Dolgu tedavim için gittim hiç memnun kalmadım asla önermiyorum.
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
İki gün önce dişime dolgu yaptırdım,uyuşması için iğne yapmasına rağmen tedavi sırasında acı hissettim.tedavimden de memnun kalmadım.
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
ok...n
İlk kez diş dolgusu yaptırdım ve yarım saat den uzun sürdü diyebilirim 2 gün boyunca dişim sızladi ve ağrı kesici kullanmak zorunda kaldım açıkçası kendisinin tedavi yöntemi beni pek memnun etmedi operasyon esnasında kullandığı sıvılar midemi bullandirdi bir daha kesinlikle tercih etmem kendisini
he...i
iyi günler benim dişlerim de kayıklık vardı iki diş hekimi bana uğraşamayacaklarını söylediler daha sonra bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine aynur hanıma gittim sağolsun çok uğraştı kaplamalarımı estetik yaptı şimdi inci gibi düzgün dişlerim var çok teşekkür ediyorum aynur hanıma ellerine sağlık
Aynur Açık Öntaş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Aynur Açık Öntaş, Diş Hekimi.
Aynur Açık Öntaş adresi nerede?Aynur Açık Öntaş şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yıldırım Bursa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Aynur Açık Öntaş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Aynur Açık Öntaş online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Aynur Açık Öntaş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Aynur Açık Öntaş bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Aynur Açık Öntaş ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Aynur Açık Öntaş hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Aynur Açık Öntaş hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 2 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Bursa bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diş Hekimleri
Bursa bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diş Hekimleri