Gebeligimin son donemlerinde 37. Haftasinda ne yapacagini bilmeyecek,saskin ve caresiz bir sekilde kendisine gittim. Normal dogum yapmak istiyordum ve bu konuda beni tatmin edici bir doktora denk gelmemistim . Ama kendisi daha basindan normal istedigimi beilirtmeden bile muayene edip yapabilecegim konusunda beni cesaretlendirdi. Bilgisi tecrubesi cok iyi hemen guven veriyor ki ben bu guveni sadece kendisinde buldum. Keskesiz bir dogum yasadim. Dogum aninda yasanan ani olaylara karsi sakin tavri sizi cesaretlendirmesi, maneviyati nadir karsilasilabilecek bir durum. Neler yazsam yetmeyecek gibi. Kendisi ile keskesiz bir dogum yaptim , ayrica beraberinde calisan ebeler de bir o kadar iyi. Ailenizden insanlar gibi merhametleri cesaretlendirmeleri inanilmaz. Hepsine ayri ayri tesekkur ediyorum.
n....d
Aynur hocamm ya nasıl anlatılır bilmiyorum. Maneviyatı benı cok etkiledi. Ikıncı dogumumu gerceklestırdı Allahım razı olsun hem onu yetıstıren hocalardan annr babasından boyle bır yardım severlik boyle bır ıtınalı hasta baskısı anlatımı yaklasımı herseyı bir Baska guzel sadece doktr olmayı gecıyo insan sana guler yuzlu canım kızım demesi insanı hastaysada duzeltıyo ıyılestırıyo. Onun elinden bebek dogurmak ne guzel cok buyuk bir nimet gelecek olanlar cok sanslı. Şiddet ile tavsiyemdir. Harşka bşr kadın dogum hocası.
d....a
Aynur Hanıma gebeliğimin başlangıcından beri devam ediyorum ve şuan 30 haftalık oldum. Tespitleri çok doğru oluyor ve detaylı incelemeleri sayesinde alaninda tecrübeli olduğunu da gösteriyor. En onemlisi güler yüzü ve samimiyeti yetiyor.. Inşaallah doğumumu da güzel bir şekilde gerçekleştireceğine inanıyorum. Kendisi doktor olmanın yanı sıra ağır başlı, mütevazi, kendini gerçek anlamda yetiştirmiş de bir kişidir. Doktor arayışı içerisinde olanlara mutlaka tavsiye ediyorum..
s....
İlk defa aynur hanıma gittim. Daha odaya girişten itibaren iyiki gelmişim insan der mi evet diyor. 2. Ayımdan itibaren (şuan 8aylık hamileyim) bebeğimin hastalığından dolayı üzgündüm. Aynur hanımın olaylara bakış açısı sayesinde moralim düzeldi, umudum zaten vardı şimdi daha da arttı. Bir bakıma insana psikolojik destek oluyor. Teşekkürler
e....a
Ben Manisadan öncelikle Aynur hanima çok tesekkur ediyorum.bir çok derdime sifa oldu adresini kaybettim ve nerde calistigini bilmiyorum adresinibilen varsa llütfen ya rdimci olun çok iyi bir doktor tavsiye ederim...
Aynur Tunç Söğüt isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Aynur Tunç Söğüt, Kadın Hastalıkları Ve Doğum.
Aynur Tunç Söğüt adresi nerede?Aynur Tunç Söğüt şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Aynur Tunç Söğüt isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Aynur Tunç Söğüt online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Aynur Tunç Söğüt isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Aynur Tunç Söğüt bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Aynur Tunç Söğüt ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Aynur Tunç Söğüt hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Aynur Tunç Söğüt hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları