Maidan İş ve Yaşam Merkezi, Mustafa Kemal Mahallesi 2118.Cadde No:4, A Blok Kat:11 Daire:127, Ankara
Çocuk Diş Hekimliği (Pedodonti) Randevusu
Diş Dolgusu
Koruyucu Diş Hekimliği
Ağız Bakımı Eğitimi
Prof. Dr. Aylin Akbay Oba Muayenehanesi
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Ağız Koruyucusu
Cep Derinliği Azaltma
Dikiş
Diş Teli Tedavisi
Diş X-Ray
Diş Çekimi
Doğru Solunum Ve Yutkunma Eğitimi
Prof. Dr. Aylin Akbay Oba Muayenehanesi
Fissür Örtücü (Fissur Sealant)
Genel Anestezi Altında Diş Tedavileri
Uyutarak (Sedasyon) Diş Tedavisi
Uyutarak (Sedasyon) Diş Çekimi
X-Ray
Prof. Dr. Aylin Akbay Oba Muayenehanesi
Yönlendirilmiş Doku Rejenerasyonu (Ydr)
Çocuk Diş Tedavisi
Çocuklarda Estetik Dolgu
Çocuklarda Yer Tutucular
Prof. Dr. Aylin Akbay Oba Muayenehanesi
Ulusal ve Uluslararası dergilerde yayınlanmış ve Ulusal ve Uluslararası kongre ve sempozyumlarda sunulmuş çok sayıda yayın poster ve sözlü sunusu mevcuttur. Çok sayıda Doktora ve Uzmanlık tezi yönetmiş ve çok sayıda projede yer almıştır.
Diş Hekimliği Dekanlar Konseyi Koruyucu Hekimlik Alt Kurulu Üyeliği, Sağlık Bakanlığı Halk Sağlığı Genel Müdürlüğü Toplum Sağlığı Hizmetleri ve Eğitim Dairesi Başkanlığı Koruyucu Ağız ve Diş Sağlığı Bilimsel Danışma Komisyonu Üyeliği, Türk Pedodonti Derneği Ankara Şubesi Yönetim Kurulu Üyeliği, Kırıkkale Üniversitesi Klinik Araştırmalar Etik Kurulu Üyeliği, Kırıkkale Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’nde; Yönetim Kurulu Üyeliği, Klinik Diş Hekimliği Bilimleri Bölüm Başkanlığı, Eğitim Planlama Kurulu Başkan Yardımcılığı, Akreditasyon Kurulu Üyeliği ve Uzmanlık Eğitim Komisyonu Üyeliği gibi görevler yürütmüştür.
y.....
2 buçuk yaşındaki kızımın ön üç dişi bisiklet kazası sonrası kökünden çıktı damağı deforme oldu. Ayrıca kazadan sonra bir süre dişlerini fırçalamadığı için derin çürükleri oluşmuştu. Bir çok yere gittik maalesef hem sonuç elde edemedik hem kızım dişçilerden korkmaya başladı.
Aylin hanımla tanıştık ve ilk günden kızımla harika bir diyalog kurdu. Tüm tedavi süreçlerinde çok ilgiliydi. Anestezi ile yaptığı dolgu, kanal tedavisi ve diğer işlemlerin hepsinden çok memnun kaldık. Harika protezler yaparak kızımın tekrar düzgün konuşmasını ve rahat gülmesini sağladı.
Üstelik bütün işlemleri çok uygun fiyatlara yapıyor ve ücretten ziyade hastasının sağlığı ile ilgileniyor. Başka bir şehire taşınacak olmamıza rağmen periyodik muayene ve tedavisi için kızımı yine Aylin hanıma götürmeyi planlıyorum
Ayrıca asistan hanım da hem çok ilgili, güler yüzlü hem de işini hakkıyla yapıyor.
ad...ş
3 yıldır kızımın periyodik bakım tedavilerini yapıyor hocamız.
Biz hocamızdan çok memnunuz Çok teşekkür ederim...
c.....
Kızımın geçirdiği ufak bir kaza sonucu yaşadığı diş travması nedeniyle Aylin Hocamla tedevi sürecine girdik. Geçen süre içerisindeki tüm randevularımızdan Hocamın güleryüzlü yaklaşımı, kızımla kurduğu iletişimi, tedavi ile ilgili sorularımıza verdiği detaylı açıklamaları vs. nedenlerle her randevumuzdan memnun olarak ayrılıyoruz.
ha...
Kızımın dolguları için Aylin hocamıza gittik . Kendisi çok güleryüzlü ve çocuklarla iletişimi çok iyi olan bir doktor . İşlemleri titiz bir şekilde tamamladı . Beslenme şekli ve fırçalama ile ilgili detaylı bilgiler verdi . Yakın ilgisinden dolayı hocamıza çok teşekkür ederiz.
Hasta
Aylin hocamız oğlumun dişlerindeki problemli yerlerin tedavisi için (diş çekimleri ve dolgu) vakit kaybetmeden dikkatli bir şekilde süreci başlattı. Aylin hocamızın güler yüzü, sabrı ve tedavi sürecine ilişkin sorularımıza verdiği cevaplarla iyi ki geldiğimiz dediğimiz bir doktorumuz özellikle oğluma göstermiş olduğu yaklaşımı yanı sıra muayehanenin konumu temizliği ile tavsiye ederim. Hocamıza çok teşekkür ederim.
y....b
6 yaşında çocuğumuz için diş çekimi ve dolgu tedavisi yaptırdık. Tedavimiz sonuçlandı ve doktorumuzdan çok memnun kaldık. Uzmanlık alanında çok iyi, çocuğumuzla iletişimi çok iyiydi, diş çekimi koltuğuna oturduğunda çocuğumuzu çok iyi rahatlattı ve çok iyi bir bağ kurdu, memnun kaldık.
f....y
Aylin Hanım bizim çocuğumuzun doktoru. 18 aylıkken çocuğumuzu götürmüştük. Çocuğumuzun dişlerini nasıl koruyabiliriz, nasıl fırçalamamız gerekiyor gibi konulardan dolayı genel diş sağlığı için kendisinden yardım aldık. Aylin Hanım'ın çocuklarla ve aile ile iletişimi çok iyi, çok bilgili ve deneyimli, insancıl bir kişiliği var ve farkındalığı çok yüksek bir doktor, kendisinden çok memnunuz.
f.....
Kızımın çürük şikayetinden dolayı Aylin Hanım'a muayene olduk. Kendisi dolgu tedavisini yaptı. Yapılan tedaviden memnun kaldık. Aylin Hanım işinde başarılı, uzman ve kesinlikle iyi bir doktor. Kendisinden memnun kaldık.
y.....
Aylin Hanım çocuğumun dolgu ve diş tedavisi altında gerekli müdahalelerini yaptı. Kendisinin ilgisinden, alakasından ve yaptığı tedavilerden dolayı gayet memnunuz.
me...e
İşini severek ve özveriyle yapan, sabırlı bir o kadar da içten bir şekilde çocukla ilgilenerek muayeneye hazırlayan, yapacağı işlemleri çocuğa güzellikle tek tek anlatarak güleryüzüyle ikna eden bir hekimle tanıştığımız için çok şanslıyız. Kızımızın dişindeki problemli alanlarla ilgili vakit kaybetmeden tedavi sürecini başlattı. Bizleri ve kızımızı da beslenme şekli ve dişlerinin bakımıyla ilgili detaylı bir şekilde bilgilendirdi. Muayenehane çocukların tedirginlik yaşamadan muayene olması için gayet özenle hazırlanmış bir ortama sahip. Kendisine çok teşekkür ediyoruz.
Aylin Akbay Oba isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Aylin Akbay Oba, Çocuk Diş Hekimliği (Pedodonti). Size Aylin Akbay Oba tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Çocuk Diş Hekimliği (Pedodonti) Randevusu, Normal Randevu, X-Ray, Lokal Anestezi, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Diş Dolgusu, Dikiş, Cep Derinliği Azaltma, Yönlendirilmiş Doku Rejenerasyonu (Ydr).
Aylin Akbay Oba adresi nerede?Aylin Akbay Oba şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Maidan İş ve Yaşam Merkezi, Mustafa Kemal Mahallesi 2118.Cadde No:4, A Blok Kat:11 Daire:127 Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Aylin Akbay Oba isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Aylin Akbay Oba online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Aylin Akbay Oba isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Aylin Akbay Oba, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Aylin Akbay Oba hangi dilleri konuşuyor?Aylin Akbay Oba ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Aylin Akbay Oba isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Aylin Akbay Oba tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Aylin Akbay Oba hakkında ne düşünüyor?Toplam 14 hasta / danışan, Aylin Akbay Oba hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Aylin Akbay Oba hangi sigortaları kabul ediyor?Aylin Akbay Oba tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Çocuk Diş Hekimleri (Pedodontistler)
Ankara bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Çocuk Diş Hekimleri (Pedodontistler)
Ankara bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Çocuk Diş Hekimleri (Pedodontistler)
Ankara bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Çocuk Diş Hekimleri (Pedodontistler)
Ankara bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Çocuk Diş Hekimleri (Pedodontistler)
Ankara bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Çocuk Diş Hekimleri (Pedodontistler)
Ankara bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Çocuk Diş Hekimleri (Pedodontistler)