Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme
Sporcu Beslenmesi
Çocuk Beslenmesi
Çocuk ve Ergenlerde Kilo Kontrolü
Adnan Menderes Kültür Merkezi
İstanbul Bahçelievler Merkez Aile Sağlığı Merkezi, İstanbul Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi, İstanbul Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi olmak üzere üç kurumda klinik, poliklinik ve kurum beslenmesi alanlarında intern diyetisyenliğini tamamlamıştır.2015-2018 yılları arasında özel bir hastane ve kliniklerde diyetisyenlik görevini sürdürmüştür. 2018 yılı itibariyle hala devam etmekte olduğu; Kocaeli, Darıca Adnan Menderes Kültür Merkezi'nde, hafta içi her gün, 09:00-14:00 saatleri arasında hizmet vermektedir ve ayrıca online diyet ve danışmanlık yapmaktadır.
Lisans hayatı sürecinde Onkoloji Diyetisyenliği, Yeme Bozuklukları Diyetisyenliği ve Kardiyoloji Diyetisyenliği kongrelerine katılarak bu ünvanları kullanmaya hak kazanmıştır.
Lisans Tezi: Üniversite Öğrencilerinin Öğün Sıklığı ve Beslenme Alışkanlıklarının Vücut Ağırlıklarına Etkisi
ÇALIŞMA ALANLARI:
Hastalıklarda Beslenme
Polikistik Over Sendromunda Beslenme
Kurum Diyetisyenliği
si....
Aylin hocamı arkadaşım vesilesiyle tanıdım ve 58 kilo olmama rağmen pcos rahatsızlığımdan dolayı gorusmek istedim.resmen yılda 4 kere adet oluyordum çünkü.Aylin hocamdan 3 ay diyet aldım dedikleerine ve takviyelerine uydum(arada kaçamaklar olsada)Kendimi işe yaramıcak galiba diye bu sürecte bile böyle ikna ediyordum ama ne kadar yanildigimi diyeti bıraktıktan sonra anladım.Diyeti 4 ay oldu bırakalı ve 4 aydır adet oluyorum benim için muhteşem bir şey resmen adet olmaya o agriları cekmeye bu kadar sevineceğim aklıma gelmezdi.bu süreçte sabır motivasyon yürüyüş ve hayatıma en buyuk katkısı olan su su su su bu işin püf noktası Aylin hocam yaşasın sağlıklı beslenme
a....
Bir tanıdığımın tavsiyesiyle Aylin hanımın beslenmeye dair yaklaşımını Instagram'dan takip ediyordum. Uzun zamandır da kilo vermek istiyordum ama hayatım düzensiz ve koşturmacalı olduğu için hiçbir zaman diyet yapamayacağımı ve sağlıklı beslenmek için kendime imkan yaratamayacağımı düşünüyordum. Harekete geçmek, hiçbir şey yapmamaktan iyidir diyerek Aylin hanımla görüşmelere başlamaya karar verdim :)
Düzensizlik içinde bir düzen kurmak, sağlıklı beslenmek ve bunu sürdürmek konusundaki bakış açısından çok çok memnunum. Kafaya takmadan, aç kalmadan, pratik bir şekilde sağlıklı beden inşası yapıyoruz birlikte :) Bu süreç, bilinçsizce beslendiğim, hayata yetişme telaşıyla kendim için hiçbir şey yapmıyorum suçluluğundan çok daha kolaymış, kilo vermek de cabası :)
Beslenme alanında bilimsel gelişmeleri takip etmesi, psikolojik olarak yeme tutumlarını da ele alması, tatlı dili, anlayışlı kalbi ile düşünen herkese Aylin hanımı gönülden tavsiye ederim.
gl...h
Aylin hn kendinize bir beslenme uzm. arıyorsanız gözünüz kapalı aklınızda hiç bir soru işareti olmadan BAŞLAYIN. Ben 39 yaşındayım kendimi bildim bileli yani 20 yaşımdan beri hep diyetisyn ve çok farklı türlü türlü şeyler deneyen biri olarak yazıyorum buraya. Herkes diyet sürsecinde sadece az,yağsız,kısıtlayıcı menüler hazırlayıp verdiler. Ama kimse bana neyi nasıl neyle yersem iyi olur tek öğreten beslenme uzm nı oldu Aylin hn. Gerçekten sempatikliği sevecenliği de ayrı. Diyet yapmk değil beslenmeyi öğrenmek istiyorsanız Aylin hn la tanışmalısınız. Kendisiyle tanışırsanız eğer abartmadığımı da görüceksiniz
bü...
Aylin hanım tamamen diğer diyetisyenlerden farklı, farklı bir bakış açısı ile insanı motive ederek kibar anlayışlı konuşkan muhabbet ederek yapıcı olumlu bakış açısı ile zayıflatmaya çalışmaktadır, iyiki bu sürece onunla birlikte başlamışım 3 ayda 8 kilo verdim bunalmayarak sıkılmayarak süreci çok güzel birlikte geçirmekteyiz. Kendisine çok teşekkür ederim
em...
Aylin hanıma uzun süre veremediğim kilolar, yükselen insülin ve kolesterol seviyem sebebiyle gitmeye başladım. Kısa sürede çok güzel sonuçlar elde ettik. Şuan şeker ve kolesterol seviyem normal ve hedef kiloma çok az kaldı. Sıkılmadan, uygulanabilir ve yasaksız listelerle porsiyon kontrolü sağlamayı öğretti bana ilgili ve sabırlı bir diyetisyen başarılarının devamını dilerim.
Öncelikle buralara nasıl bir diyetisyendir acaba görüşmeli miyim diye okumaya gelen birileri olursa diye böylesine güzel bir diyetisyenin danışanı olmak için hiç vakit kaybetmeyin derim. Çünkü gerçekten insanın hayatına dokunan yeme alışkanlıklarınızı gözden geçirmenizi sağlayan ve yasaklar koymadan nasıl yeme içme düzeni oturur öğretmekle kalmayıp görüşmeleriniz bitse bile bazı şeylerin güzel bir şekilde alışkanlığınız haline geldiğini göreceksiniz. Kendisiyle kilomu sabit tutup beslenme alışkanlıklarımı düzenlemek için görüşmüştük. Kardeşim de bir ara danışanı olmuştu. Hedeflediği kiloya ulaştıktan sonra da çok uzun bir suredir aynı kilosunu guzel bir şekilde koruyabildi. Sizinle konuşurkenki naifliği ilgisinden hiç bahsetmiyorum bile o ne derse anında ikna oluyorsunuz zaten böyle ilgili güzel bir diyetisyen ile beslenmelerinizi düzenlemek istiyorsanız çok şanslısınız burdan da kendi adıma hayatımda bıraktığı güzel izler için çok ama çok teşekkür ederim
ha...a
Hocamızla kızımın kolestrol hastalığı sebebiyle tanıştık. İyikide tanımışım sayesinde doğru bildiğim yanlışlarımı ve çözümün ömürlük olabileceğini öğrendim. Kızım 4 yaşında olması sebebiyle zorlanacığımı düşünürken kendisinin kızımla olan sohbeti ile hiç zorlanmadan başladık... İyiki tanımışız..
al...a
Aylin hanım ile farklı bir yöntemle kilo vermeye başladım kendisi öğrenerek kilo verme konusunda ideal bir diyetisyen sayesinde bilinclenip belli bir zaman diliminde değil tüm hayatım boyunca uygulayabilecegim taktikler aldım. Ayrıca ilgili bir diyetisyen, elime liste verip takibini haftadan haftaya yada aydan aya yapmaktansa iletişimde kalarak yaptığım yanlışların üzerine konuşarak öğretti bana teşekkürlerimi sunuyorum
kü...y
Aylin hanım normal diyetisyenlerden biraz farklı. Sizi kalıplara sokmuyor, nasıl daha sağlıklı oluruz sorusuna cevap arayıp ona uygun olarak sizi yönlendiriyor. Doktor-hasta ilişkisindeki katılıktan ziyade, sanki arkadaşınızmış gibi arayıp ne yaptığınızı sorarak sevdiği işi yaptığını bir kez daha gösteriyor. Kendisine beni sağlıklı bir yola soktuğu için teşekkür ediyorum :)
ru...t
Aylin hanım tanıdığım en tatlı en nazik diyetisyen. Sayesinde yemek yeme alışkanlığım tamamen değişti daha sağlıklı besleniyorum bu yüzden kendimi çok daha mutlu hissediyorum istediğim kiloya adım adım yaklaştım :) güzel enerjisiyle de beni hep motive ediyor kendisine çok teşekkür ederim.
Aylin Özgür isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Aylin Özgür, Diyetisyen. Size Aylin Özgür tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Kişiye Özel Diyetler, Obezite, Hastalıklarda Beslenme, Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme, Çocuk Beslenmesi, Çocuk ve Ergenlerde Kilo Kontrolü, Sporcu Beslenmesi.
Aylin Özgür adresi nerede?Aylin Özgür şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kocaeli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Aylin Özgür isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Aylin Özgür online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Aylin Özgür isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Aylin Özgür bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Aylin Özgür ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Aylin Özgür hakkında ne düşünüyor?Toplam 10 hasta / danışan, Aylin Özgür hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Kocaeli bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diyetisyenler
Kocaeli bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diyetisyenler