2022 yılında Kto Karatay üniversitesi-Beslenme ve diyetetik bölümünden mezun oldum. 1 yıl Konya Aris Psikoloji’de danışan kabulü yaparak hizmet verdim. 2023 Ocak itibariyle Konya Meram Fizyoform bünyesinde danışan kabulüne başladım ve siz değerleri danışanlarım için hizmet vermeye devam ediyorum.

Aşkan, Meram, Konya

Ofiste alınan güvenlik önlemleri

Göster

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk

Diyetisyen Randevusu

Kişiye Özel Diyetler

Diyetisyen Randevusu

Online Diyet

Konum: Konya Meram Fizyoform Diyetisyen Randevusu

Aylin hanımla kilo alma sürecinde beraber çalıştık. On günde bir kontrole çağırıp süremi çok güzel yönetti. Kontrollerin arasının kısa olması beni çok motive etti, sürece olan inancımı perçinledi. Kontrollerde detaylı olarak yağ, kas, protein bütün degerlerime bakıp ona göre bir beslenme planı oluşturdu. Ben bütün süreçten ilgisinden alakasindan ve güler yüzünden çok memnun kaldım. Etrafımdaki herkese de öneriyorum

Konum: başka bir yer Diğer

Muhteşem bir ilgiydi. Tüp bebek tedavi sürecimde başladık aylin hanım ile şimdi emzirme sürecim için çalışıyoruz. Sayesinde sütüm arttı , hamilelik kilolarımdan da kurtuluyorum sayesinde

L
Konum: başka bir yer Diğer

Güzeller güzeli canım diyetsiyenim canım Aylin hanimcimla 94 kg dan 67 kg a giden bir diyet yolculuğumuz oldu.Yüzyüze görüşmeden naif ve ikna edici sesiyle ,cumleleriyle ve inanılmaz ayrıntılı diyet listeleriyle ilerlediğimiz bir beslenme programiydi.Konyada olsam kesinlikle müdavimi olurdum ara ara gidip hep bir kontrol altında olmayı isterdim.Isini ve sevgiyle ve saygıyla yapan insanlar iyi ki var.

Konum: başka bir yer Diğer

Bir erkek olarak öğün düzenim hiç yoktu Aylin hanımın önerileri ve ilgisi sayesinde beslenmeme düzen oluşturarak zayıfladım kendisi ile 25 kg verdik sürecimiz de devam ediyor işini iyi yapan bir uzman

Konum: başka bir yer Diğer

Aylin hanımla tanışana kadar asla kilo veremeyeceğimi düşünüyordum. Kendisi sayesinde fazlalıklarımdan kısa sürede kurtuldum. İlgisi alakası mükemmel. Şimdi de kilomu korumak için kendisiyle görüşmeye devam ediyorum.

Konum: başka bir yer Diğer

Yıllardır yaşadığım aşırı zayıflık problemini aylin hanım sayesinde kırdım. Listeleri sayesinde hiç sıkılmadan çok keyifli bir süreç geçirdik ve idealime ulaştım . Kendisi oldukça ilgili ne zaman istesem ulaşabildim. Şiddetle tavsiye ediyorum

Konum: başka bir yer Diğer

Çok diyetisyene gittim ama en çok verimi Aylin hanımla olan görüşmelerimden aldım. Danışanlarının alışkanlıklarını, düzenini göz önünde bulunduran zorlanmadan diyet yaptıran bir diyetisyen. Sayesinde yıllar sonra 2 beden küçüldüm :))