Yeşilyurt Mah. Sultan Şehir Blv. No:42/1, Sivas Merkez, Sivas
Çocuk Diş Hekimliği (Pedodonti) Randevusu
Ağız Bakımı Eğitimi
Aydent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Ağız Koruyucusu
Diş Çekimi
Doğru Solunum Ve Yutkunma Eğitimi
Erken Ortodontik Tedavi
Aydent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Fissür Örtücü (Fissur Sealant)
Genel Anestezi Altında Diş Tedavileri
Çocuk Diş Tedavisi
Çocuklarda Estetik Dolgu
Çocuklarda Yer Tutucular
Aydent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
YÜKSEK LİSANS: ISPARTA SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ (2012-2017)
UZMANLIK: SİVAS CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ ÇOCUK DİŞ HEKİMLİĞİ ANABİLİM DALI (2019-2022)
MESLEK: UZMAN DİŞ HEKİMİ
UZMANLIK: PEDODONTİ UZMANI (ÇOCUK DİŞ HEKİMİ)
UZMANLIK TEZİ: AKILLI KROMATİK EŞLEŞME ÖZELLİĞİ OLAN KOMPOZİT REZİNLERİN FARKLI PH DEĞERLERİNDEKİ SIVILARDA BEKLETİLMESİ SONRASI OLUŞAN YÜZEY PÜRÜZLÜLÜĞÜ VE RENK DEĞİŞİMLERİNİN DEĞERLENDİRİLMESİ / EVALUATİON OF SURFACE ROUGHNESS AND COLOR CHANGES AFTER HOLDİNG OF COMPOSİTE RESİNS WİTH İNTELLİGENT CHROMATİC MATCHİNG PROPERTİES IN LİQUİDS OF DİFFERENT PH VALUES
İŞ DENEYİMİ: AYDENT AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI POLİKLİNİĞİ SİVAS/MERKEZ (2022-….. )
İŞYERİ POZİSYONU: AYDENT AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI POLİKLİNİĞİ-ŞİRKET SAHİBİ-MESUL MÜDÜR
YABANCI DİLLER: İNGİLİZCE
4) ESTETİK VE AĞRI MEZOTERAPİSİ
5) DENTAL FOTOĞRAFÇILIK
6) KLİNİK İŞLETMECİLİĞİ
b...
Aylin Hanım'a sosyal çevremden ulaştım. Ortodontik tedavi için başvurdum. Dişlerimde ayrıklık ve ters kapanış problemi için plak sürecini başlattık. Her iş ayrı ayrı en ince şekilde yapılmakta olup sorunsuz ve şüphesiz şekilde sürecim ilerledi. Hiçbir tereddütte bulunmadan, şahsımca sorgulamadan sürece devam ettik ve bunun için çokta mutluyum. Kesinlikle pozitif enerji, bilgili olması, işinde muhteşem olması en beğendiğim özellikleri. Tavsiye ederim, ediyorum da.
a...
2 yaşındaki kızımın dişlerinde biberon çürükleri vardı ve farklı bir şehirde genel anestezi altında tedavi önerilmişti. Sivas'ta araştırma yaptığımda tek çocuk diş hekiminin Aylin hanım olduğunu ve her gün genel anestezi altında çocukları tedavi ettiğini öğrendim. Tecrübesi ve ilgisi harika, çok rahat bir süreç atlattık. Çocuğum artık ön dişleriyle her şeyi ısırabiliyor.
f...
Kendisine tanıdıklarım vasıtası ile ulaştım. Oğlum ve kızımın diş rahatsızlığı için başvurmuştum. Kızıma anestezi altında bütün dişlerinin tedavisi yapıldı. Oğluma dolgu, çekim ve çürükleri için tedavi uygulandı.Bende halen tel tedavisi ne devam ediyorum.Yani aslında bütün aile olarak eşimde dahil mutlaka diş tedavisi olduk her tedavi den çok memnun kaldık. Hoşgörüleri, tatlı dilleri, yardımcı olmak için verdikleri çabalar da ayrıca çok çok kıymetliydi.Aylin hanım gerçekten hem tedavileriyle hem de kurmuş olduğu iletişim ile mükemmel seviyede bize yardımcı oldu.Aylin hanım sadece çok iyi bir bir diş hekimi değil çocukların ruhunu okşayan yaklaşımıyla çocukların korkusunu ortadan kaldıran işinin ustası bir hekim.Tavsiye ederim, ettim de edeceğimde..
e...
Aylin hoca tanıdığım en iyi uzman hekim demek hafif kalır. 9 yaşında ki oğlumun 4 yaşında çürümeye başlayan diş serüvenimize 3 sene boyunca Bir yol kat edememiştik, ta ki Aylin hocamızı tanıyana kadar, Aylar içinde oğlumun tüm dişlerini anne şefkati İle yaptı.. 2 yaşında çıkan tüm dişleri hızla çürüyen kızıma genel anestezi altında gülüş tasarımı, dolgu ve kaplama yaparak inci gibi dişlerine kavuşturdu. Kesinlikle tavsiye ederim.
b...
Aylin hocamın çok kişiden memnuniyet aldığını duydum ve çocuklarım için randevu oluşturdum. Kanal tedavisi yapıldı. Tedavi süresi boyunca itinalı ve sabırlı bir şekilde aşama aşama yaptığı işlemleri oyunlaştırarak çocuklarla paylaşması beni çok etkilemişti büyük oğlum dişçiden çok korkmasına rağmen artık dişçiye giderken çok daha keyifle gidiyoruz. Anne sıcaklığı ve özeni tadında hizmet verdiğiniz için müteşekkirim Çevremdeki herkese de hiç tereddüt etmeden Aylin hocamı tavsiye ediyorum. Sizin gibi değerli bir hocamız hizmet verdiği için çok mutluyum.
m...
Aylin hanıma referans ile ulaştım. Oğlumun dişleri için kontrol amaçlı ve büyüme sürecinde ne yapabileceğim hakkında bilgilendirme sağladı. Aylin hanımın güler yüzü ilgisi bilgisi en beğendiğimiz özellikleri oldu. Çocuklarla iyi anlaşabilmesi ve yaklaşımı çok başarılıydı. Çevremde olan herkese tavsiye ediyorum.
i...
Öncelikle sosyal medyadan takip ediyoruz kendisini. Verilen hizmetleri çok beğenip kendilerine ulaşım sağladık. Kanal tedavisi ve detertraj işlemi için Emre beyden hizmet aldık ve çok memnun kaldığımızdan anne ve babamız adına implant işlemi için tekrar randevu aldık. Açıkçası tedavi ve sonrası için çok ilgililer ve hastaya çok iyi ve ilgili yaklaşıyorlar. Kesinlikle tavsiye ediyoruz.
e...
Aylin hanıma randevu alarak ulaştım. Oğlumun yaşı çok küçük olduğundan dolayı dental travma oluşmaması için genel anestezi altında tedavi önerdi. İlk başta çok endişelendik ama süreç çok güzel geçti. Ameliyat öncesi bizi her konuda aydınlatan Aylin hanım ameliyat sonrasında da ilgisini devam ettiriyor. Oğlum artık koşa koşa kliniğe gitmek istiyor. Genel anestezi altında dental tedavi için Aylin hanımı tüm ailelere güvenle tavsiye ederim.
Aylin Otugüzel isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Aylin Otugüzel, Çocuk Diş Hekimliği (Pedodonti). Size Aylin Otugüzel tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Ağız Koruyucusu, Diş Bakımı, Diş Bakımında Lazer Tedavisi, Diş Çekimi, Diş Dolgusu, Diş Ilacı Kullanımı, Lazerli Diş Bakımı, Pedodonti, Çocuk Diş Tedavisi.
Aylin Otugüzel adresi nerede?Aylin Otugüzel şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yeşilyurt Mah. Sultan Şehir Blv. No:42/1 Sivas
Adresine gitmek zorunda kalmadan Aylin Otugüzel isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Aylin Otugüzel online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Aylin Otugüzel isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Aylin Otugüzel, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Aylin Otugüzel hangi dilleri konuşuyor?Aylin Otugüzel ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Aylin Otugüzel isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Aylin Otugüzel tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Aylin Otugüzel hakkında ne düşünüyor?Toplam 8 hasta / danışan, Aylin Otugüzel hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Aylin Otugüzel hangi sigortaları kabul ediyor?Aylin Otugüzel tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.