Yenişehir, Mersin
Yas Terapisi
Ön Görüşme
Şema Terapi
MentUp Psikoloji ve Akademi
Şu an, kurucusu olduğu MentUp Psikoloji ve Akademi'de seanslarına devam etmektedir.
EĞİTİMLER, SERTİFİKALAR VE KATILIM BELGELERİ
- Bilişsel Davranışçı Terapi Eğitimi- Hacettepe Üniversitesi (Süpervizör: Doç. Dr. Zeynep Tüzün)
- Uluslararası Şema Terapi Derneği (ISST) Onaylı Şema Terapi Temel Düzey Eğitimi Sertifikası- Şema Terapi Enstitüsü (Eğitmen: Prof. Dr. Gonca Soygüt Pekak)
- Oyun Terapisi Eğitimi- Hacettepe Üniversitesi (Eğitimi veren: Prof. Dr. Ferhunde Öktem)
- Duygulanım Düzenleme Uygulamacı Eğitimi Sertifikası (Hacettepe Üniversitesi Yaşam Boyu Öğrenme Merkezi, Eğitmen: Doç. Dr. Sevginar Vatan)
- Duygulanım Düzenleme Eğitimi Katılım Belgesi- Hacettepe Üniversitesi Yaşam Boyu Öğrenme Merkezi (Eğitmen: Doç. Dr. Sevginar Vatan)
- Kriz ,Travma ve Yas Danışmanlığı Eğitimi Katılım Belgesi - Başkent Psikoloji Atölyesi
- Çocuk ve Ergenlerde Bilişsel Davranışçı Terapi Uygulamaları Uygulayıcı Sertifikası - (Eğitmen: Dr. Nevin Dölek)
- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri (MMPI) Uygulama ve Yorumlama Sertifikası- Türk Psikologlar Derneği
- Wechsler Çocuklar için Zekâ Ölçeği-IV (WISC-IV) Sertifikası- Türk Psikologlar Derneği
- MOXO Dikkat Performans Testi Uygulayıcı Sertifikası- MOXO Türkiye
- MOXO Dikkat Testi Süpervizyon Katılım Belgesi - MOXO Türkiye
- Mindfulness and Well-being Specialization Certificate - Rice University
- Psychological First Aid Course Certificate- Johns Hopkins University
- Öz Şefkatin Gücü: Duygusal Dayanıklılık Eğitimi Katılım Belgesi- Walk of Life (Eğitmenler: Dr. Christopher Germer ve Dr. Kristin Neff)
- Mind Control: Managing Your Mental Health During COVID-19 Course Certificate- University of Toronto
- Çocuk Hakları, İhmal ve İstismarı: Sorumluluklarımızı Biliyor Muyuz? Paneli Katılım Belgesi- Hacettepe Üniversitesi Erken Çocukluk Politikaları Uygulama ve Araştırma Merkezi
- Tri-Council Policy Statement: Ethical Conduct for Research Involving Humans Course on Research Ethics (TCPS 2: CORE) Sertifikası
İnsanlara kolay kolay güvenemediğim için seanslara başladım. Meğer altta yatan bir sürü şey varmış, bunu terapiyle birlikte anlayabildim. Aynur hanım sayesinde bir aydınlanma yaşadım. Üzerimdeki o kara bulutlar dağılmış gibi hissediyorum ve daha umutluyum.
Terapi sürecime 3 yıl önce Aynur Hanımla birlikte başladım. Yeme bozukluğumu düzeltmek amacıyla başladığım bu süreçte sadece yeme bozukluğumu yenmekle kalmayıp, sosyal ve aile ilişkilerime de doğru açıdan bakmayı öğrendim. Terapi kendi içime dönmemi sağladı. Bu süreçte psikoloğumun yaklaşımları sayesinde terapi benim için hayatımda önemli bir noktaya taşındı.
de...k
Bir arkadaşımın tavsiyesiyle gittim. Hayatımda çok önemli bir yeri olan, çok sevdiğim birisinin vefatıyla zor zamanlar geçirdim. Çevremdekiler geçer dese de maalesef zaman bazı şeylerin ilacı olmadı ve giderek daha da kötüleştim. Neyse ki hocamın desteğiyle bu zor zamanları geride bırakabildim.
d.....
Kendim de bir ruh sağlığı çalışanı olduğum için terapi alacağım kişiyi seçerken özenle araştırdım. Doktor takvimi üzerinden araştırma yaparken Aynur Hanımın profilini görünce hemen randevu aldım ve terapi sürecime başladım. Beklediğim gibi profesyonel, mesleki değerlere önem veren bir uzmanla karşılaştım. İçim rahat bir şekilde, güvenle sürecime devam ediyorum. Mükemmeliyetçilikle ilgili zorluklar yaşıyordum, terapi süreciyle birlikte bu zorlukların köklerini anlayıp aşmaya başladım. Ruh sağlığı alanında çalışan birisi olarak güvenilir, ne yaptığını bilen bir uzman arayışı içinde olanlara yol göstermesi adına düşüncelerimi iletmek istedim. Terapi almayı düşünenlere kesinlikle tavsiye ederim.
c....a
Aynur Hanıma psikiyatristim vesilesiyle başvurdum. Hayatımı zorlaştıran düşüncelerim olduğu için terapinin faydalı olabileceğini düşündük ve öyle de olduğunu söyleyebilirim. Depresyon, kaygı bozukluğu, somatizasyon bozukluğu problemlerim vardı. Terapi ruhen ve bedenen daha sağlıklı olmama yardım etti. Kendisinin de disiplinli ve işini önemseyen bir insan olduğunu düşünüyorum. Şu zamanda işini böyle titizlikle yapan birine denk gelmek çok kıymetli. Tavsiye ederim.
Üniversite hayatımın ilk yılının sonlarına yaklaşırken biraz sürecimden bahsetmek istedim. Geçen senelerde çalışmama rağmen üniversite sınavında tekrar tekrar başarısız oldum. Artık başarılı olacağımla ilgili umudum tükenmişti. Ailemin ısrarıyla geçen sene Aynur hocamdan terapi aldım. Gördüm ki sadece çalışmak yetmiyor stresi kaygıyı da yönetmek gerekiyor. Bilişsel davranışçı terapi diye bir yöntemle çalışmalar yaptık ve bana çok iyi geldi. Hem sorunlarımın nedenlerini fark ettim hem de sorunlarımı çözmeye başladım. Hocamın desteğini çokça hissettim. Yıllardır bu zamanlarda sınav stresiyle boğuşurken bu sene üniversitedeki ilk yılımın sonuna gelmenin tadını çıkarıyorum. Bu paylaşımım umarım çalıştığı halde sınavlarda zorlanan ve kötü hisseden kişiler için yol gösterici olur. Umudumun tükendiği noktada Aynur hocamla tanışmam da büyük şans oldu.
y.....
Aynur Hanımdan bir süre yüz yüze terapi aldıktan sonra online devam ettik. İki türlü de çok memnun kaldım. Online terapiye karşı ön yargılarım vardı fakat seanslardan oldukça memnun kaldım ön yargılarım kırıldı. Gerçekten işinin ehli bir insan bir fark hissettirmedi.
c.....
Yaşadığım çeşitli zorluklar nedeniyle uzun araştırmalar sonucunda Aynur hanımdan randevu aldım. Ufak detaylara çok takılan birisi olduğum için günlük hayatımda her şey çok yorucu hale gelmişti. Kendisinin desteğiyle takıntılarım giderek azalmaya başladı ve daha da ilerleyeceğimle ilgili umutluyum. Terapiye başladıktan sonra bu takıntılarla ilgili önemli farkındalıklar kazandım. Takıntılarımı aştıkça gelen rahatlama hissi de pahabiçilemez.
Kendisiyle çok memnun olduğum bir terapi süreci geçirdim. Sağlığımla ilgili çok yoğun kaygılarım vardı. En ufak bir şeyde ciddi sağlık problemlerim olduğunu düşünüyordum. Kötü bir hastalığım vardır belki diye korkuyla doktora gidemiyordum iğne vs. de yaptıramıyordum. Şimdi daha mantıklı düşünüyorum, kaygımı korkumu yönetiyorum. Profesyonel ve güvenilir bir uzmanla büyük korkuların bile yönetilebildiğini gördüm. Benim gibi zorluk yaşayan birileri varsa destek almalarını şiddetle tavsiye ederim.
k...
Uzm. Kl. Psk. Aynur Akdeniz ile tanışmam kaygı bozukluğu ve yetersizlik hissi üzerine oldu. Kısa sürede kendimi doğru değerlendirmemi ve rahat bir nefes almamı sağladı. Kullandığı yöntemlerle kendime yaklaşımım değişti, farklı açılardan bakabilmeyi öğretti. Kalıcı bir değişim için bu konuda çok araştırdım ,en iyi yardım alabileceğim uzmanı. Kalıcı değişim için doğru yerdeyim.
Aynur Akdeniz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Aynur Akdeniz, Psikoloji. Size Aynur Akdeniz tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Online Danışmanlık, Randevu, Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, Psikoterapi, Oyun Terapisi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Yetişkin Terapisi, Çocuk ve Ergen Psikolojisi, ADHD (Dikkat Eksikliği - Hiperaktivite Bozukluğu) Testi, WISC-4 Zeka Testi.
Aynur Akdeniz adresi nerede?Aynur Akdeniz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yeni Mah. GMK Bulvarı 33184. Sk. Zen Platinum Office Kat: 4 No:15 Mersin
- Yenişehir Mersin
Adresine gitmek zorunda kalmadan Aynur Akdeniz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Aynur Akdeniz uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Aynur Akdeniz isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Aynur Akdeniz, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Aynur Akdeniz hangi dilleri konuşuyor?Aynur Akdeniz ile Türkçe, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Aynur Akdeniz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Aynur Akdeniz tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Aynur Akdeniz hakkında ne düşünüyor?Toplam 20 hasta / danışan, Aynur Akdeniz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.