ba...
Annemde L1 ve L3 te kırık vardı. Aykut hocam ile tanıştık yapılacak işlemi detaylı bir şekilde anlattı ve bize çok güven verdi. İlgi ve alakası çok iyiydi. Herkese tavsiye ederim.
et...l
Şiddetli bel ve bacak ağrısıyla başvurduğumuz hastanede yapılan tetkikler MR görüntüleme sonucunda omurilikte sinirlere baskı yapan büyük bir kitle ve bel fıtığı teşhisi konuldu ameliyat tavsiye edildi aksi halde ileride felç kalma durumu olabileceği söylendi hocamıza güvendik çok başarılı bir ameliyat süreci geçirdik omurilikteki kitle alındı bel fıtığı temizlendi şuan iyi durumdayız ve kısa zamanda dahada iyi olacağımızı gözlemliyoruz Aykut Gökbel hocamıza ameliyat öncesi ve sonrası göstermiş olduğu ilgi alaka ve güleryüz için minnettarız
ze...
Annemin bel fıtığı vardı. Fakat omurilik dışında olduğu için endoskopik ameliyat olması gerekiyordu. Kocaeli'nde malesef böyle bir olanak olmadığı için yaptıramadık. Nereye gittiysek bizi İstanbul'a yönlendirdiler. Bu durum çok can sıkıcı olsa da şimdi iyi ki diyorum. Çünkü doktorumuz Aykut hoca mükemmel bir doktormuş. Güler yüzü detaylı açıklamaları ile bizi çok rahatlattı. Ameliyatımız da çok başarılı geçti. Eline emeğine sağlık Aykut hoca iyi ki var.
ka...
Aykut Hocam işinin ehli,çok güler yüzlü ve başarılı bir doktor. Boyun fıtığı şikayetinden kolumda oluşan dayanılmaz ağrılarım nedeni ile kendisine başvurdum.Ameliyatım başarılı geçti. Çok şükür ağrılarım bitti. Ülkemizde böyle bilgili, güleryüzlü, başarılı doktorlarımızın sayısının her geçen gün artmasını diliyorum.İyi ki varsınız Aykut Hocam. Güler yüzünüz hep gülsün, Allah her zaman yardımcınız olsun.
fi...
yaklaşık 3 sene boyunca inanılmaz ağrılarım vardı ve beni ameliyat yaptı şuanda çok șükür hiçbir ağrım sızım kalmadı. Ameliyatimda en önemli nokta şuydu solunum yolumdaki darlık sebebiyle entübe olarak ameliyat olmam gerekiyordu. Aykut hocam çok profesyonel ve ağrısız ve sağlıklı bir ameliyatla sağlığıma kavuştum. Kendisinin guleryuzlu ilgilenen ve alanında profesyonel birisi bütün yakinlarima bahsediyorum ve yonlendiriyorum, benim hafızamda yapılamaz denen ameliyatları sorunsuz ve profesyonelce çözen bir doktor olarak kalacak..
hi...
Sevgili Aykut hocam; bir hafta önce olduğum hipofiz adenomu ameliyatımın hastaneye yatışımdan, ameliyatıma, taburculuğuma her aşamasında bilgilendirmeniz, güler yüzünüz ve ilginiz için minnettarım. Bana şifa oldunuz nice hastalara da şifa olmanız dileklerimle. İyi ki varsınız…
zu...
Aykut bey; pozitifliği, güleryüzlü oluşu, ameliyat sonrası beni bilgilendirmesi ile son derece muhteşem bir doktor.Herkese tavsiye ederim. Gözünüz kapalı gidebilirsiniz.Sayın doktorumun başarılarının devamını diliyorum. (Bel fıtığı mikrocerrahi ameliyatı)
se...l
21 yıldır bel fıtığım vardı ameliyat deyince kulaktan dolma şeylerle hep ürküyordum aykut hocam bana korkmamam gerektiğini ve kolay bir ameliyat olacağını nasıl yapacağını anlattı gerek konuşmasıyla gerek içten ve samimiyetiyle beni ikna etti ve güven verdi şuan iyiki ameliyat olmuşum diyorum bugün ameliyatının 3. günü neredeyse ameliyat yerimde ağrım yok denebilecek kadar az bacağımdaki ve belimdeki ağrımda kalmadı artık Aykut hocam ve ekibini herkese tavsiye ediyorum çok güler yüzlü ve hastasıyla ilgilenen bir hekim iyiki varsınız
rü...n
Aykut hocam sayesinde çok başarılı bir bel fıtığı ameliyatı geçirdim. fıtığım kopup sinire dayanmıştı, Öncesinde ve sonrasında verdiği detaylı bilgiler verdi, tedavi sürecindeki hassasiyeti aynı şekilde. öncelikle bilgisine, sonrasında hasta doktor samimiyetine sonuna kadar güvendiğim doktordur aykut hocam
me...p
Merhabalar dayanılmaz boyun fıtığı ağrılarımdan dolayı Aykut hocamla tanısmak nasip oldu.Kendisi okadar güler yüzlü ve insancılki insanın ameliyat olması kaçınılmaz .Çok başarılı bir ameliyat sonrası Aykut hocam ve ekibi iyiki varlar.Rabbim size uzun ömürler versin ki sizde o sihirli ellerinizle daha çok hastaların hayatına dokunun iyiki sizi tanımısım iyiki varsınız hocam
Aykut Gökbel isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Aykut Gökbel, Beyin Ve Sinir Cerrahisi.
Aykut Gökbel adresi nerede?Aykut Gökbel şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Fevzi Çakmak Mahallesi Cemal Gürsel Caddesi No:9 Pendik
Adresine gitmek zorunda kalmadan Aykut Gökbel isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Aykut Gökbel online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Aykut Gökbel isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Aykut Gökbel bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Aykut Gökbel ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Aykut Gökbel hakkında ne düşünüyor?Toplam 285 hasta / danışan, Aykut Gökbel hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul Beyin Ve Sinir Cerrahları
Maltepe Beyin Ve Sinir Cerrahları
Kartal Beyin Ve Sinir Cerrahları
Yalova Beyin Ve Sinir Cerrahları
Beşiktaş Beyin Ve Sinir Cerrahları
Daha fazla (13)Pendik bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Pendik bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Pendik bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları