Ayperi Atik 2021 yılında Koç Üniversitesi Uluslararası İlişkiler ve Psikoloji bölümlerinden mezun olmuştur. Kariyerine psikolojiden devam etmek istediği için 2022 yılında Kent Üniversitesi'nde Klinik Psikoloji yüksek lisansına başlamıştır. Şu an hala Prof.Dr. Mehmet Zihni Sungur'dan Bilişsel Davranışçı Terapi eğitimi almaktadır. Aynı zamanda Mindfulness Institute'ta Prof.Dr. Zümra Atalay'dan MBSR(Mindfulness Based Stres Reduction) Eğitmenliği eğitimi almaktadır. Okulu ve eğitimlerine ek olarak Madalyon Akademi ve Moodist Akademi'den ayrı ayrı klinik yaklaşım eğitimleri almış, son olarak Moodist Akademi'den bir de Havacılık Psikolojisi eğitimi almıştır. Online terapi yapmaktadır. Bireysel terapide BDT ekolüyle çalışmaktadır.

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk

Randevu +5 daha fazla

Mindfulness (Bilinçli Farkındalık) Eğitimi

Moxo Dikkat Ölçme Testi

Konum: Online Danışmanlık Randevu

Kendisiyle yaptigim seanslar sonucu yas surecimi daha rahat atlatabildim kendimi kontrol altina alabildim ara ara kendimi kotu hissedince seans aliyorum tesekkur ederim

R
Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Daha önceden yaşamadığım bir şekilde öfke problemlerim ve bazı durumlarda yaşadığım ufak çaplı panik atak sıkıntılarım vardı, bu durumlara kendi içimde bir çözüm bulamayınca profesyonel yardım almam gerektiğini anladım. İyi ki de böyle düşünmüş ve kendisine danışmışım. Gerçekten çok yardımcı oldu ve kendimi kesinlikle çok daha rahat ve huzurlu hissediyorum. Her şey için çok teşekkürler, benim için değerli bir tedavi ce yolculuktu.

Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Yardımları sayesinde anksiyetemi kontrol altına almayı başardım. Kendisinin her zaman fazlasıyla özenli, düzenli olması ve harika iletişim becerileri için de ayrıca teşekkür ederim.

Z
Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Tavsiye ettigi kitaplari ve diger onerileri yapilabilirdi.Sonuclarini hemen gordum.İyileşme suresi herkeste farklilik gosterebilir tabiki ama bende cok kisa surdu.

P
Konum: Online Danışmanlık Randevu

Ayperi hanım profesyonel yaklasımıyla anksiyete sorunumu yonetmemi sagladı. Herkese tavsiye ediyorum.

T
Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Anksiyete sıkıntımı kötü bir durumdan tolere edebilecek bir seviyeye birkaç seansta getirdi. Kendisi ile olan gelecek seansımızı iple çekiyorum