Aile Dizilimi
Nefes Terapisi
Sigarayı Bırakmak
Sınav Kaygısı
Dr.Ayla Aslantaş Kliniği
Mükemmelsiniz . Çok ilgili işin piri sorun çözme ve farklı noktalara bakmana yardımcı olma konusunda harika bir doktor
ar...z
Cildimin ihtiyaçlarını belirleyerek gerekli uygulamaları yapması ve etkinliği harika tavsiye ederim . Kök hücre uygulama ve sonuç çok etkili oldu .Ayrıca yüzde ki doğal görünüm bozulmuyor . Güleryüz ve ilgileri zaten kusursuzdu. Teşekkür ediyorum.
a....a
Ayla Hanım ve ekibi beklentileri en üst seviyede karşılıyor ve etkili titiz başarılı cok yönlü tedavi uyguluyorlar.biorezonanans ozon akupunktur hacamat eşimle birlikte uygulandı ve çok faydasını gördük.tavsiye ederiz.
Ayla Hanım hala devam ediyoruz. Hem ozon tedavisi için hem de cilt için gittim hanım da geliyor. Doktor yeğenlerim de var onlar da gidiyor. İlgisi ve güler yüzlü yetiyor. Kendisini referans alarak gittim. Hem güzel ilgileniyorlar hem de fayda gördüm hem güler yüzlüler güzel insanlar hanımla gidiyoruz gerçekten güzel insanlar keşke herkes Ayla Hanım gibi olsa.
Benim kızımın çoklu besin alerjisi vardı bu nedenle başvurduk quit cihazı ile tedavisi yapıldı bu cihaz da kızımın alerjisi olan besinlere vücudunu tanıtması ile tedavi uygulandı bunun sonucunda yaklaşık 3 kür halinde aldık ve sonucunda kızım her şeyi yiyebiliyorum. Ben hemşireyim yanında çalıştığım doktor arkadaşımın tavsiyesi üzerine gittik. Benim çocuğum küçüktü yaklaşık bir yaşındaydı o cihaz uzun süre durması mümkün olmuyordu onların müzik çalıp halay çektiklerini biliyorum telefondan videolar açıp seansımızın olduğu gün değişik oyuncaklar getiriyor onlarla vakit geçirip tedavi kolaylığı sağlandı. Başka yer de çocuklara bu kadar ilgilenmiyorlar hatta bir hastaneye gittiğimizde çocuğum küçük olduğu tedavi edilemeyeceğini 4 yaşına geldiği zaman bakabileceklerini söylediler ama onlar kendileri oyalandırarak tedavi ettiler. Çocuğum 2.5 yaşında ve hastalığı kalmadı başka doktora kalsak 4 yaşına kar beklemek zorunda kalacaktık.
Psikolojik olarak desteğe ihtiyacım olduğu için arkadaşımın önerisi ile gittim 8 seans aldım gayet olumlu sonuçlandı hocam artık iyileştiğimi terapiye gerek olmadığını söyleyince sonlandırdık. Başlangıçta temiz huzurlu sakin ortam vardı çalıştığı yöntem çok farklıydı diğer psikologların yöntemleri gibi değildi yönlendirmesiyle çok kısa süre de fayda alabildim kendisinin ses tonu konuşması olaylara bakış açısı çok güzel yanında 1 saat 10 dakika gibi geçiyor çok akıllı kendisine çok teşekkür ederim.
Kendisinden memnunum gayet yardımcı oluyor. Psikolojik danışmanlık için gittim geçirdiğim süre boyunca hayatım ve sosyal hayatım da kendimi daha rahat ifade edebiliyorum. İnternetten araştırarak gittim. Sıfır yargı ile bakması çok iyi farklı düşünme tarzında yaklaşması güzeldi.
Ben çok kötü günler geçirdim iki oğlumu kaybettim 20li yaşların da 4 yıl aralıkla büyük oğlumu kaybettikten sonra Ayla Hanım ile tanıştım 70 kilodan 96 kiloya çıkmıştım aile hekimimin önerisi ile onunla tanıştım. Biorezonansa girdim 16 kilo verdim yaklaşımı çok güzel kilo verdikten sonra psikolojim çok düzeldi sonra ikinci oğlumu kaybettim şuan çok iyiyim 3.seans ozon tedavisine başladım onların pozitif enerjisi o ortamı çok güzeldi ailem gibi oldular. Tavsiye ederim bana ölümü kabullendirdi herkes şimdi ölebilir diyorum gayet iyiyim. Herkese tavsiye ederim beni bu güne getirdi ışık görmek istemiyordum dışarıya çıkmak onun sayesinde iyiyim.
Ben kızımla başladım sonra kendim için de ozon tedavisi aldım sonra covid döneminde gittim kızım için de ozon tedavisi aldık benim vasıtam ile komşuma bir çok kişi de gitmiştir biz şifa bulduk. Ben diyetisyene gidiyordum kızım için rezonans alması gerekiyordu detoks ile birlikte diyetisyenimin önerisi ile gittik sık sık görüşüyoruz. Ozon bitiyor tekrar alıyoruz eşim de aldı ben aldım memnunum. Kendini çok seviyoruz başarılarının devamını dilerim.
k.....
Kendisine kilo vermek için gittim 15 kilo verdim dedikleri şartlar uydum bu şekilde kilo verdim. Çok memnun kaldım kendisi ilgilendi.
Ayla Aslantaş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ayla Aslantaş, Pratisyen. Size Ayla Aslantaş tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Sigarayı Bırakmak, Fobilerden Kurtulmak, Davranış Bozuklukları, Cinsel Terapi, Ağlama ve Öfke Nöbetleri, Yetişkin Terapisi, Randevu, Kilo Vermek, Allerjiler, Kronik Hastalıklar.
Ayla Aslantaş adresi nerede?Ayla Aslantaş şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- REŞAT BEY MAH. TÜRKKUŞU CAD. FEREN BUSİNESS CENTER NO:21 ZEMİN KAT Adana
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ayla Aslantaş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ayla Aslantaş online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ayla Aslantaş isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ayla Aslantaş, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Ayla Aslantaş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ayla Aslantaş tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Ayla Aslantaş hakkında ne düşünüyor?Toplam 33 hasta / danışan, Ayla Aslantaş hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Adana bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Pratisyen Hekimler
Adana bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Pratisyen Hekimler
Adana bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Pratisyen Hekimler
Adana bölgesinde Aviva Sigorta kabul eden Pratisyen Hekimler
Adana bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Pratisyen Hekimler
Adana bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Pratisyen Hekimler
Adana bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Pratisyen Hekimler
Adana bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Pratisyen Hekimler