Aynur hocamla aydın nazilli de nöropatik ağrı sebebiyle basvurdum daha önce bircok nöroloji doktoruna giyim fakat düzgün bi teshis koyamadılar sagol beni dinleyip teşhis koydu ona gercekten çok teşekkür ederim beni hayata bağladı herşey için çok sagolun doktorum.
ha...r
ben konyadan halim özdemir.sevgili hocamın mubarek ramazan bayramını kutlar saglık,mutluklar dilerim ben hocamla meram ssk hastanesinde tanıştım ALLAH hocamdan razı olsun çok degerli mütavazi bir dr. yaklaşık 5 yıldan fazla konrelindeydim ama nazillide yeni hastanesinde nazilli halkına şifa vereceginden son derece imitliyim hocam konya için bir kayıp . yeni yerinde başarılar dilerim
m....b
aynur hanımı konyada tanıdım çok memnun kaldım gerek mesleki yönde gerek insanlık ve güler yüzünden dolayı görev yeri nereye çıkarsa çıksın doktorumu bırakmıcam çok memnunum
er...n
Güeryüzü ve ilgisinin yanında mesleki başarısı ve tecrübesi de bizi memnun etti... teşekkürler doktor hanım... Sizin gibi hekimlere Konyanın çok ihtiyacı var
ib...l
en azından ilgisi yeter
Aynur Karakuşçu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Aynur Karakuşçu, Nöroloji.
Aynur Karakuşçu adresi nerede?Aynur Karakuşçu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yeni Mah. Aydın Cad., 09800 Nazilli Aydın
Adresine gitmek zorunda kalmadan Aynur Karakuşçu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Aynur Karakuşçu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Aynur Karakuşçu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Aynur Karakuşçu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Aynur Karakuşçu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Aynur Karakuşçu hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Aynur Karakuşçu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Aydın bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Nörologlar
Aydın bölgesinde SGK kabul eden Nörologlar