Dermatoloji Randevusu
Terleme tedavisi
Vücut Mezoterapisi
Yüz Dolgusu
Dr Aylin Noyan Düzova Muayenehanesi
Üyelikler; Türk Dermatoloji Derneği, Türk Tabipleri Birliği, European Academy of Dermatology and Venereology
TIBBİ İLGİ ALANLARI; Dermatitler, Mantar hastalıkları, Leke tedavileri, Terleme tedavisi, Mezolifting, Antiaging uygulamaları, Botulinum toksin uygulamaları, Mezoterapi, Benler, et benleri; takip ve tedavileri, Sedef hastalığı, Alerjik deri hastalıkları, Akne tedavileri, Saç ve tırnak hastalıkları,
PRP uygulamaları
ki...i
Kızımın yüzünde oluşan bir yara üzerine geldik Aylin Hanım’a. Daha öncesinde 2 doktora daha gittik ve tedaviden sonuç alamadığımız için Aylin hanımı referansla bulduk ve Aylin hanımın diğer doktorlara nazaran önce bir test yapılması konusundaki görüşü bize ayrı bir güven verdi. Testin sonucuna göre uygun tedaviye başlayacak olması sorunumuza daha kalıcı bir çözümle yaklaştığını göstermekte olduğundan Aylin hanıma güveniyoruz.
ba...a
Çok tavsiye ediyorum. Boyun bölgemde et benleri çıkmisti.Bunlarin muayene edilmesi ve alinmasi için gitmiştim.. Doktor hanım bunları kısa sürede aldı.
c....u
Yıllardır süren akne problemim için Aylin Hoca'ya gittim. Kendisi hem hastalığın arka planı hem de uygulayacağımız tedavi ile ilgili detaylı bilgilendirme yaptı. Önerdiği tedavi şu an için işe yaramış görünüyor, tekrar edip etmeyeceğini göreceğiz. Alana ait bilgisi, yönlendiriciliği ve tedavi sürecini takibi dolayısıyla Aylin Hoca'yı kesinlikle tavsiye ediyorum.
i̇....
Sebaroik dermatit rahatsızlığım için Aylin Hoca'ya başvurdum. Kendisi ayrıntılı şekilde muayene ettikten sonra bana ayrıntılı açıklamalarla hastalığı anlattı. Tedavi sürecindeki amacımızı ve sürecin nasıl işleyeceğini izah etti. 3 hafta sonra kontrole gelmemi istedi. 3 hafta sonra şikayetlerim büyük oranda azalmıştı. Tedavinin sonraki aşamalarında yapmam gerekenleri de çok güzel anlattı. Her şeyiyle memnun kaldığım bir muayene ve tedavi süreci oldu.
e....y
5 yaşındaki kızımın doğduğundan beri Ben takibini yapan, ne zaman bir cilt sıkıntısı yaşasak hemen aklımıza gelen sevgili doktorumuz. En son 5 yaşındaki kızımın ellerindeki egzamaları hemen iyileştirdi. Tüm tedavi sürecinde her şeyi anlatan, sizi rahatlatan ve her zaman güleryüzlü olan bir doktor. Kesinlikle herkese gönül rahatlığı ile tavsiye ederim.
me...k
Ben saç dökülmesi sorunum için gittim,daha önce gittiğim hastanedeki kan sonuçlarımı götürmeme ve pos ilişkin tedavi sürecimi anlatmama karşın yüzeysel olarak şu ilaç kullanılabilir,mezoterapi yapılabilir önerisinde bulunuldu. Ben muayanede zaten bildiğim şeyleri dinledim. Sprey,takviye edici gıda önerisinden ziyade kendisi bir dermatoloji alanındaki gelişmeler doğrultusunda tedavi yolu denenmesini beklerdim.
ha...s
Açıklayıcı ve sakin yapısı ile Aylin hocayı tavsiye ederim. Tekrar eden Akne problemi ile gittim. Süreç takibi ve muayenelerinde teşhis ve tedavi sürecinde çok yardımcı oldu.
t.....
Aylin hocam, gerek vücudumdaki spesifik bir fazlalık hakkında beni tatmin eden bir tanı ve tedavi yapmanız çok iyi oldu. Ayrica yüzüm için verdiğiniz ürünleri 1 haftadır kullanıyorum oldukça memnunum sonuçlardan.
Çok memnun kaldım, son derece ilgili ve bigili bir hekim. Yaklaşık olarak 5 yıldır zaman zaman atak yapan Liken planus ve dermatit sorunumla ilgili tedaviye başladı.
ce...m
Aylin Hanım’a elimdeki egzamaların tedavisi için gittim. Vermiş olduğu ilaçlar sayesinde çok ilerlemiş olan egzamam kontrol altına alındı. Aylin Hanım hastalıklara sistemik olan yaklaşan çok bilgili ve ilgili bir doktor. Kesinlikle tavsiye ediyorum.
Aylin Noyan Düzova isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Aylin Noyan Düzova, Dermatoloji. Size Aylin Noyan Düzova tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Botoks, Cilt Yenileme, Dudak Dolgusu, Allerjik Deri Testleri, Deri Biyopsisi, Yüz Dolgusu, Egzama Tedavisi, Cilt Bakımı ve Akne Tedavisi, Saç Tedavisi.
Aylin Noyan Düzova adresi nerede?Aylin Noyan Düzova şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Mutlukent Mah., 2432. Cad. No:35 Ümitköy Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Aylin Noyan Düzova isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Aylin Noyan Düzova online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Aylin Noyan Düzova isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Aylin Noyan Düzova, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Aylin Noyan Düzova hangi dilleri konuşuyor?Aylin Noyan Düzova ile Almanca, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Aylin Noyan Düzova isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Aylin Noyan Düzova tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Aylin Noyan Düzova hakkında ne düşünüyor?Toplam 37 hasta / danışan, Aylin Noyan Düzova hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Aylin Noyan Düzova hangi sigortaları kabul ediyor?Aylin Noyan Düzova tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Dermatologlar
Ankara bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Dermatologlar
Ankara bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Dermatologlar
Ankara bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Dermatologlar
Ankara bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Dermatologlar
Ankara bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Dermatologlar
Ankara bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Dermatologlar
Ankara bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden Dermatologlar