t....e
Ağrı şikayeti ile ilk defa bugün muayene oldum doktor hanıma.Ayrıntılı açıklamaları,yumuşak yaklaşımı ve naifliği ile başarılı bir muayene geçirdim.Gönülden tavsiye ederim.
b....y
Ben rutin kontrol için gittim.. Gittiğim en iyi, en güler yüzlü ve en rahatlatıcı doktordu.. okadar anlayışlı ki.. muhabbet açıp sizi rahatlatıyor :) 25 yaşındayım ve ileride çocuk sahibi olmak istersen kesinlikle tercihim olacak.. iyi ki sizin gibi doktorlar var :) ve aşırı bilgili ve işine hakim!
di....
Yıllardır Aynur Hanıma giderim rutin kontrollerime.. O hastane değiştirdikçe ben peşinden giderim :) Çok seviyorum kendisini. Nazik sakin ve güleryüzlü bir doktor. Kesinlikle tavsiye ediyorum .
tc...e
2012 haziraninda herkes sezeyan dogum yapmak icin istekli olmasina ragmen beni bormal dogum yapabilcegime inandiran ve evvel Allahin izniyle 15dk.da "normal doğum" ile anne yapan kadin... Allah razi olsun... ilgisi tecrubesi ve candanligi paha bicilemez....
.....
Tek kelimeyle muhteşem bir doktor. Mesleginin hakkını veriyor. Ne sorunuz varsa kafanızda hepsini atın. Gönül rahatlığıyla güvenebileceginiz normal dogum taraftarı ve hamilelik süreci boyunca seninle ilgilenen senin için endişelenen 1 numaralı doktor. Tüekiyede alanında 2.veya 3.oldugunu da duymustum.
se....
Aynur hanim gercekten mukemmel bir doktor ve iyi kalpli bir insan .2012 de dogumumu yaptirdi Allah razi olsun hocam ..ben selma..kizim ayse meryem size minnettariz
nu....
Aynur hanım cok iyi sıcak kanlı ve meslegindede cok başarılı bi doktor 2 yıl önce dogumumu aynur hanm yaptrdı yine hamile kalsam yine tercihim aynur hanm olur herkese şiddetle tavsiye ediyorumm
se...l
Aynur hanim gercekten mukemmel bir doktor guleryuzlu sicakkanli isindede cokbasarili yakinda ins.dogumumuda gerceklestirecek basarilarinin devamini dilerim
ha...̇
Doğumumda, bana ve anneme samimi yardımlarınızdan dolayı teşekkür ederim...SİZİN GİBİ YÜCE BİR DOKTOR TEYZENİN ELİNE DOĞDUĞUM İÇİN KENDİMİ ÇOK ŞANSLI HİSSEDİYORUM. Alya İpekçi.
se....
Hamileligim basinda kendisine tesadufen gittim.harika ve guleryuzlu bir doktor.cok ilgili.insani rahatlatiyor.12gun once dogumumu kendisi yapti.isinde uzman bir doktor.normal dogum taraftari ( kosullar uygunsa).bu yuzdende gonul rahatligiyla gidebileceginiz bir doktor.guven cok onemli ve kendiside bu guveni hastasina veriyor.mukemmel bir kadin dogum uzmanidir.terddutsuz gidebilirsiniz.
Aynur Baysoy Cemaloğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Aynur Baysoy Cemaloğlu, Kadın Hastalıkları Ve Doğum.
Aynur Baysoy Cemaloğlu adresi nerede?Aynur Baysoy Cemaloğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Mevlana Mahallesi Sultan Ahmet Caddesi No:9 Esenyurt
Adresine gitmek zorunda kalmadan Aynur Baysoy Cemaloğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Aynur Baysoy Cemaloğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Aynur Baysoy Cemaloğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Aynur Baysoy Cemaloğlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Aynur Baysoy Cemaloğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Aynur Baysoy Cemaloğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 12 hasta / danışan, Aynur Baysoy Cemaloğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Beylikdüzü Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bakırköy Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Esenler Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Sultangazi Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Daha fazla (13)Esenyurt bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Esenyurt bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Esenyurt bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Esenyurt bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Esenyurt bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Esenyurt bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Esenyurt bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Esenyurt bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Esenyurt bölgesinde Ace European Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Esenyurt bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Esenyurt bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Esenyurt bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Esenyurt bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Esenyurt bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Esenyurt bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Esenyurt bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Esenyurt bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Esenyurt bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Esenyurt bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları