Uzm. Kl. Psk. Aylin Durmuş

Psikoloji daha fazla

İstanbul 1 adres

Merhaba,
Ben Klinik Psikolog Aylin Durmuş. Yeditepe Üniversitesi’nde Psikoloji lisans eğitimimi 2020 yılında tamamladım. Prof. Dr M. Hakan Türkçapar'dan BDT eğitimi aldım. Psikoloji eğitimimin ardından Klinik Psikoloji yüksek lisans eğitimim için Beykoz Üniversitesi’ni tercih ederek devam ettim ve onur derecesiyle mezun oldum. Gerçekleştireceğimiz seanslarda üzerine en çok bilimsel araştırma yapılan ve etkinliği kanıtlanmış Bilişsel ve davranışçı Terapi yaklaşımını kullanıyorum.
Bilişsel ve Davranışçı terapinin temelinde odak nokta duygu, düşünce ve davranış yer almakta ve bunların birbirleriyle ilişkileri incelenmektedir.
Bu bağlamda geliştirilen terapi yöntemleri ile; sorun olan duygu, düşünce ve hayatınızı olumsuz etkileyen işlevsiz davranışların değiştirilmesi hedeflenir.
Hayatınıza dair çalışmak istediğiniz öncelikli sorunlar üzerine bir planlama yapılır ve süreç ilerlerken ayrıca her seans terapiye getirdiğiniz gündem üzerinden sizin de aktif olacağınız, kendi hayatınıza dair kontrolünüzü sağlayabileceğiniz şekilde seanslarımızı gerçekleştireceğiz.
Uzman Klinik psikolog olarak Kendi yolculuğunuzda, değişim ve gelişim için sizin yolculuğunuza eşlik edeceğim

Uzm. Kl. Psk. Aylin Durmuş
Caddebostan, İstanbul

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin
Herhangi bir hizmet eklenmemiş

Görüşler yakında geliyor

İlk görüşü yazın

Uzm. Kl. Psk. Aylin Durmuş adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.

Görüş ekle