Fatih Sultan Mehmet Mahallesi, Poligon Caddesi, Şiir Sokak, No:10/63 Relux Plaza, İstanbul
4 Boyutlu Renkli Doppler İkinci Düzey Ultrasonografi
4 Boyutlu Ultrason
Boyun Ultrasonu
Aylin Tekin Kaşıkçı Muayenehanesi
Detaylı Gebelik Ultrasonu (Obstetrik)
Doppler Ultrason
Karotis Ultrasonografisi
Meme Ultrasonu
Tiroid Ultrasonografi
Yeni Doğan Kalça Ultrasonu
Gelişimsel Kalça Displazisi (GKD) Tarama Programı
g....ş
Gönül rahatlığıyla tercih edilebilecek bir hekim işini titizlikle yapıyor her ayrıntıyı değerlendiriyor detaylı ultrason için tercih ettim ve iyiki yollarımız kesişmiş
em...ç
Ayrıntılı ultrason için tanıştım kendisiyle. İyiki gitmişim, o kadar memnun kaldımki. Ultrason için geç kalmıştım randevu bulamıyordum, hocam o kadar ilgilendi ki teşekkür ediyorum. :) Randevu süremiz 1-1.5 saat kadar sürdü. Gerçekten en ince ayrıntısına kadar inceledi, sayesinde önlemimizi alabildik. İkinci hamiliğim olursa inşallah yine Aylin hocama giderim. :)
e....d
Çok iyi bı doktor eşim ve ben baya memnun kaldık ilgisi alakası bebeğimizi detaylı incelemesi olsun çok iyiydi aklımizdaki sorularının hepsini güler yüzle cevapladı.
bi...n
Bugün Aylin hanım detaylı ultrasonumu yaptı,bebek bekleyen bütün arkadaslara tavsiye ederim, işini seven hastasınada en ince detayına kadar anlatıp açıklayan bir hekim, Güleryüzu ses tonundaki sakinlik insanı çok rahatlatıyor,çok doğru ölçümler ile gereken herşeyi fazlasıyla yapıyor,en son raporları verirken bile işine o kadar saygı duyduğu o karar net belliki şimdiye kadar hiçbir hastane ne devlet ne özel hastane güzel bir dosya içerisinde rapor sunmadi,kısacası çok ilgili ve tecrübeli,işine de hastasınada saygılı,samimi ve rahat hissettiren,detaylınin hakkını vererek her detayı ince ince korkutmadan aktaran asla aklınızda soru işareti kalmayacaktir tekar Aylin hanıma teşekkür ederim
m....e
Geçen hafta ayrıntılı ultrason için arkadaşımın tavsiyesiyle gittim kendisine o kadar iyi, güleryüzlü bi doktor ki zaten o konuda rahatlıyosunuz benim gebeliğim riskliydi biraz bunu konuşmuştuk Aylin Hanımla bildiği için yaklaşık 2 saate yakın bebeğimin herşeyine ayrıntılı bakmaya çalıştı çok ilgili bir doktor mutlaka tavsiye ediyorum.Allah razı olsun kendisinden içimi rahatlattı.
k.....
Renkli doppler için gittim 5 aylık hamileydim . Ancak bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendik. Çok anlayışlı bir doktor aynı üzüntüyü benimle yaşadı. Ve ertesi gün il dışına çıkacağından o gün bizi 3.5 saat bekledi. Eğer beklemeseydi anlamayıp zehirlenebilirdim. Çünkü olumsuz hiçbir belirti yoktu... Kendisine minnettarım .
.....
Gerçekten çok ilgili ve hastasına odaklanan ve detaylı bilgi veren bi doktor aylin hanım.
Çok teşekkürler.
Aylin Tekin Kaşıkçı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Aylin Tekin Kaşıkçı, Radyoloji. Size Aylin Tekin Kaşıkçı tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Karotis Ultrasonografisi, Doppler Ultrason, 4 Boyutlu Ultrason, Yeni Doğan Kalça Ultrasonu, Gelişimsel Kalça Displazisi (GKD) Tarama Programı, Meme Ultrasonu, Tiroid Ultrasonografi, Boyun Ultrasonu, Detaylı Gebelik Ultrasonu (Obstetrik), 4 Boyutlu Renkli Doppler İkinci Düzey Ultrasonografi.
Aylin Tekin Kaşıkçı adresi nerede?Aylin Tekin Kaşıkçı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Fatih Sultan Mehmet Mahallesi, Poligon Caddesi, Şiir Sokak, No:10/63 Relux Plaza İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Aylin Tekin Kaşıkçı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Aylin Tekin Kaşıkçı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Aylin Tekin Kaşıkçı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Aylin Tekin Kaşıkçı bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Aylin Tekin Kaşıkçı ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Aylin Tekin Kaşıkçı hakkında ne düşünüyor?Toplam 7 hasta / danışan, Aylin Tekin Kaşıkçı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Radyologlar
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Radyologlar