gözlerimdeki rahatsızlığı fark edip ona göre tedavi uygulayan tek doktor Aykut Selçuk'tur kendisine çok teşekkür ediyorum. zira hangi doktora gittiysem gözlük verip gönderme çabası içindeydiler ya da olmadık tedaviler uygulama..bu noktada kendisine minnettarım kendisi benim yaklaşık 5 yıllık doktorum ve çok memnunum..
mu...r
glokom nedeniyle birçok hastanelere gittim hastanelerde yattım ilaç tedavilerinin yanı sıra lazer tedavisi gördüm, ama faydasını göremedim göz tansiyonum 34,36 gibi seyrediyor 50 ye yükseldiği zamanlar krizlere girdim.. ama aykut hoca ile karşılaştıktan sonra allah'a şükürler olsun kalan görme alanlarımı kurtardı ve gözlerim artık ağrımıyor ve kayıp alanlarım oluşmuyor. ona sonsuz teşekkürlerimi sunar ve bir borç bilirim..saygılarımla
mi...r
ben 12-13 senedir aykut beye muayene olurum. her yönden profesyonel bir doktor
Aykut Selçuk isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Aykut Selçuk, Göz Hastalıkları.
Aykut Selçuk adresi nerede?Aykut Selçuk şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Konya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Aykut Selçuk isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Aykut Selçuk online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Aykut Selçuk isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Aykut Selçuk bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Aykut Selçuk ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Aykut Selçuk hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Aykut Selçuk hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Konya bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Göz Doktorları
Konya bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Göz Doktorları