Normal randevu
Kişiye Özel Diyetler
Parenteral Beslenme
Sporcu Beslenmesi
Ayla Atlılar Muayenehanesi
Mükemmel, pozitif bir insan. Yardımıyla 20 kilo vermiştim. Bu süreci keyifli hale getirdiği için kendisine çok teşekkür ediyorum.
s....a
Çok memnunum Ayla Hanım'dan. Yüzyüze hatta telefonla bile görüşmelerimizde çok güzel motive ediyor. Çok ilgili gerçekten. Ayla hanım sayesinde çok güzel sonuçlar aldım. . Başa diyetisyene de gittim.Fakat netice alamadım. Ayla Hanım ile kardeşim sayesinde tanıştım .Ben çok şehir dışına çıkan bir insanım. Ayla Hanım benim istediğim saatlere göre diyet listesi hazırlıyor .Hatta arayarak " nasıl diyetini yapıyor musun?yürüyüş yapıyor musun?" diye sorguluyor. Bundan dolayı ayrıca memnunum. Kesinlikle herkese tavsiye ederim çevremdeki herkese de öneriyorum. Giden arkadaşlarımda çok memnun kaldılar.
ne...a
Diyetisyenim ama bana sorarsanız sağlıklı yaşam koçum Ayla Hanım kendisinin bana hayatıma kattığı güzellikleri anlatmam inanın zor. Sıkılmadan, aç kalmadan ve canımın istediği pek çok şeyi yiyerek kilo vermenin imkansız olmadığını, diyete başladıktan sonra aslında hiç aç kalmayacağımı ve her şeyi zamanında ve miktarınca yiyerek kilo verebileceğimi 7ayın sonunda 30 kg'luk bi değişimle bana gösteren öğreten güler yüzlü tatlı dilli diyetisyenim Ayla Atlılar herşey için tekrar tekrar teşekkürler...
ay....
Ayla hanım işi iyi yapan bir diyetisyen,kendısinden cok memnunum.yaklasık 1.5ayda 6 kilo verdım bana uygulamış oldugu diyet listesi sayesinde ve duzenlı olarak uyguladıgımdan.
se...u
Bendeki farkı değişimi herkes farkediyor ve soruyor. Ayrıca çokta rahat bir şekilde söylüyorum ve öneriyorumda çok memnun kaldım. Hiç sıkmadan, bunaltmadan, yormadan ve psikolojimede hitap ederek bir diyet yaptım.İrtibata geçtim hep herşeyi sorabildim istediğim zaman ulaştım hep çok memnunum .
z....ş
Yaklaşık 1 yıldır danışanıyım. Gayet memnunum ve devam ediyorum. Danışanları ile çok fazla ilgili ve aynı zamanda alanında çok başarılı ,kendisine çok teşekkür ederim.
nu...ş
Ayla hanım danışanlarına önem veren,birebir ilgilenen, takip eden çok iyi bir diyetisyen. Sadece diyet listesi verip es geçmiyor günlük takibini yapıyor.Yapmamız gereken ve yapmamamız gereken şeyleri detaylı bilgilendiriyor .Herşeyi çok güzel şekilde anlatıyor onun sayesinde çok güzel kilo verdim. Herkese tavsiye ediyorum.
uğ...
Bana vermiş olduğu diyetleri düzenli uyguladım ve istediğim başarıyı yakaladım.Ayla Hanım'ın yaklaşımı ve işinin başarısından çok memnun kaldım .Teşekkürlerimi iletmek isterim ve herkese tavsiye ederim.
el...z
Ayla hanım gerçekten işini çok iyi bilen bir diyetisyen. Katı kuralları olmayan, esnek ve güzel kilo verecek listeler veriyor. Ayla hanım sayesinde tüm fazla kilolarımdan kurtuluyorum, daha vermem gereken kilolarım var ve devam ediyorum. Kilo vermek ve sizi bu süreçte güzel motive edecek birini arıyorsanız tercihiniz Ayla hanım olmalı. Size çookkkk teşekkür ediyorum.
ez...n
Sevgili Ayla hanim tanıdığım en iyi diyetisyenlerin başında geliyor hem güler yüzlü hemde isinde çok başarılı bir hekim. Diyet yapmaya korkarken Ayla hanımı tanıdım onun sayesinde aç kalmadan çok ta sağlıklı bir şekilde kilo verdim. Memnuniyetle tavsiye ederim. Zaten o güven ve samimiyeti gördükten sonra severek gitmeye başladım orantılı bir şekilde de kilo verdim.
Ayla Atlılar isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ayla Atlılar, Diyetisyen. Size Ayla Atlılar tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Alkali Diyet, Hastalıklarda Beslenme, Diyabet Diyeti, Kişiye Özel Diyetler, Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme, Sporcu Beslenmesi, Parenteral Beslenme, Enteral Beslenme, Normal randevu.
Ayla Atlılar adresi nerede?Ayla Atlılar şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Fatih Sultan Mehmet Bulvarı, Bulvar İş Merkezi Kat:2 Daire:12 Nilüfer Bursa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ayla Atlılar isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ayla Atlılar online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ayla Atlılar isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ayla Atlılar, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Ayla Atlılar hangi dilleri konuşuyor?Ayla Atlılar ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Ayla Atlılar isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ayla Atlılar bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ayla Atlılar ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ayla Atlılar hakkında ne düşünüyor?Toplam 12 hasta / danışan, Ayla Atlılar hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Bursa bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diyetisyenler
Bursa bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diyetisyenler