Bacakta uyuşma ve donukluk şikayetlerim vardı. Tavsiye üzerine şehir dışından Ankara Eğitim Araştırma Hastanesi Beyin ve Sinir Cerrahisi bölümüne gelip çok değerli hocam Prof. Dr. Ayhan Tekiner'in hastası oldum. Detaylı emar sonucunda omurilik kanalında sinirlere çok yakın lifler içine yerleşmiş kitle olduğu anlaşıldı. Riski çok yüksek olmasına rağmen tüm olasılıklar hakkında detayli bilgi vererek ameliyata girdim. Değerli doktorum tüm zorlukları hünerli elleriyle ve tüm dikkatiyle aştı. 1 gece yoğun bakim ve ameliyatimin üstünden 24 saat gecmeden ayaga kalkabildim. Şahsına ve ekibine teşekkür ederim.
ya...r
Yasin Gürpınar. Tavsiye üzerine Haydar Bey i bulduk eşimin fıtık ameliyatını yaptırdık ilgili güler yüzlü işinin ehli bir doktor teşekkürler.
kı...ş
Kısmet Yaramış .15 Ekim 2014 'de Ayhan hoca tarafından Lomber Mıkrocerrahı yöntemıyla kapalı,dıkışsız tedavi edildim.BelFıtıgı teşhisi konulmuştu ve bende belfıtıgı ameliyatından çekindiğim için aylarca inanılmaz ağrılar çektım.Omurgamın L4L5 arasında 13mm sinirlik fıtıgım tamamen sol bacagımı iptal etti.Allahtan Ayhan hocamın merhameti sabri bana yapılacak tedaviyi uzunuzun anlatmasi yla enaz amelyat oolmuş kadar faydalı oldu.Evet tedaviden hemen sonra sol bacagımdakı tüm agrılardan kurtulmuştum. Evet artık ayak parmaklarımı hissedebiliyordu.Rabbım bana şifa verecek doğru insanı buldurdugu için çok şanklıyım.
kı...ş
Kısmet Yaramış,15 Ekim 2014 tarihinde Lomber Mıkrocerrahı yöntemiyle Ayhan bey tarafından tedavi edildim.bel fıtığı teşhisi konulmuştu.Omurgamda L4 L5 arasında 13 mm bir sinir çıkıntısı hayatimi felçetti.Sol bacagımda dayanilmaz ağrılar oluştu.bende bel fıtığı ameliyatından korkanlardandım.Lakin Ayhan beyin hastalarina karşı inanılmaz sabri merhameti ve empatısı benim için ameliyat kadar tedavi ediciydi.Aynı gün sol bacagımdakı agrılardan kurtuldum.Sol ayak parmaklarımı hıssedebıldım. Allahim beni sifa verecek bir insanla karşılaştırmışti.
Ayhan Tekiner isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ayhan Tekiner, Beyin Ve Sinir Cerrahisi.
Ayhan Tekiner adresi nerede?Ayhan Tekiner şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Şükriye Mahallesi Ulucanlar Caddesi No:89 Altındağ
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ayhan Tekiner isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ayhan Tekiner online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ayhan Tekiner isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ayhan Tekiner bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ayhan Tekiner ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ayhan Tekiner hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Ayhan Tekiner hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ankara Beyin Ve Sinir Cerrahları
Etimesgut Beyin Ve Sinir Cerrahları
Pursaklar Beyin Ve Sinir Cerrahları
Mamak Beyin Ve Sinir Cerrahları
Pendik Beyin Ve Sinir Cerrahları
Daha fazla (4)Altındağ bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Altındağ bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Altındağ bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Altındağ bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Altındağ bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Altındağ bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Altındağ bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Altındağ bölgesinde Inter Partner Assistance kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Altındağ bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Altındağ bölgesinde Aviva Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları