Psk. Aylın Gündoğdu kendi muayenehanesinde sağlık hizmeti vermektedir.

Aylin Gündoğdu Muayenehanesi
Şehit Ahmet Sk. İzçınar 2 Konakları D:Bodrum 2 Mecidiyeköy (Trump Towers Yanı), İstanbul

Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri

Aile Terapisi +39 daha fazla

Alexander Pratik Yetenek Testi

Bender Gestalt Motor Algı Testi

Benton Görsel Bellek Testi

Aylin Gündoğdu Muayenehanesi

Aylin Hanımla ilk tanıştığımızda , bana yabancı birine hayatımı anlatmak zor geliyor demiştim ki öyleydi de zaten.Düşünsenize hayatınızda bir sürü kötü şey ,sayısızca güvensizlik ve tamiri mümkün olmayan acılar yaşamışsınız ve böyle olunca yeni birine güvenmek imkansız gibi geliyor bu doktorun olsa da...her şey bir yana bu kadar acı yetmezmiş gibi birde babamı kaybetmiştim her şey üst üste geliyor ve her şeyden ümidimi kesiyordum. Bu korkular evliliğimi de olumsuz yönde etkiliyordu.Geçmeyeceğini sandığımın korkularımın gün geçtikçe azaldığını fark ettim, ilk başta bana hiç yardımı olmaz yabancı dediğim Aylin Hanıma güvenmeyi öğrendim önce sonrası kendiliğinden geldi.. Tabi ki hiçbir acı geçmiyor ama alışıyorsunuz ve yaşanmışlıklardan kendinizi sorumlu tutmamayı öğreniyorsunuz benim yaptığım gibi. O sadece bir psikolog değil iyi bir dost, iyi bir arkadaş da oldu bana...Hayatıma tuttuğu ışıkla beni aydınlatan güzel insana sonsuz teşekkürler...

Aylin hanım, uzun yıllar yurtdısında yasadıktan sonra hem farkli hem de yasamasi kolay olmayan bir sehre yerlesmis olmaktan oturu duydugum tedirginligi yenmemde bana yalnız olmadıgımı hissettirerek destek oldu. İcten ve profesyonelce yaklasımı ile bana cok yardımcı oldu.istanbul’a geldigimde birkac profesyonelden yardim almaya calismistim fakat tam umudumu yitirme noktasındaydim ki bu sitede baska bir uzmanin bana onerisiyle Aylin hanıma gitmeye karar verdim. Bu kararimin ne kadar yerinde oldugunu kisa surede anladım.Hayata bakis acimi degistirdi,problemlerin cozumlerini kendimin bulmasini sagladi.Onceden cogu seye cok farklı ve olumsuz bir pencereden bakarken, artik herseyin bir cozumu olabilecegini anladim. Ve cozum BENDİM, bir sure sonra sorunları cozebilen,hatta arkadalarima sorunlarında ayni yaklasımı gosterebilen,onlara yardimci olabilen yine bendim. Simdi kendimi cok daha iyi ve guclu hissetmeme ragmen,daha kendısınden ogrenecegim cok fazla sey oldugunu hissettigimden Aylin hanimi onceki kadar sık olmasa da halen ziyaret etmekteyim