Ortodonti Randevusu
Tahtakale Mahallesi Fırat 1 Caddesi No:11/4-2 Bahçe City's Rezidans A blok, İstanbul
Bal Clinics
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Bilgisayar Destekli Diş Tasarımı
Gülüş Tasarımı
Hareketli Ortodontik Tedavi
Invisalign Tedavisi
Bal Clinics
Kendinden Kapaklı Braketler (Self-Ligating Braketler)
Kompozit Veneeer Uygulamalar
Sporcu Plakları
Subgingival Küretaj
X-Ray
Bal Clinics
Yönlendirilmiş Doku Rejenerasyonu (Ydr)
Çene Darlıkları Tedavisi
Çene Eklemleri Tedavisi
İmplant Uygulamaları ve Farklı Üst Yapı Tercihleri
Bal Clinics
Şeffaf Plak Tedavisi (Telsiz Tedavi)
y...
Aylin Hoca ile 2018 yılında tanıştım, arkadaşımın vasıtasıyla. Arkadaşım kendisinde ortodonti tedavisi görüyordu, ben de yaptırmak istiyordum. Orada ortodonti tedavisi gördüm. Aylin Hoca işini çok iyi yapan ve gerçekten kusursuz denebilecek şekilde tedavi planı uyguladı. Bana çok uğraştı. Benim tedavim zordu. Aylin Hoca'nın en sevdiğim yanı işini temiz ve eksiksiz yapması. Doktorumu çevreme tavsiye mutlaka ediyorum, etmişliğimde vardır.
s....k
Kendisi öncelikle kendi alanında çok başarılı bir doktor, ben kendisine tel tedavisi görüyorum, ortodonti alanında çok iyi. Bir buçuk senedir tedavim devam ediyor, son bir ayım kaldı, çok memnunum, çevremde iki kişiye daha kendisini önerdim.
me...u
Uzun yıllardır ertelediğim ,acaba geç mi kaldım diye düşündüğüm ortodonti tedavim için farklı farklı diş hekimleriyle görüşüp Aylin hoca da karar kılmam verdiğim en doğru kararmış.Titizliği ,mükemmelliyetçiliği ,sabrı ve güler yüzü ile beni 36 yaşında mükemmel bir gülüşe kavuşturduğu için hiç tereddüt etmeden herkese tavsiye ediyorum.
ş....b
Ben kendisinde tel tedavisi görüyorum, tedavim de şu an devam ediyor, çok memnunum, kendisi çok ilgili bir doktor, bu zamana kadar hiç bir sıkıntı da yaşamadım. Çevremde de bir çok yakınımı kendisine yönlendirdim. Kendisi çok ilgili, çok sakin ve süreçte hastasıyla ilgili her şeyle ilgileniyor, her konuyu çok güzel bir şekilde anlatıyor.
m....̇
Kendisi işinde çok titiz bir doktor, hasta ilişkileri konusunda hastalarla olan iletişimi çok becerikli ve ikna yeteneği çok yüksek, kişilik olarak da çok iyi. Bu zamana kadar hiç bir problem yaşamadım, sorun olduğunda kendisine danışabiliyorum ve çözüme ulaştırıyor, ben kendisine tel tedavisi gördüm, 5-6 tane de dolgu işlemim oldu, tedavi sürecim çok güzel bir şekilde devam ediyor.
m....̇
Ben bir dönem kendisine ortodonti tel tedavisi gördüm, gayet memnun kaldım, seanslara gittiğimde benimle sohbet ediyordu, konuşuyordu, yakından ilgileniyordu. Bu anlamda gayet güzel bir süreç geçirdim, tedavi sürecimiz sonlandı.
m....
Ben kendisine tel tedavisi gördüm ve uyguladığı tedaviden çok memnun kaldım, kendisi çok cana yakın ve sevecen bir doktor, bu anlamda kendisini tanıdığım için çok mutlu oldum. Tedavim biteli 1 hafta oldu, süreçte her konuda benden daha titiz olması çok iyiydi, bana kalsa bu tedavi 2 ay önce biterdi ama kendisi mükemmeliyetçi bir doktor olduğu için en mükemmelini bekledi, çok sabırlı davrandı.
ys...m
Ortodonti sabır ve emek isteyen bir tedavi ve ben bu yolculukta doktorumu ilk gördüğüm andan beri iyi ki Aylin hoca dedim, Aylin hocam bilgisiyle, mesleğine olan tutkusuyla tedavimi hiçbir zaman aksatmadan bütün bir özveriyle çalıştı, elinden gelenin en güzelini yaptı, tedavinin en ince ayrıntısına kadar özen gösterdi ve her zaman güleryüzüyle bana ve diğer hastalarına moral oldu. Temiz iletişimi, kolay lokasyon ve asla bekletme olmaksızın ve en önemlisi ben bundan sonraki her tedavilerimde kendimi güvenle Aylin Bal’ın kliniğine ve kendisinin sihirli dokunuşlarına teslimim. Teşekkür ediyorum...
j....a
Ben kendisine tel tedavisi görüyorum, ilk gittiğimde çok korkmuştum ama kendisinin çok iyi bir doktor olduğunu gördüm. Dişlerim çok kötü haldeydi ve onların düzelmesi için en az bir yıl gerekiyordu, daha az bir süre içerisinde dişlerimi düzelttiler. Gerçekten böyle olacağını hiç bilemiyordum, tedavi sürecim hala devam ediyor.
Aylin hanım tedavim boyunca benimle çok ilgiliydi ve süreci saygı ve samimiyet çerçevesinde sürdürdük. İşini profesyonelce yapan, her ayrıntısına dikkat eden, oldu bittiye getirmeden en iyisini ve içine sineni yapmaya gayret eden biri. Ben tel tedavisi görüyordum ve tedavinin başından sonuna kadar her kontrolümde çok ilgiliydi ve bir sorunum olduğunda hemen çözmek için aksiyon aldı. Benim için en önemlisi de tellerle iş yapmanın gerçekten çok stresli ve zor bir iş olmasına rağmen canımı acıtmadan tedavimi bitirmesiydi. Oldukça memnun kaldığım bir tedavi süreciydi, emekleriniz için teşekkür ederim.
Aylin Bal isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Aylin Bal, Diş Hekimi, Ortodonti. Size Aylin Bal tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: X-Ray, Lamina Uygulamaları, Diş Eti Estetiği, Periodontal Plastik Cerrahisi Yumuşak Doku Greftleri, Subgingival Küretaj, Diş Beyazlatma, Gülüş Tasarımı, Estetik Diş Hekimliği Uygulamaları, Porselen Laminate Veneer, Laminate Veneer.
Aylin Bal adresi nerede?Aylin Bal şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Tahtakale Mahallesi Fırat 1 Caddesi No:11/4-2 Bahçe City's Rezidans A blok İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Aylin Bal isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Aylin Bal online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Aylin Bal isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Aylin Bal, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Aylin Bal hangi dilleri konuşuyor?Aylin Bal ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Aylin Bal isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Aylin Bal bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Aylin Bal ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Aylin Bal hakkında ne düşünüyor?Toplam 11 hasta / danışan, Aylin Bal hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Aylin Bal hangi sigortaları kabul ediyor?Aylin Bal tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diş Hekimleri
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diş Hekimleri