
he...i
Prof Dr Ayhan Bey'i bir tanıdığımı tedavi etmesi sonucunda tanıdım.Ben annemin hastalığı için randevu aldım.Kendisi bana çok açıklayıcı bilgiler verdiler.İl dışında olmasına rağmen değerli zamanını bizim için ayırdı. Hastaneye gelmemizi ve yardımcı olacağını söyledi .Çok memnun olduk. İnşallah bizim hastamız da daha önceki komşumuz gibi sağlığına kavuşur.
Ayhan Önk isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ayhan Önk, Beyin Ve Sinir Cerrahisi.
Ayhan Önk adresi nerede?Ayhan Önk şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Meşrutiyet Mah. Huzur Sok.No:5 Zonguldak
- Uzun Mehmet Cad.Kat:3 Apaydın Mercimek İş Hanı Zonguldak
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ayhan Önk isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ayhan Önk online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ayhan Önk isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ayhan Önk bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ayhan Önk ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ayhan Önk hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Ayhan Önk hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.