Diyetisyen Randevusu
Hastalıklarda Beslenme
Kişiye Özel Diyetler
Kontrol Randevusu
f.....
Aylin hanımla kilo alma sürecinde beraber çalıştık. On günde bir kontrole çağırıp süremi çok güzel yönetti. Kontrollerin arasının kısa olması beni çok motive etti, sürece olan inancımı perçinledi. Kontrollerde detaylı olarak yağ, kas, protein bütün degerlerime bakıp ona göre bir beslenme planı oluşturdu. Ben bütün süreçten ilgisinden alakasindan ve güler yüzünden çok memnun kaldım. Etrafımdaki herkese de öneriyorum
m....d
Muhteşem bir ilgiydi. Tüp bebek tedavi sürecimde başladık aylin hanım ile şimdi emzirme sürecim için çalışıyoruz. Sayesinde sütüm arttı , hamilelik kilolarımdan da kurtuluyorum sayesinde
le...n
Güzeller güzeli canım diyetsiyenim canım Aylin hanimcimla 94 kg dan 67 kg a giden bir diyet yolculuğumuz oldu.Yüzyüze görüşmeden naif ve ikna edici sesiyle ,cumleleriyle ve inanılmaz ayrıntılı diyet listeleriyle ilerlediğimiz bir beslenme programiydi.Konyada olsam kesinlikle müdavimi olurdum ara ara gidip hep bir kontrol altında olmayı isterdim.Isini ve sevgiyle ve saygıyla yapan insanlar iyi ki var.
m....y
Bir erkek olarak öğün düzenim hiç yoktu Aylin hanımın önerileri ve ilgisi sayesinde beslenmeme düzen oluşturarak zayıfladım kendisi ile 25 kg verdik sürecimiz de devam ediyor işini iyi yapan bir uzman
b....y
Aylin hanımla tanışana kadar asla kilo veremeyeceğimi düşünüyordum. Kendisi sayesinde fazlalıklarımdan kısa sürede kurtuldum. İlgisi alakası mükemmel. Şimdi de kilomu korumak için kendisiyle görüşmeye devam ediyorum.
ha...a
Yıllardır yaşadığım aşırı zayıflık problemini aylin hanım sayesinde kırdım. Listeleri sayesinde hiç sıkılmadan çok keyifli bir süreç geçirdik ve idealime ulaştım . Kendisi oldukça ilgili ne zaman istesem ulaşabildim. Şiddetle tavsiye ediyorum
Hasta
Çok diyetisyene gittim ama en çok verimi Aylin hanımla olan görüşmelerimden aldım. Danışanlarının alışkanlıklarını, düzenini göz önünde bulunduran zorlanmadan diyet yaptıran bir diyetisyen. Sayesinde yıllar sonra 2 beden küçüldüm :))
Aylin Çalışkan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Aylin Çalışkan, Diyetisyen. Size Aylin Çalışkan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Diyetisyen Randevusu, Online Diyet, Kontrol Randevusu, Kişiye Özel Diyetler, Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme, Hastalıklarda Beslenme.
Aylin Çalışkan adresi nerede?Aylin Çalışkan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Aşkan Konya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Aylin Çalışkan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Aylin Çalışkan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Aylin Çalışkan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Aylin Çalışkan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Aylin Çalışkan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Aylin Çalışkan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Aylin Çalışkan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Aylin Çalışkan hakkında ne düşünüyor?Toplam 7 hasta / danışan, Aylin Çalışkan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Konya bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diyetisyenler
Konya bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Diyetisyenler