sa...l
Sayın Aykut Aykaç, bilgili, ne yaptığını bilen, mesleğinde, işinde
10 numara, 5 yıldız güzel insan ve 10 numara, 5 yıldız doğru HEKİM.
Derdinizi, rahatsızlığınızı doğru anlatırsanız, hızlıca sonuca ve sağlığınıza kavuşabilirsiniz, ben Prostat kontrolü için randevu almıştım lakin muayene esnasında Kasık Fıtığım olduğu ortaya çıktı, tahlil ve tetkik sonuçlarını değerlendirip tedavi için yönlendirmesini dikkate alıp, gönül rahatlığıyla önerisini dinleyip, istediği şekilde hareket edeceğim, bizim ülke olarak böyle güzel insanlara ihtiyacımız var, yaklaşımı, ilgisi, bilgisiyle iyiki varsın, her işinin rast gitmesini, her şeyin gönlünce olmasını dilerim. Salih Yuvakel - Eskişehir
me...
Eskişehir şehir hastanesinde Yapılan böbrek ameliyatımda bana göstermiş olduğu ilgi ve alakasından dolayı doktor Aykut beye çok teşekkür ediyorum başarılarinin devamını diliyorum Allah başımızdan eksik etmesin sizin gibi değerli hocalari
zd...i
Yıllardır çektiğim prostat rahatsızlığı nedeniyle yaşadığım sık idrara çıkma problemimi gidermeye çok yardımcı oldu. Güleryüzlü hastaya pozitif yaklaşımı ve konusunun uzmanı bir doktor. Kendisine çok teşekkürler
Aykut Aykaç isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Aykut Aykaç, Üroloji.
Aykut Aykaç adresi nerede?Aykut Aykaç şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İpekyolu Cad. Hakkari
Adresine gitmek zorunda kalmadan Aykut Aykaç isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Aykut Aykaç online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Aykut Aykaç isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Aykut Aykaç bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Aykut Aykaç ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Aykut Aykaç hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Aykut Aykaç hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.