Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu
Robotik Cerrahi
Ürojinekolojik Ameliyatlar
İkinci Düzey Obstetrik Ultrasonografi
bü....
İlk gebeliğimdi ve ben gebeliğin başında Aylin hocayı bulana kadar çok stresliydim. Ne zaman kendisiyle tanıştık tamam dedim artık rahat olabilirim bu gerçekten çok iyi bir doktor ne derse tamamım. Tüm süreç boyunca bebeğimle kendi bebeğiyle ilgilenir gibi ilgilendi. O şefkati ve güleryüzü görmek beni hep rahatlattı. Bunun yanına bilgisi ve tecrübesi de eklenince harika bir gebelik süreci geçirmiş oldum. Emeği o kadar büyük ki geriye dönüp baktığımda doğum hikayemi korkutucu değil de güzel anılarla hatırlıyorum hep. Normal doğum düşünmüştük ve Aylin hocam da hep teşvik edici olmuştu. Son gün aksilikler olduğunda bile istersen deneyelim dedi ama ortak kararımız o an için daha mantıklı olan sezaryenden yana oldu. Bana bazen normal olan sezaryendir demişti benim için normali oydu ve güzel sonuçlandı. Umarım her zaman değerini bilen hastaları olur
na...z
Canım Aylin hocam o kadar naif o kadar ilgili ki iyi ki onun önderliğinde bir gebelik geçirdim. İlk gebeliğimdi başından doğuma kadar her randevuda aşırı ilgili ve bilgilendiriciydi. Doğumda da yaptığı her adımları ve yapmam gerekenleri açıklayarak ilerledi ve her şey istediğim gibi oldu güzel bir doğum gerçekleşti. Kızımın göbek adı Aylin umarım onun gibi sevgi dolu, saygılı, başarılı bir kadın olur.
Çok sıkıntılı ve hep düşük riskli bir hamilelik süreci geçirdik. Eşimle önce Konya’nın hatrı sayılır herkes tarafından bilinen bir doktoruna 7. Ayımıza kadar devam ettik. Yaşadığımız bazı etik olmayan davranışlardan sonra Başkent Hastanesinde Aylin hocamızı duyduk ve hemen randevu aldık. Kendisi bize 7 aydır neredeydiniz diyebilirdi ama bir defa dahi yüzünü asmayıp sanki en başından beri kendi takip ediyor gibi bizi kabul etti. Bebeğimizi normal doğuma teşvik edip şartlar gereği sezeryana aldı. Pazar günü dahi tatil demeyip hastaneye ziyaretimize geldi. Kendisi bizim için Konya’da ki en iyi Kadın Doğum Uzmanıdır.
al...r
Eşimin doğumu sonrası kendi hastası dahi olmadığımız halde o kadar güzel ilgilendi ve o kadar nazikti ki düşünün her defasında dikiş bölgesine dokunurken canınız acıycak özür dilerim diyerek başladı, biz çok memnun kaldık kendisine teşekkürlerimizi sunuyoruz sırf emeği için bu siteye üye oldum, Allah razı olsun,
Hasta
Dr hanımla tesadüfen tanıştım.daha önce 34. Haftada bebegini kaybetmiş biri olarak çok ama çok üzgündüm.dr hanım çok pozitifti hiç bir ihtimali atlamadı.tam zamanında ve yerinde yaptıgı müdahele ve yaklaşımlarla bebeğimi kucağıma aldım allah ondan razı olsun
hi...n
İkinci gebeliğimde doktor hanımla tanıştım. Bir yıl arayla ikinci sezaryenim olacaktı. Doktor hanım arasının bu kadar yakın olmasından dolayı hiç korkutmadı. Ve hamilelik sürecimi rahat geçirmemde çok faydası oldu. Ayrıca çok güleryüzlü ve ilgili bir doktor herşey için kendisine teşekkür ederim.
Bir doktordan daha fazlası.Tesadüfen gitmiş olsam da araştırsam bu kadar ilgili ve alakalı bulamazdım sanırım.Dış gebelik için gittiğimde en uygun tedaviye yönlendirip , herseyiyle ince ayrıntısına kadar değerlendiriyor. Aklınızda tek bir soru işareti kalmayana kadar tek tek açıklayan , tatlı , samimi ve pozitif canım doktorum.Kendisine manevi destek için ayrıca teşekkür ediyorum.Tanışmadan ne demek istediğimi anlayamazsınız :)
ş....
Ben 8. Ayına girmiş bi gebeyim. Gebeliğim bir çok gebeliğe göre zor ve yorucu geçti ama her saniyesinde yanımda olan doktorum sayesinde bir çok şeyi daha kolay atlattık.. Gerçekten hayranım doktoruma açıklamaları ilgisi samimiyeti alakası her şeyiyle ailem yanımda gibi hissediyorum muayenelerimdebal gibidir benim canım doktorum ve ekibi tabi ki
Aylin Önder Dirican isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Aylin Önder Dirican, Kadın Hastalıkları Ve Doğum. Size Aylin Önder Dirican tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu, Esd (Sedimantasyon), Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Hemaferez, Normal Randevu, Preoperatif Değerlendirme, Laserasyon Onarımı, Robotik Cerrahi, Da Vinci Robotik Cerrahi.
Aylin Önder Dirican adresi nerede?Aylin Önder Dirican şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Hocacihan Saray, Saray Cd. No:1 Selçuklu, Konya Selçuklu
Adresine gitmek zorunda kalmadan Aylin Önder Dirican isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Aylin Önder Dirican online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Aylin Önder Dirican isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Aylin Önder Dirican, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Aylin Önder Dirican hangi dilleri konuşuyor?Aylin Önder Dirican ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Aylin Önder Dirican isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Aylin Önder Dirican tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Aylin Önder Dirican hakkında ne düşünüyor?Toplam 9 hasta / danışan, Aylin Önder Dirican hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Aylin Önder Dirican hangi sigortaları kabul ediyor?Aylin Önder Dirican, sigortanın mevcut olup olmadığını belirtmedi. Sigortanızı kapsayıp kapsamadığını veya yalnızca sigortasız hastaları kabul edip etmediğini öğrenmek için önce Aylin Önder Dirican ile iletişime geçmenizi öneririz.
Selçuklu bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Selçuklu bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Selçuklu bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Selçuklu bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Selçuklu bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Selçuklu bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Selçuklu bölgesinde Türk Nippon Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Selçuklu bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Selçuklu bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Selçuklu bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Selçuklu bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Selçuklu bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Selçuklu bölgesinde Ethica Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Selçuklu bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Selçuklu bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Selçuklu bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Selçuklu bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Selçuklu bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Selçuklu bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları