Kişisel gelişime ve alanımdaki yenilikleri yakından takip etmeye açık biri olarak, sık sık ulusal ve uluslararası kongrelere, workshoplara katılım göstermekte ve öğrendiği yeni bilgileri interaktif bir şekilde kullanmaktadır.
Bir Aile Danışmanlık Merkezinde; çocuk, ergen ve yetişkin danışanlarıma hizmet vermekteyim.
Uygulamaya yetkin olduğu çalışmalar;
Mindfulness ( based stress reduction ) ,Oyun Terapisi ,Masal Terapisi ,Bilişsel Davranışçı Terapi
Tema (matematiksel zeka test eğitimi),Psikolojik Testler Uygulayıcı Eğitimi,Goodenough Harris İnsan Çiz Testi ,Frostig Gelişimsel Görsel Algı Testi,Luisa Duss Psikanalitik Öykü Tamamlama Testi ,Porteus Labirentleri Testi ,Kent E.G.Y Testi,Duygu Durum Testi
GOOD ENOUGH – HARRIS Bir insan Çiz Testi
Moxo Dikkat Ölçme Testi
Dilgem Ataşehir
Kendisi enerjisi çok yüksek bir insan.Bunu danışanına da ilk karşılamada hissettiriyor.Sorunlarımı çok yüksek ölçüde tanımama, anlamama ve arkasından çözüme ulaşmama fazlasıyla yardımcı olmaya çalışmıştı, tavsiye ederim.Kendi içinde bulunduğum problemi kendisi çözmüş ve anlamama vesile olmuştur.Seanslardan sonraki yaşamım daha kaliteli hale gelmiştir.
ö.....
Öncelikle samimiyeti ve içtenliği bana çok iyi geldi.Yaklaşımı ve alanındaki profesyonelliği iyi geldi.Ben herkese tavsiye ederim.Ben çok memnun kaldım.Başladığım noktada özel hayatımla ilgili gittim.Bana farklılıkları öğretti,hem de ilişkime nasıl yaklaşacağımı öğretti,tıkalı alanlarım vardı.Bunlarla ilgili birkaç dokunuş yaptı, olaylara biraz daha farklı açılardan bakmamı sağladı.Olası bir durumda ilk danışacağım kişi yine Aynur Hanım olacak.
mu...t
Dönemsel değişen iş temposunda, yaşadığım zorluklarda çözüm yolları bulmam da, degiskenlerin bakış açımı etkilediği dönemlerde çok ama çok yardımcı oldu. Seanslarda profesyonelligini hissettiğiniz gibi anlayışlı davranıp size yakın bir arkadaş hisside yaşatıyor. Şiddetle tavsiye ederim.
Ben 1 senedir Aynur Hanım'dan terapi alıyorum.Depresyonda olduğum süreçte danışanı olmaya başladım.Seanslarım hala devam etmekte.Çok yardımcı oldu gerçekten,yardım etmeye çok açık.Bir arkadaş bir dost gibi, bu nedenle çok memnunum kendisinden.Görüşme sonunda artık eskisi gibi değilim,sorunlarımı daha kolay çözebiliyorum.Aynur Hanım'la tanıştıktan sonra kendimi biraz daha toparladığımı düşünüyorum.
Oğlum için destek alıyorum kendisinden.6 ya da 7 seans oldu gidiyoruz.Memnunum,öneririm.Naif,prezantabl,ilgisi,alakasından çok memnunum.Biraz daha hareketli bir oğlum var.Yemesi konusunda destek oldu.Biraz yavaş yiyor şimdi, daha iyi.Düzenli olarak verilen vakitte yemeklerini tüketmeye başladı.Biraz duygu kontrolü ve özgüven desteğine ihtiyacım vardı.Bu konuda destek alıyoruz.Oğlumla iletişimi çok iyi, ben sadece oğlum seanslara girince ve çıkınca görüyorum ama giderken çok mutlu gidiyoruz, hiçbir zorluk çıkarmıyor bana.
Sınav kaygısı yaşıyordum. Ailem baskı yapmıyordu ama duygusal bir insan olduğum için kendime çok yükleniyordum. Bir tanıdığımın önerisiyle kendisine danışma kararı aldım. İyi ki almışım bu kararı, çok memnun kaldım. Şu an görüşmüyorum. Ama ihtiyaç duyarsam mutlaka kendisini tercih ederim. 4 seans aldım ve bu sorunu çözüme ulaştırdım. Aynur Hanım tamamen iş odaklı değil, sanki arkadaşım gibi hissettim yanındayken. Genellikle Türk insanının kafasında bulunan psikolog imajının çok dışındaydı. Bir arkadaş gibi beni arayıp sorması çok yakın hissettirdi. Benimle çok güzel konuştu. Kesinlikle gidilebilir ve herkese de tavsiye ediyorum.
Aynur Deniz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Aynur Deniz, Psikoloji. Size Aynur Deniz tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: GOOD ENOUGH – HARRIS Bir insan Çiz Testi, Moxo Dikkat Ölçme Testi, Yetişkin Terapisi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Aile Terapisi, Çift Terapisi, Psikoterapi, Aile Danışmanlığı, Psikoloji Randevusu, Randevu.
Aynur Deniz adresi nerede?Aynur Deniz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Atatürk Mahallesi Girne Caddesi Zengin İş Merkezi No: 20 D: 7-9 İstanbul
- Çimen Sokak No:3 D:15 Kat Daire:72 Atatürk İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Aynur Deniz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Aynur Deniz online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Aynur Deniz isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Aynur Deniz, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Aynur Deniz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Aynur Deniz bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Aynur Deniz ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Aynur Deniz hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Aynur Deniz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
İstanbul Aile İçi İletişim Sorunları
İstanbul Yaygın Anksiyete Bozukluğu