Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu
Östrojen Replasman Tedavisi
Üçlü Tarama Testi
İkili Tarama Testi
Özel Metropol Hatay Tıp Merkezi
Şeker Yükleme Testi (OGTT)
e...
İlk gidişimde hastaneye alışık olduğum için kadın doğum bölümünden de randevu aldım. 1 haftadır devam eden bir kasık ağrım vardı. En sonunda apandisitten şüphelendik ve gittik. Ultrason, kan ve idrar tahlilleri temiz çıktı. Tedavi olarak sadece ağrı kesici verildi. Kadın hastalıklarıyla ilgili bir problem olmadığı ortaya çıktı. Her şeyi doktor hanım güzelce kontrol etti, gayet memnun kaldım.
a...
Ayla Hanıma bir süredir gidiyorum. Güvendiğim, pratik bir doktor. Genel kontrol için gitmiştim. Bu arada çikolata kistimin olduğunu öğrendim, takibe aldık. Hekimliğini çok beğendim. Beni yönlendirdiği her konuda tahlillerimi, aşılarımı oldum. Çevremde de öneriyorum.
ha...
Kütahya da doktorluk yapıyordu ayla hanım ve annemi Eskişehir Osmangazi üniversitesi tıp fakültesine yönlendirdi diye çok kızmıştım kendisine. Şimdi kendine dua ediyorum iyi ki annemi oraya yönlendirmiş. Annem kansermiş ve yönlendirme yaptığı için erken müdahale ile kurtuldu. Hakkını helal eder inşallah
ev...k
Ayla hanıma gebelik öncesi ve gebelik aşamasında gittim. Beni daima titizlikle muayene etti ve merak ettiğim soruları sormama gerek bile kalmadan hep detaylı, özenli bilgi verdi. Yoğun çalışıyor olmam nedeniyle mesai saati bitmesine rağmen muayenemi tamamladı ve benim için zorlu olan süreçleri en kolay şekilde atlatmamı sağladı. Gerekli testleri yaparak ve takip ederek değerlerimin normal seviyelere gelmesini sağladı. Doktoruma güvenebilmem ve her şeyi konuşabilmem harika bir duygu. Anaç davranışları için minnettarım.
a....a
Kurumun bana yakın olması sebebiyle gitmiştim ve tesadüfen Ayla Hanım'la tanıştım. Hastasına karşı sıcakkanlı ve samimi. İlgi ve alakasından memnun kaldım. Birçok rahatsızlığım için ziyaret ettim kendisini. Çevreme de tavsiye ediyorum.
c....d
Kendisi gayet ilgili bir doktor. Hormon tedavisi aldım kendisinden ve memnun kaldım. İlaç tedavisi sonrasında değerlerim normale döndü şimdi, bir sorunum kalmadı. Aldığım tavsiye ile bir kez gittim ve memnunum kendisinden.
b....s
Araştırarak gitmiştim kendisine, rutin kontrollerime devam ediyorum. Sıcak bir insan, hastası ile ilgili, konuyla alakalı olarak da açıklamaları gayet güzel. Yakınlarıma da tavsiye ediyorum, kız kardeşim de gidiyor.
.....
bugune kadr okadr yanlıs doktor secımı yaptım kı tesadüfen baska bı rahatsızlıktan dolayı gtmısken kadın dogum yonlendrıldım ve daha onceki doktorların tavır sonra korkarak sıra aldım ama mukemmel bı uzman en basta samimi ılgılı kafanızda soru kalmadn muayeneden cıkıoyorsunuz acaba demiyorsunuz kı bn gercekten kotu seyler duymaktan korkuyordum cunku ole dr karşılaştım kı muayene etmeden tahlil yapmadan yuzume bakarak korkutup muayenede İptal etmek zorunda kaldım ama ayla hanm gercekten muhtesem yaklaştı bna cok yenı tanımı olmama ragmen samimiyeti ılgısı yeter
Ayla Yaradanakul isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ayla Yaradanakul, Kadın Hastalıkları Ve Doğum. Size Ayla Yaradanakul tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Östrojen Replasman Tedavisi, Doğum Kontrol, Doğum Kontrolde Hormonal Metodlar, Gardasil Hpv Aşısı, Hamilelik Testi, Jinekolojik Onkoloji, İkili Tarama Testi, Üçlü Tarama Testi, Dörtlü Tarama Testi.
Ayla Yaradanakul adresi nerede?Ayla Yaradanakul şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Basın Sitesi Mahallesi İnönü Caddesi No:471/A , İzmir Karabağlar
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ayla Yaradanakul isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ayla Yaradanakul online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ayla Yaradanakul isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ayla Yaradanakul, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Ayla Yaradanakul hangi dilleri konuşuyor?Ayla Yaradanakul ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Ayla Yaradanakul isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ayla Yaradanakul tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Ayla Yaradanakul hakkında ne düşünüyor?Toplam 8 hasta / danışan, Ayla Yaradanakul hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ayla Yaradanakul hangi sigortaları kabul ediyor?Ayla Yaradanakul tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Ak Sigorta, Generali Sigorta, Eureko Sigorta, Axa Sigorta, HDI Sigorta, Zurich Sigorta, Mapfre Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İzmir Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Narlıdere Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Urla Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Aliağa Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Daha fazla (11)Karabağlar bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Karabağlar bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Karabağlar bölgesinde Ethica Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Karabağlar bölgesinde Türk Nippon Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Karabağlar bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Karabağlar bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Karabağlar bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Karabağlar bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Karabağlar bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Karabağlar bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Karabağlar bölgesinde Katılım Emeklilik Ve Hayat kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Karabağlar bölgesinde NN Hayat Ve Emeklilik kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Karabağlar bölgesinde Unico Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Karabağlar bölgesinde Magdeburger Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Karabağlar bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Karabağlar bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Karabağlar bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Karabağlar bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Karabağlar bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Karabağlar bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları