Doç. Dr.
Çocuk Alerjisi, Çocuk Göğüs Hastalıkları, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları
Trabzon 1 adres
Yıldızlı Beldesi Merkez Mah. Devlet Sahil Yolu Cd. No:46, Trabzon
i̇...z
Oğlumun öksürüğü çok uzamıştı, çocuk doktoruna gittim ve alerjik olduğunu söyledi. Öksürük öyle bir çoğalmıştı ki gece 2 dk da bir öksürüyordu. Ayhan hocamıza randevu aldık. Dışarıda sıramızı beklerken oğlumun öksürüğünü duymuş, daha içeriye girmeden teşhisi koydu bile. Testleri yaptı ve verdiği ilaçlarla 2 gün bile geçmeden tedavi olduk. Çok nazik, sabırlı. İşini severek yapıyor, işinin ehli bir hocamız. En sevdiğim özelliği ise ilaçlarla ilgili bir kullanım klavuzu vermesi, öyle ki hangi ilaca ne zaman başlanacağı, ne süreyle ne şekilde kullanılacağı ile ilgili tün detaylar yazılı, herkesin hatta tüm ülkenin ayhan hocamın hazırladığı bu formu kullanması gerek. Teşekkürler hocam.
Ayhan Söğüt isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ayhan Söğüt, Çocuk Alerjisi, Çocuk Göğüs Hastalıkları, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları.
Ayhan Söğüt adresi nerede?Ayhan Söğüt şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yıldızlı Beldesi Merkez Mah. Devlet Sahil Yolu Cd. No:46 Trabzon
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ayhan Söğüt isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ayhan Söğüt online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ayhan Söğüt isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ayhan Söğüt, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Ayhan Söğüt isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ayhan Söğüt bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ayhan Söğüt ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ayhan Söğüt hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Ayhan Söğüt hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.