Herhangi bir hizmet eklenmemiş
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
le....
Ayla hanım benim kendi çocukluk doktorum ben şimdi 25 yaşındayım annem hep bizimle çok ilgilendiğini söylerdi kendisi çok tatlı bir doktordur o benim ayla teyzem ☺️
Telefon numarası doğrulandı
TECRÜBELİ, İLGİLİ VE GÜLER YÜZLÜ BİR DOKTOR. UZUN ARAYIŞLARDAN SONRA AYLA HANIMI BULDUM, TELEFONUNU VERİP SÜREÇ HAKKINDA BİLGİLENDİRİLMEK İSTİYOR, ÇOK MEMNUN KALDIM.
mi...r
Telefon numarası doğrulandı
bence muhtesem bi doktor hastayı cok iyi dinliyor ve tatmin edıcı cevaplar verıyor en önemlisi güven veriyor
am...e
Telefon numarası doğrulandı
tecrübeli ve cevapları tatmin edici bir hekim tavsiye ederim:) şimdiden geçmiş olsun...
Ayla Şahin isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ayla Şahin, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları.
Ayla Şahin adresi nerede?Ayla Şahin şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kaşüstü Mevkii, Yomra Trabzon
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ayla Şahin isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ayla Şahin online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ayla Şahin isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ayla Şahin bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ayla Şahin ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ayla Şahin hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Ayla Şahin hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar