İlk doğumumu Ayla Hanımda yapmıştım. Şu an ikinci hamileliğim ve ben yine Ayla Hanımdan vazgeçemedim. Samimiyeti, rahatlığı bana her zaman güven veriyor. O kadar yoğun olmasına rağmen hastalarına karşı güler yüzünü hiç eksik etmiyor. İyiki tanımışım sizi.
sn...m
İnanılmaz memnun kaldığım önemli bir doktor olduğunu düşünüyorum.muayeneler dışında bile WhatsApp dan danışılan her soruya dönüş yapan bir doktor.sezeryan heyecanımı korkumu azaltan ve hali tavrı ile pozitiflik saçan bir doktor.bastan sona her hizmetten memnun kaldım.tavsiye ederim.
sü...a
Samimi olması,her sorumuza yeterli ve güven verici cevaplar vermesi,doğallığı ve mütevaziliği ile bizden biri olduğunu göstermesi beni ve eşimi çok memnun etti.İhtiyaç olması halinde bizi doktor arayışından kurtardığı için çok sağ ol Ayla Hanım...
ay...5
Hicbir sekilde memnun kalmadim. Dogru duzgun bilgilendirme yapmadi, ne kilo ne tansiyon hicbir seyi takip altina almadan ayakustu muayene edip yolladi her seferinde. Kesinlikle tavsiye etmiyorum
Op. Dr. Ayla Dönertaş
Kilo ve tansiyonunuzu aile hekiminiz ve ebeniz takip altına alır. Ayrıca hastanemizde tansiyon her geldiğinizde ölçülür ( kapımda da yazar tansiyonunuzu ölçtürün diye). Yüksek değerleri hemşire hanım bizzat bana iletir. Memnun kalacağınız doktor arayışınızda kesinlikle başarılar dilerim
di...z
Hasta ile iletişim muhteşem, mesleği seven ve elinden gelen fazlası ile yapan. iyi ki tanıdım sizi.
(Dina)
Ayla Dönertaş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ayla Dönertaş, Kadın Hastalıkları Ve Doğum.
Ayla Dönertaş adresi nerede?Ayla Dönertaş şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Tuzla Mahallesi Sadi Pekin Caddesi No:3 Fethiye
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ayla Dönertaş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ayla Dönertaş online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ayla Dönertaş hangi dilleri konuşuyor?Ayla Dönertaş ile İngilizce, Rusça, İspanyolca dilinde konuşabilirsiniz.
Ayla Dönertaş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ayla Dönertaş bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ayla Dönertaş ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ayla Dönertaş hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Ayla Dönertaş hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 4.5 yıldız (5 üzerinden) verdi.