Diş Hekimi Randevusu
Turgut Özal Blv. No:122, Adana
Ayla Keskin Tamer Muayenehanesi
Turgut Özal Blv. No:122, Adana
Ayla Keskin Tamer Muayenehanesi
Daha önce çalıştığı kurumda da doktor hanım benimle ilgilenmişti.Çok memnun kalmıştım.Yeni kliniğine ön dişlerimin kaplamasının değişimi için gittim.Doktor hanım öndişlerim için zirkon kaplama yaptı ilgisinden ve işini başarılı yaptığından dolayı minnettarım
fi...z
Dr Ayla Hanim a agriyan dişimin tedavisi için gittim. Dişlerime baktıktan sonra çok güzel bir şekilde bilgi verdi. Başka dişlerimde de sorunlar vardı.Ilk olarak agrili disimin neden çekilmesi gerektigini bana güzelce açikladi sonra o ağrıyan dişimi hiç acı hissettirmeden çekti. Normalde diş çektirmekten çok korkan biriyimdir ama gerçekten eli çok hafif.Daha sonra diğer dişime kanal tedavisi uyguladı ve güzel bir dolgu yaptı şimdi çok rahat kullanıyorum.Baska bir dişime de kaplama yaptı ve hicbir problen yasamadim.Dis rengini seçerken bile her asamada birlikte karar verdik ve bu kadar titiz davranması benim çok hoşuma gitti.Normalde dis tedavilerinden korkarim fakat anesteziyi bile hissetmedim.Ayla hanım öyle kibar ve yumuşak davrandı ki her yapacağı işi anlatarak bilgi vererek yapması ona güvenimi artırdı.Ayla hanım in emegine ve ellerine sağlık.
Ayla Keskin Tamer isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ayla Keskin Tamer, Diş Hekimi. Size Ayla Keskin Tamer tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Diş Hekimi Randevusu.
Ayla Keskin Tamer adresi nerede?Ayla Keskin Tamer şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Turgut Özal Blv. No:122 Adana
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ayla Keskin Tamer isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ayla Keskin Tamer online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ayla Keskin Tamer isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ayla Keskin Tamer, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Ayla Keskin Tamer hangi dilleri konuşuyor?Ayla Keskin Tamer ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Ayla Keskin Tamer isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ayla Keskin Tamer bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ayla Keskin Tamer ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ayla Keskin Tamer hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Ayla Keskin Tamer hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ayla Keskin Tamer hangi sigortaları kabul ediyor?Ayla Keskin Tamer tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Adana bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diş Hekimleri
Adana bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Diş Hekimleri